Auto Huren Bacau

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bacau Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bacau, Roemenie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bacau . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bacau, Roemenie.

Bacau Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bacau maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bacau Roemenie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bacau

Luchthaven
 • Bacau - Luchthaven [BCM]
  Stad
  • Bacau

   Bacau Auto Huren & Reisinformatie

   Bacău is een stad in het oosten van Roemenië.

   Met het vliegtuig

   De stad wordt geserveerd door Bacău International Airport (BCM), die directe met de Roemeense stad Timişoara en andere steden in Europa, samen met andere links via de luchthaven van Timisoara koppelingen.

   Met de trein

   De stad is goed verbonden met de trein met Boekarest, Brasov, Suceava, Iasi, Constanta. Het treinstation ligt op 2,5 kilometer van het centrum van de stad. Beschikbare vervoersdiensten zijn Bus en Taxi, oftewel waarschijnlijk 0,40 euro per km.

   Een treinkaartje van Boekarest naar Bacău kost ongeveer 25 euro bij het gebruik van de meest dure en luxe optie, de InterRegio-trein.

   Roemeense nationale spoor vervoer loopt de verbindingen tussen Bacău en andere steden.

   Met de auto

   De belangrijkste wegen naar Bacău onlangs hebben hersteld en zijn in zeer goede staat (E85 of DN2, is de best onderhouden weg in Roemenië, maar ook de weg met het grootste aantal auto-ongelukken).

   Bereiken van Bacău uit Boekarest omvat 290 kilometer reizen op E85 - expressway, die 3-4 uur met de auto (5-6 in de winter duurt). Bij het afsluiten van Bucharest, is de beste route via Colentina Boulevard. Het is de afslag richting Urziceni en Buzău, Focșani, Iasi, Suceava.

   Omzeilen

   Er zijn twee manieren om rond de stad: persoonlijke voertuig en openbaar vervoer-die bestaat uit vooral bussen.

   Met de bus

   De lineaire structuur van de stad maakt het vrijwel onmogelijk om te verdwalen, en het lokale vervoer is snel en betrouwbaar. Een normale enkeltje kost je ongeveer 50 eurocent (1.7 RON). De belangrijkste buslijnen zijn: 3, 17, 18 en 22, waarvan alleen de 22 een verschillende route heeft: van de zuidelijke ingang in de stad.

   Met de auto

   De hoofdwegen van de stad zijn in prima staat, maar er is een opvallend gebrek aan parkeerplaatsen. Parkeren is gratis bijna overal in de stad. De stad heeft een lengte van ongeveer 20 km (Noord naar Zuid), maar deze afstand is bezaaid met verkeerslichten.

   Wat te zien

   Bacovia Theater - een van de weinige overgebleven historische gebouwen in Bacau.

   De prefectuur van Bacău - 1890 geopend

   Precista kerk - officiëel geopend in 1491.

   George Bacovia Memorial House, Str. George Bacovia nr. 13. het memorial-huis van de beroemde symbolistische dichter George Bacovia. De collectie bestaat uit ongeveer 400 honderd objecten zoals manuscripten, originele edities van zijn gedicht volumes, foto's, meubels.

   Wat te doen

   Parc Aventura Magura is een pretpark gelegen op slechts 10 kilometer van de stad...

   Kopen

   Arena Mall, str. Stefan cel Mare, nr. 28. het is het grootste winkelcentrum in Bacau waar vind je een fatsoenlijk selectie van laag tot midden geprijsde internationale merken.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen