Auto Huren Boekarest

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Boekarest Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Boekarest, Roemenie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Boekarest . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Boekarest, Roemenie.

Boekarest Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Boekarest maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Boekarest Roemenie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Boekarest

Luchthaven
  • Boekarest - Baneasa International Luchthaven [BBU]
  • Boekarest - Otopeni International Luchthaven [OTP]
Stad
  • Boekarest - Centrum
  • Boekarest - Howard Johnson Grand Plaza Hotel
  • Bucharest - Baneasa
  • Bucharest - Marriot Hotel
  • Bucharest - Porche Vest
  • Bucharest - Voluntari

Boekarest Auto Huren & Reisinformatie

Boekarest is een Roemeense hoofdstad en grootste stad, evenals de belangrijkste industriële en commerciële centrum van het land. Met 2 miljoen inwoners in de stad zelf en meer dan 2,4 miljoen in het stedelijk gebied, Boekarest is een van de grootste steden in Zuidoost-Europa en het is de 6de grootste stad in de Europese unnion door bevolking binnen de grenzen van de stad, na Londen, Berlijn, Madrid, Rome en Parijs.

Taal

De officiële taal is Roemeens, een Romaanse taal die beweert te zijn van de dichtstbijzijnde momenteel gesproken ten opzichte van oude Latijnse; maar die bevat ongeveer 20% van de leenwoorden uit het Slavische talen. De meeste opgeleide jongeren zal heel goed Engels spreken.

Klimaat

Boekarest, zoals de meeste van Roemenië, heeft een gematigde-continentaal klimaat met hete zomers en koude winters. Deze regio van Roemenië krijgt alle vier seizoenen, hoewel lente kort is en voornamelijk in April valt. De gemiddelde dagelijkse hoogtemperatuur in de zomer is over 29ºC en in de winter over + 2ºC. Het kan echt warm en droog in de zomer (40 º c) krijgen en echt koud in de winter (-20ºC), hoewel de temperaturen hieronder - 12ºC zijn uiterst zeldzaam. Beste tijd om te bezoeken is April t/m juni, September tot en met oktober en begin December.

Met het vliegtuig

Verbindingen en luchthavens
Er staat Boekarest nog redelijk verbindingen met de meeste Europese hoofdsteden en de grootste steden in Roemenië kan, maar het moeilijk te vinden een rechtstreekse vlucht naar Boekarest van buiten Europa of het Midden-Oosten. De stad is ook bereikbaar met een groot aantal lage-kosten vluchten, voornamelijk uit bestemmingen in Italië en Spanje en enkele grote steden in Duitsland, Frankrijk, UK, Ierland, België, Hongarije, Turkije, Oostenrijk, Israël enz.

Omzeilen

Er staat Boekarest nog één van de meest uitgebreide systemen voor openbaar vervoer in Europa, hoewel het soms verwarrend en overvolle zijn kan.

Merk op dat de meeste van de buurten en stedelijke gebieden zijn bekend en aangeroepen met behulp van de naam van het dichtstbijzijnde metrostation. De andere bekende gebieden zonder metrostations zijn Dorobanţi in het noordoosten, Drumul Taberei (metronetwerk in aanbouw) in het westen, de Rahova en de Ferentari in het zuidwesten (best vermeden) en Lipscani - het oude stadscentrum gelegen tussen Unirii en Universitate Square.

Wat te zien

Parlementspaleis

In het centrum van Boekarest, in de buurt van Piaţa Unirii, ziet de toerist het grootste Parlementsgebouw in de wereld, voorheen genaamd "Casa Poporului".

Oude centrum

Een deel van het historische hart van de stad werd niet gesloopt door Nicolae Ceauşescu. Het gebied bevat vandaag een assortiment van Midden 19e-eeuwse gebouwen, ruïnes van het middeleeuwse Hof van de Walachijse prinsen, kerken, bank hoofdkwartier, een paar hotels, clubs, restaurants en winkels.

Plein van de revolutie - Site van een deel van de Roemeense revolutie van 1989. Centraal gelegen, is het niet een lange wandeling van de andere pleinen, Gara de Nord of het Parlementspaleis. Er is een groot monument in het midden van het plein ter nagedachtenis van degenen die stierven tijdens de revolutie.

The Arch of Triumph - gelegen in het norhern deel van de stad, dicht bij het Herăstrăupark Park. De huidige boog was inagurated in 1936, maar op dezelfde site andere bogen stond vanaf 1878.

Roemeens Atheneum - een prachtig gebouw, gelegen in de buurt van het plein van de revolutie (Piaţa Revoluţiei) is huis van de George Enescu Philarmonic. Als u de tijd hebt, bezoek het interieur van het gebouw zo goed, zoals het bezit een fresco die scènes van de Roemeense geschiedenis schildert. Het gebouw was inagurated in 1888.

Tweede Wereldoorlog Amerikaans Memorial - kleine Gedenkteken opgedragen in 2007. Gelegen in het oostelijke gebied van het Herăstrăupark Park (Parcul Kiseleff). Het is zichtbaar op de westelijke kant van de Bulevardul Aviatonlor tussen de "Institutul de Istorie Nicolae Iorga al Academie" en Strada Ion Mincu.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Boekarest autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.22 gebaseerd op 18 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Zeer Makkelijk Te Huren

Zeer goede auto, zeer competitief en zeer snelle verwerking

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Ervaring

Geen commentaar

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Alles Was Het Beste

Service,rnvervoer van / naar de luchthavenrnautornalles in de beste vormen

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Service In Het Algemeen.

Bij de boeking communiceren goed de uren van verzameling en levering van het voertuig.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Avery Goed Huurauto Bedrijf Met Behulpzame Personen

Op 2/6/20016 huren we een renault-vloei met bijna 120 kilo brandstof tanken. nadat we ontvangen hebben, gaan we naar het benzinestation en vul het met 50 euro benzine. we maken ongeveer 12km en we parkeren in een parkeerplaats. de volgende ochtend de auto werkt niet. het probleem was de starter. het bedrijf reageert meteen en verandert de auto met een gloednieuwe suzuki vitara. de tank is in de buurt van emty.we retourneren de auto in dezelfde contitie dus nu wachten we van de verhuurder om de 50 euro van de 1e auto te retourneren. het personeel was behulpzaam.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen