Auto Huren Doha

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Doha Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Doha, Qatar.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Doha . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Doha, Qatar.

Doha Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Doha maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Doha Qatar Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Doha

Luchthaven
 • Doha - International Luchthaven [DOH]
  Stad
  • Bin - Omran
  • Doha - Al Khor
  • Doha - Radisson Blue
  • Doha - Salwa Road
  • Industrial - Area Renault Workshop
  • Jaber - Bin Hayyan Street Centrum

  Doha Auto Huren & Reisinformatie

  Een huurauto voor iedere gelegenheid
  Voor een prive bezoek of een vergadering/conventie met collega's; Er zijn verschillende soorten huurauto's beschikbaar voor u. Wij kunnen een huurauto voor 1 of zelfs voor 9 personen leveren. Goedkope, economische auto's of meer exclusieve auto's; Er is altijd de juiste auto van uw keuze.

  Reizen met baby's of kinderen
  De meeste autoverhuurbedrijven bieden een baby of kinderstoel/verhoging voor reizen met baby's of kinderen. U kunt erachter komen of het aangeboden wordt en hoeveel de extra kosten ervoor zijn. Het staat in de gedetailleerde huurvoorwaarden. Houd er rekening mee dat baby- of kinderstoel/verhoging onderhevig zijn aan de beschikbaarheid van het autoverhuurbedrijf.

  Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Doha
  Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

  Parkeer uw huurauto in Doha
  U parkeert uw huurauto in Doha het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Doha te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

  Tolwegen in Doha
  In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Doha autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.14 gebaseerd op 2 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Goed

  Geen commentaar

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Goede Service

  Geen commentaar

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen