Auto Huren Saint Gilles

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Saint Gilles Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Saint Gilles, Reunion.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Saint Gilles . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Saint Gilles, Reunion.

Saint Gilles Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Saint Gilles maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Saint Gilles Reunion Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Saint Gilles

Stad
  • Saint - Gilles Centrum
  • Saint - Gilles Les Bains

Saint Gilles Auto Huren & Reisinformatie

Populaire autoverhuur bestemmingen
Saint Gilles is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Saint Gilles met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Saint Gilles en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Saint Gilles omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

Andere inleverlocatie in Saint Gilles
De meeste grote autoverhuurbedrijven in Saint Gilles bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

Waar te gaan met mijn huurauto
Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Saint Gilles
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Tolwegen in Saint Gilles
In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen