Auto Huren Riyadh

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Riyadh Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Riyadh, Saudi Arabie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Riyadh . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Riyadh, Saudi Arabie.

Riyadh Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Riyadh maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Riyadh Saudi Arabie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Riyadh

Luchthaven
 • Riyadh - Terminal 5 [RUH]
 • Riyadh - Domestic Flights [RUH]
 • Riyadh - Luchthaven Terminal 2 [RUH]
 • Riyadh - Luchthaven [RUH]
Stad
 • Riyad - Al Kharj
 • Riyadh
 • Riyadh - Al Suliemaniah
 • Riyadh - Central
 • Riyadh - Courtyard Marriott Hotel
 • Riyadh - East Ring Road
 • Riyadh - El Worood Anjary St
 • Riyadh - Exit 14
 • Riyadh - Golden Tulip Al Nasiriah Htl
 • Riyadh - Golden Tulip Andalusia Hotel
 • Riyadh - Hilton Garden Hotel
 • Riyadh - Holiday Inn Al-qasr Htl
 • Riyadh - Holiday Inn Izdihar Htl
 • Riyadh - Holiday Inn Meydan Htl
 • Riyadh - Holiday Inn Olaya Htl
 • Riyadh - Kingdom Tower
 • Riyadh - Malaz Branch
 • Riyadh - Mena Grote Khalidiya Hotel
 • Riyadh - Novotel Al Anoud
 • Riyadh - Olaya Road
 • Riyadh - Orouba
 • Riyadh - Radisson Sas Hotel

Riyadh Auto Huren & Reisinformatie

Riyad is de hoofdstad van Saoedi-Arabië, ligt iets ten oosten van het centrum van het land in het hart van de helling van de Tuwaig.

Klimaat

Let op dat in de afgelopen jaren, het klimaat in dit deel van de wereld evenals heeft geweest verschuiven. Temperaturen in de buurt van 50° C zijn meestal alleen bereikt einde van juli en augustus. In 2009, sloeg de temperatuur in Riyad 48° C medio juni. Vooral als je een pak dragen, is het noodzakelijk om uit de zon te blijven.

Krijgen

Riyad is een lange weg van overal, dus kansen zijn vrij hoog dat u zult arriveren per vliegtuig.

Met het vliegtuig

Riyad van King Khaled Airport (RUH) ligt ongeveer 35 kilometer ten noorden van de stad. Een grote, architectonisch opvallende structuur in wit en woestijn bruin, hypermoderne wanneer geopend in 1983, het redelijk goed is verouderd, maar blijft een beroemde saaie plek om te blijven steken in. Er zijn drie terminals in gebruik.

Met de trein

Riyad van treinstation ligt ongeveer in het midden van de stad, met vier treinen dagelijks naar Dammam via Al-Hofuf en Al-Hasa. Probeer te verschijnen van 30 minuten te vroeg, zult u moeten passeren van veiligheid voor het instappen.

Met de bus

Het centrale busstation ligt onhandig in de Azizia district ongeveer 17 kilometer ten zuiden van het centrum van de stad; verwachten te betalen ten minste SR30 voor een taxi om er te komen. Bussen van Dammam een draaglijk 4,5 uren duren, terwijl het een bestraffing 10-12 uur trek naar Jeddah of Mekka met verschillende stops onderweg.

Met de auto

De hoofdweg van de Oost-West via Riyad is snelweg 40 van Dammam en de causeway van Bahrein naar Khobar met andere wegverbindingen die vooral leidt tot het noorden van het Koninkrijk.

De meeste wegen zijn tarmacked, zij het in uiteenlopende niveaus van reparatie. Drijvende normen zijn iets verstandiger dan die van de stadscentra, maar voorzichtigheid is steeds geboden. Sommige snelwegen Zie zwaar gebruik van vrachtwagens en olietankers, vaak in konvooi.

Omzeilen

Riyad is heel veel een auto-georiënteerde stad, en openbaar vervoer in Riyad is slecht onderontwikkeld. Er zijn overal straat adressen in Riyad, maar normaal gesproken e-mail wordt bezorgd in postkantoor vakken. Krijgen rond vereist bezienswaardigheden in de buurt van de plaats waar u naartoe wilt weten.

Als u met uw eigen auto reist is het verstandig om te dragen een GPS-systeem. Plan uw route voor aanvang van de reis. Hoewel vele straten, wegen en bezienswaardigheden zijn gemarkeerd in zowel Arabisch en Engels, maar er zijn enkele belangrijke grote straten, wegen en uitgangen die nog steeds in Arabisch alleen zijn gemarkeerd.

Met de bus

Flat-tarief minibussen rumble de straten van Riyad, maar deze worden meestal gebruikt door arbeiders. Ze zijn heel moeilijk voor de toevallige bezoeker te gebruiken: er zijn geen geboekte stopt, en routes zijn meestal alleen in het Arabisch geschreven.

Op voet

De moderne, noordelijke helft van Riyad is zeer voetganger-vijandige, met 8-laned wegen gevuld met snelheidsovertredingen SUV's maken het oversteken van de weg een gevaarlijke oefening. Voetgangers bruggen zijn zeer weinig en zelfs bij stoplichten moet u houd een oogje op gekke stuurprogramma's.

Wat te zien

Bezienswaardigheden in Riyad is een frustrerend oefening in zorgvuldige timing: niet alleen zijn de meeste sites gesloten in het weekend (vr/za) en gebed tijden, maar bezoekuren worden gescheiden tussen mannen en gezinnen.

Musea en historische bezienswaardigheden

Masmak Fort, Dirah. Het hart van de oude Riyad, dit was het fort door koning Abdul Aziz bestormden. Het Masmak Fort is gevonden rond het oudere deel van Riyad, samen met de aangrenzende gebieden van "Jabrah" of "Mikal".

Murabba Palace. Riyadh de tweede oude zon gedroogde steen paleis, gebouwd door koning Abdul Aziz nadat hij Masmak Fort veroverde en dacht dat hij moet bouwen iets moeilijker dat te veroveren.

Nationaal Museum.

Doen

Hoewel enkele Saoedies golfen, zijn er verrassend goed golfbanen rond. Het beste is de 18-holes baan in de Dirab Golf & Contry club een goede 30 minuten rijden ten westen van Riyad. Aardige lay-out met groene en uitnodigende gras, en de laatste 9 gaten zijn zelfs avondverlichting. Zij bieden tennis, zwemmen en paard rijden zo goed.

Hoofd west onderaan de weg van Makkah gedurende 30 minuten, en bereik je de rand van de helling van de Tuwaig. Zoals u de scherpe daling van de 200 meter van de Tuwaig helling op Najd-juiste aanbrengt, krijgt u een goed gevoel van de woestijn met de duinen en steunberen.

Rubriek ten noordoosten van de luchthaven naar de zandduinen van Thumama, een kan zich bezighouden met "dune bashing" in 4 x 4 SUV's of in de gehuurde ATV.

Saoedi-Arabië is voetbal-mad land en grote wedstrijden in het stadion van King Fahad trekt menigten van 50-70 duizend, een elektrische sfeer te creëren. Echter rekening mee dat voetbalstadions off limits voor vrouwen. Voor mensen die naar Riyadh / nieuwe verhuizen bewoners, de stad heeft een goed aantal vrij goed uitgeruste moderne fitnessruimte voor mannen, vrouwen hebben wel beperkte opties, fitnesscentra voor vrouwen zijn vooral in grote ziekenhuizen.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen