Auto Huren Cluj

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Cluj Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Cluj, Roemenie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Cluj . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Cluj, Roemenie.

Cluj Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Cluj maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Cluj Roemenie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Cluj

Luchthaven
 • Cluj - Napoca Luchthaven [CLJ]
  Trein Station
  • Cluj - Napoca Treinstation
   Stad
   • Cluj
   • Cluj - Napoca Hotel

   Cluj Auto Huren & Reisinformatie

   Cluj-Napoca als hoofdstad van de historische regio Transsylvanië, is een van de meest bezochte steden in Roemenië. Erg prettig is, en het is zeker een geweldige ervaring voor degenen die willen zien van de Zevenburgse stadsleven op zijn best. Samen met lekker eten, uitstekende culturele activiteiten, een prachtige historische erfenis en een geweldige sfeer.

   Taal

   De officiële taal is Roemeens, een Romaanse taal. Best opgeleide mensen geboren na ongeveer 1970 zal redelijk goed Engels spreken en zal waarschijnlijk worden bedreven in één of meer tweede Romaanse talen.

   Hoe komt u er

   Getting te Cluj-Napoca is gemakkelijk als gevolg van haar positie en haar status als een grote Roemeense stad.

   Met de trein

   Zoals met vele andere Roemeense steden is de trein het eenvoudigst te bereiken Cluj uit Boekarest. Er zijn treinverbindingen naar meeste Roemeense steden, met inbegrip van snelle InterCity verbindingen met Oradea, Arad, Timisoara, Brasov, Sighisoara, Ploiesti en Boekarest. Vele treinen naar Boedapest vertrekken vroeg in de ochtend. De gemiddelde reis van Cluj naar Boekarest of Budapest is ongeveer 8 uur. Bij het plannen van een treinreis in Roemenië, kan 2 uur voor elke honderd kilometer van reis.

   Met het vliegtuig

   De internationale luchthaven van Cluj-Napoca heeft vluchten naar Boekarest, München, Londen/Luton, Vienna, Milaan/Bergamo, Bologna, Bari, Rome, Venetië/Treviso, Paris/Beauvais, Brussel/Charleroi, Eindhoven, Barcelona, Valencia, Madrid, Zaragoza, Genève, Basel, Malmö, Nuremberg, Keulen/Bonn, Dortmund en Tel Aviv. Luchtvaartmaatschappijen zijn Wizzair, TAROM, Lufthansa en Vueling.

   Vliegen naar Cluj-Napoca begonnen WizzAir, de Pools-Hongaars begroting luchtvaartmaatschappij, in oktober 2007.

   Met de auto

   Cluj-Napoca heeft goede verbindingen. Europese weg E60 verbindt het met Boekarest en Brasov in het zuiden, Oradea en Boedapest naar het westen, door de Bors douane. E81 leidt tot Zalau en Satu Mare in het noorden, Brasov en Boekarest naar het zuiden. E58 links Cluj-Napoca naar Dej, Bistrita, Baia Mare en Vatra Dornei.

   Met de bus

   Cluj-Napoca bereikbaar per bus vanaf Boekarest, grote steden in Roemenië, de meeste steden in Transsylvanië, en een aantal grote steden in Europa. Zoekt u een route online.

   OrangeWays is modern, maar "low cost" stijl bussen die circuleren tussen Boedapest en Cluj-Napoca. U kunt vangen een bus naar Cluj-Napoca vanaf het Nepliget busstation in Boedapest. Online boeking beschikbaar.

   Koninklijke GTS biedt dagelijkse comfortabele middag bus vanaf Boedapest Nepliget busstation in Cluj stoppen voordat Billa supermarkt in Mănăștur. Deze coach start niet in Cluj, dus telefoon reserveren nodig voor de terugweg is.

   Eurobusways biedt deur-tot-deur transfers van elk willekeurig adres in Boedapest of Vienna airport, direct naar adres in Cluj Napoca, WiFi, Engels sprekende stuurprogramma's.

   Omzeilen

   Met het openbaar vervoer

   Openbaar vervoer in de stad is mogelijk door middel van 25 buslijnen, 7 trolleybus lijnen en 3 tramlijnen, allen bediend door het bedrijf RATUC (Regia Autonomă de Transport stedelijke de Călători). Volledige routes kunnen worden gevonden op de website van de vennootschap.

   Met de taxi

   Taxi's zijn relatief duurder dan in andere delen van Roemenië, maar door het Europese niveau nog steeds goedkoop en erg handig. Alle respectabele bedrijven prijs de dezelfde.

   Met de auto

   Auto's kunnen gehuurd worden van de talrijke exploitanten in de hele stad. Vele kleine reisbureaus ook fungeren als schakels voor het huren van auto's, en je zou kunnen krijgen betere tarieven er. U vindt dergelijke bureaus verspreid over het centrum van de stad.

   Huur een fiets

   Het is een goed idee om rond de stad per fiets. Er zijn veel mogelijkheden om een fiets te huren in fiets-delen systeem van Down Town huur gratis een fiets, I'Velo of StudentObike, andere huur kantoren bij Raiffeisen Bank agentschappen.

   Wat te zien

   U ziet Matthias Corvinus gekoppelde standbeeld en de oude St. Michael kerk op het unnion plein--midden in de stad. Dit stuk van de gotische architectuur is één van de meest waardevolle in Transsylvanië.

   Het Museumplein, op slechts 2 minuten lopen van het unnion-plein, is thuishaven van het franciscaner klooster (een combinatie van de barokke en gotische architectuur die teruggaat tot de 14e eeuw), de Transsylvaanse History Museum en de oude Obelisk van de stad, aan de stad wordt aangeboden als erkenning van haar statuten door de Oostenrijkse keizer Franz Ferdinand in de 19e eeuw.

   De botanische tuin verspreidt zich meer dan 14 hectare en bevat o.a. een kleine Japanse tuin, kassen voor ecuatorial en tropische planten, een kleine waterloop door het midden, en een toren die beklommen kan worden om een beter beeld van de tuin regelingen.

   Het Central Park is een welkome onderbreking van de drukte van de stad. Het midden van het park gastheren een meertje en het Casino van Chios, vanaf het terras die u huren kunt roeiboten en hydrobicycles aan de cirkel van het kleine eiland in het centrum van het meer.

   Eten

   Cluj dineren is enkele van de beste in Roemenië. Variërend van traditionele Roemeense, Hongaarse en Zevenburgse tot Italiaanse, Chinese, Japanse, Mexicaanse, het Midden-Oosten, Amerikaanse en internationale keuken, biedt de stad grote diner voor alle smaken.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen