Auto Huren Moskou

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Moskou Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Moskou, Rusland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Moskou . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Moskou, Rusland.

Moskou Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Moskou maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Moskou Rusland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Moskou

Luchthaven
 • Moscow - Vnukovo Chauffeur Service [VKO]
 • Moskou - Domodedovo Luchthaven [DME]
 • Moskou - Sheremetyevo Luchthaven [SVO]
 • Moskou - Vnukovo Luchthaven [VKO]
Trein Station
 • Moscow - Belorussky
 • Moscow - Kazansky
 • Moscow - Kievsky
 • Moscow - Kurskiy
 • Moscow - Paveletsky
 • Moscow - Rizshky
 • Moscow - Yaroslavsky
 • Moskou - Leningradsky Trein Station
Stad
 • Moscow - Rolf
 • Moskou - 4 - Th Dobryninskiy Pereulok
 • Moskou - Aminevskoe Shosse
 • Moskou - Mozhayskoe Shosse
 • Moskou - Noord
 • Moskou - Novoslobodskaya
 • Moskou - Obrucheva
 • Moskou - Turgenevskaya
 • Moskou - Yasenevo

Moskou Auto Huren & Reisinformatie

Moskou is de 860 jaar oude hoofdstad van Rusland. Een waarlijk iconische, globale stad Moskou heeft een centrale rol gespeeld in de ontwikkeling van Rusland en de wereld. Moskou werd de hoofdstad van de voormalige Sovjet-Unie unnion en tekenen van zijn vorige leven zelfs nu zeer zichtbaar zijn.

Krijgen

Met het vliegtuig

Moskou (MOW) heeft drie grote luchthavens:

Sheremetyevo International Airport, (SVO), ligt 32km ten noordwesten van het centrum van Moskou, in de stad van Khimki. Er zijn 6 terminals: een (Handvest zakenluchtvaart), B (gesloten voor renovatie), C, D, E, en F. Terminals D, E en F liggen ten zuiden van de start-en landingsbaan en zijn met elkaar verbonden door een wandelpad, maar je moet nemen een shuttlebus naar het bereiken van de andere terminals, die zich bevinden in het noorden van de landingsbaan.

Domodedovo International Airport (DME), ligt op 45km ten zuidoosten van het centrum van Moskou. Het draagt iets meer passagiers dan Luchthaven Sjeremetjevo op jaarbasis. De luchthaven is de basis van internationale korting vervoerder S7.

Om te reizen tussen de luchthaven en de stad:

AeroExpress treinen werken tussen de luchthaven en de Paveletsky Railway Terminal in het zuidoostelijke gedeelte van het centrum van de stad.

Vnukovo International Airport, (VKO), ligt op 30km ten zuidwesten van het centrum van Moskou. Vnukovo International Airport serveert ongeveer 12 miljoen passagiers per jaar.

Met de trein

Moskou is een spoorweg-hub, met verbindingen naar alle delen van Rusland en tot ver in Europa en Azië. Als gevolg van de status van de hub, de treinstations van Moskou zijn altijd drukke en zijn enkele van de meest onveilige plekken in de stad.

Met de auto

Roterende wegversperringen, waar teams van de verkeerspolitie een voertuig, reageert vooral als het niet is voorzien van Moskou platen zijn voorzien van vele ingangspunten naar Moskou over de ringweg en in de stad. U kan worden gestopt en ondervraagd, maar u zult worden toegestaan om door te gaan hebt u alle juiste documenten.

Omzeilen

Met het openbaar vervoer

Hoewel centrale Moskou is best te voet verkend, is het gemakkelijkst te gebruiken de metro ter dekking van grotere afstanden. De metro is uitgebreid, heeft een aantal geweldige architectuur en is relatief goedkoop.

De gemakkelijkste manier om te betalen voor metro tarieven is een ticket te kopen rood papier met een aantal vooraf geladen reizen van de ticket booth.

Met de metro

Er is bewegwijzering in de metrostations in het Engels en het Latijnse alfabet, maar deze symptomen zijn niet overal. Elke trein vervoer heeft een kaart in Latijns schrift, en er is een in de buurt van de ingang van elk platform.

Wat te zien

Musea en religieuze gebouwen

Rode plein - het hart van Moskou en de eerste bestemming voor de meeste bezoekers van de stad. Omgeven door de St. Basil's Cathedral, het staatsmuseum geschiedenis, Lenins Mausoleum en één van van het Kremlin lange bakstenen muren.

Lenin Mausoleum - in het centrum van het Rode plein. Lopen langs het gebalsemde lichaam van Vladimir Lenin en neem deel aan het debat: is het echt hem?

St Basil Cathedral - in het zuidelijke deel van het Rode plein. Gebouwd in 1555-61. Binnen is een museum, hoewel het ziet er het beste van buitenaf, maar als je de tijd hebt, neem een kijkje binnen.

Het Kremlin Museum Complex. Omvat de collectie arsenaal van Koninklijke kleding en strijdwagens, de Diamond-Fonds, verschillende kerken, het paleis van de Patriarch en de klokkentoren. Rondleidingen vul snel en vroeg geboekt moeten worden.

Het Grand Kremlin Palace. De officiële residentie van de Russische President. Een historisch paleis met kamers die teruggaat tot de 16e eeuw. De buitenkant kan worden gezien als onderdeel van een bezoek aan het Kremlin Museum Complex. Het interieur is alleen open aan het publiek per groepsreis naar twee of drie keer per maand en moet vooraf geboekt worden.

Tretjakovgalerij – één van's werelds grootste musea, dit is waarschijnlijk degene te kiezen als u alleen wilt bezoeken een museum in Moskou. In tegenstelling tot de wereldwijde verzameling van het Poesjkinmuseum is de Tretjakov meestal een verzameling Russische kunst.

Poesjkin Museum is gewijd aan de westerse kunst en is één van's werelds belangrijkste impressionistische en post-impressionistische verzamelingen, samen met enkele oude meesters. De impressionisten en post-impressionisten werden plaats helaas verplaatst naar een bijlage in 2007 aan de overkant van het hoofdgebouw. Metro: Kropotkinskaya.

Wat te doen

Moskou heeft vele attracties, maar velen van hen zijn niet vriendelijk voor een niet-Russisch-spreker. Engels-talige kranten als The Moscow Times, Element, Moskou nieuws en anderen kunnen helpen navigeren naar Engels-talige vriendelijke attracties en diensten.

Theater

Bolshoi Theater (Metro: Ohotnii Ryad, Teatralnaya of nummer-Revolutsii.). Het grand theatre in het centrum van de stad. Omvat ballet, opera en klassieke muziek optredens.

Kolobov Novaja Opera Theater, 3/2 Karetny Ryad (de tuin van de Hermitage).

Stanislavsky en Nemirovitsj-Dantsjenko muziektheater, B. Dmitrovka.

Schaatsen

Zoals elke stad met besneeuwde winters is Moskou een geweldige plek om te gaan schaatsen.

Gorky Park is het meest bekend maar overvol en ijs is niet altijd in ideale toestand;
Bosco ijsbaan op een rood vierkantje is glamoureuze en eenvoudig, hoewel beetje kostbaar en niet ook begunstigde door advanced schaatsers.
Loezjniki heeft aantoonbaar het beste ijs, hoewel dienst taai worden kan en uur geopend niet altijd handig zijn.
De winter ijsbanen op Chistye Proedi of Izmaylovsky Park zijn andere alternatieven.

Parken en tuinen

Gorkiy Park. De meest bekende van Moskou's vele parken, Gorky Park is een van de meest trendy plaatsen in de stad vanwege zijn cafés, plaatsen om te wandelen, een openlucht bioscoop theater en hedendaagse openbare kunstprojecten. In de winter, het is een populaire plek ice Skate en het herbergt een ice sculpture competitie.

Victory Park – in het weekend, het is erg populair bij jonggehuwden. Het park heeft nu een eigen metrostation met dezelfde naam.

Park Sokolniki, Sokolniki Metro. Een populair recreatiepark, die ook een tentoonstellingscentrum gastheren.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen