Auto Huren Al Khobar

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Al Khobar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Al Khobar, Saudi Arabie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Al Khobar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Al Khobar, Saudi Arabie.

Al Khobar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Al Khobar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Al Khobar Saudi Arabie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Al Khobar

Stad
  • Al - Khobar
  • Al - Khobar Dharan Branch
  • Al - Khobar East
  • Al - Khobar Holiday Inn Corniche
  • Al - Khobar Mercure Hotel
  • Al - Khobar Novotel
  • Al - Khobar/auto Moto Mall

Al Khobar Auto Huren & Reisinformatie

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Al Khobar
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

Algemene huurvoorwaarden
Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

Populaire autoverhuur bestemmingen
Al Khobar is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Al Khobar met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Al Khobar en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Al Khobar omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

Andere inleverlocatie in Al Khobar
De meeste grote autoverhuurbedrijven in Al Khobar bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen