Auto Huren Iasi

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Iasi Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Iasi, Roemenie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Iasi . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Iasi, Roemenie.

Iasi Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Iasi maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Iasi Roemenie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Iasi

Luchthaven
 • Iasi - Luchthaven [IAS]
  Stad
  • Iasi

   Iasi Auto Huren & Reisinformatie

   Iasi is de vierde stad van Roemenië nadat Boekarest, Cluj-Napoca en Timisoara in termen van bevolking en het is een belangrijke stad in termen van cultuur, geschiedenis en academisch leven. Het is de tweede grootste university center in Roemenië.

   Klimaat

   Het lokale klimaat is continentaal met minimale regenval en met grote temperatuurverschillen tussen de seizoenen. Zomer is heet en het duurt vanaf het einde van de maand van mei tot de helft van September. Herfst is een korte seizoen, van overgang. In de tweede helft van November is er meestal vorst en sneeuw. Winter is een bevriezing seizoen met temperaturen dalen tot –20 ºC.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Iaşi Airport (IAS) is een van de oudste erkende luchthavens in Roemenië en hoewel het is klein, het wordt aangedaan door diverse luchtvaartmaatschappijen zoals Tarom (vliegt intern van Boekarest en internationaal uit Groot-Brittannië, Israël en Italië) en Austrian Airlines (vliegt vanuit Wenen). Er zijn ook chartervluchten die vertrekken/uit/in Iasi aankomen.

   Met de trein

   De verbindingen naar Iaşi uit Boekarest, de hoofdstad, en aan andere comitaten in Roemenië zijn van goede en betrouwbare en online kunnen worden gezien op het tijdschema van de treinen (op deze website u ook ziet mogelijk de prijzen en de beschikbaarheid van de treinen op de data die u wenst te reizen). U kunt ook het nemen van directe treinen vanuit Boedapest, die goed is verbonden met West-Europa.

   Het treinstation bevindt zich zeer dicht bij het centrum van de stad en naar het toerisme informatiecentrum.

   Met de auto

   Er zijn verschillende mogelijkheden om te bereiken van Iaşi uit over het hele land op nationale wegen. Onlangs deze wegen zijn verbeterd en worden niet geblokkeerd door verkeersopstoppingen. Een rit van Boekarest duurt meestal vijf tot zes uur.

   Met de bus

   Roemenië is doorsneden door vele minibussen, soms genoemd maxi taxi. Ze zijn sneller dan de treinen, en rechtstreeks vanuit de internationale luchthaven in Boekarest kunnen worden genomen.

   Omzeilen

   Met de auto

   Er zijn talrijke huur een auto-agentschappen binnen de stad. Hun tarieven zijn verschillend en moet u aandacht omdat sommige u een zeer hoge borgsom laadt tenzij u niet wilt om extra te betalen om opheffing van het CDW. Maar de meeste bedrijven zijn eerlijk en krijgt u een zeer goede service.

   Op voet

   Iaşi is een vrij grote, dichtbevolkte verpakt stad. U wandelt van de ene kant naar de andere in een paar uur. Voor de nieuwsgierige bezoeker is wandelen de beste manier om rond te krijgen.

   Met de taxi

   Taxi's zijn heel populair in Iaşi, en onlangs overgestapt naar geel universeel. In Iaşi, locals nemen soms de taxi die ze meest aansprekende vinden, niet noodzakelijkerwijs de eerste in lijn, dus als je echt wil sommige merk van de auto, u kiezen kunt om aan te nemen dat een. Deze praktijk wordt steeds minder vaak, echter.

   Door maxi-taxi

   Maxi taxis gaan vrijwel overal die kon je gaan op het openbaar vervoer. Ze zijn particulier te bedienen, kleinere, meestal witte of gele micro-bussen. Ze hebben hun eindpunt bestemming geschreven op een papier aan de voorzijde en zij volgen een gebruikelijke route. Ze accepteren geen vreemde valuta, en verwacht niet dat van de maxi-taxichauffeurs spreken Engels goed genoeg om te vertellen u waar uitstappen; je zou kunnen schrijven uw bestemming op een stuk papier, wijs en vragen.

   Wat te zien

   De communistische gebouwen
   Nationale theater "Vasile Alecsandri", met een uitzonderlijke interieur, ontworpen door één van de meest populaire architecten uit Wenen aan het begin van de 19e eeuw.
   Paleis van de cultuur
   Het paleis van de cultuur is een van die gigantische duidelijk monumenten dat de lokale bevolking als iets vanzelfsprekends beschouwen, maar die is opvallend aan bezoekers. Het herbergt diverse zelden bezochte musea, met inbegrip van een muziekinstrument museum en een "dorp" museum met etnische outfits. Momenteel gesloten voor restauratie.

   Casa Dosoftei
   Naast het paleis van cultuur is een stenen huisje, vernoemd naar de geleerde en metropolite ("aartsbisschop") van Moldavië Dosoftei.

   Bulevardul Stefan Cel Mare. Langs het vindt u de Metropolitan kerk, de Trei Ierarhi kerk, het paleis van de cultuur en het nationaal theater. Als je over deze boulevard in de winter, vindt u een indrukwekkende set licht decoraties.

   Bulevardul Copou. Copou is een grote heuvel in Iasi, waarin een universiteit, een botanische tuin en veel oude, mooie huizen.

   Copou Park
   Dit temmen, Bank en rosebush beladen park is een populaire bestemming voor de jeugd in de warmte en de contemplatieve ouderen. Het is een mooi park, en moet niet je je voeten op de banken.

   Botanische tuin
   De botanische tuin is hoog op de heuvel Copou, en het is een populaire zomer vakantie. In de herfst drop de bomen walnoot walnoten die je kunt eten, en sommige mensen gaan naar de tuin te vinden deze.

   Kerken en kloosters

   Trei Ierarhi kerk deze kerk is volledig bedekt met houtsnijwerk. De kerk was ooit bedekt met goud, dat werd verbrand weg te worden gestolen. Trei Ierarhi is vaak in aanbouw. De sfeer binnen is muskusachtig en vriendelijke, typisch van Oost-orthodoxe kerken. Het bevat verschillende kroonluchters met decoratieve struisvogel eieren.

   Golia klooster dit klooster is omgeven met dikke dikke muren en heeft een opvallende toren; u kunt klimmen naar de top; Het is in de Coockoo de markt, die in het midden van de stad, in een zeer drukke kruispunt ligt. De sereniteit van de constrasting binnen de muren is bijna niet te geloven.

   Sfântul Nicolae Domnesc deze kleine maar mooie kerk ligt direct naast het paleis van de cultuur. Het werd gebouwd door Stephen de grote in 1491-1492 waardoor het de oudste permanente religieuze gebouw in Iaşi vandaag, en later gerenoveerd rond het jaar 1900. Het is de moeite waard een bezoek aan de schilderijen bewonderen, en misschien een pauze voor een beetje gemoedsrust.

   Frumoasa klooster dit klooster is in Nicolina, verder vorm centrum en temidden van communistische gebouwen; U herkent het klooster door de metalen dak.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen