Auto Huren Dakar

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Dakar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Dakar, Senegal.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Dakar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Dakar, Senegal.

Dakar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Dakar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Dakar Senegal Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Dakar

Luchthaven
 • Dakar - Luchthaven Leopold Sedor Senghor [DKR]
  Stad
  • Dakar - Centrum

   Dakar Auto Huren & Reisinformatie

   Dakar is de hoofdstad van Senegal.

   Begrijpen

   De Senegalese zijn erg trots op hun reputatie voor "teranga" — gastvrijheid. Locals zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam; maar als ergens anders, kijk uit voor oplichterij en zakkenrollers. Kleine criminaliteit hier is relatief hoog, wees voorzichtig. Terwijl sommige locals vriendelijk zijn, wees voorzichtig, omdat lokale winkeliers zeer persistent zijn.

   Krijgen

   Dakar is een belangrijke West-Afrikaanse hub, dus er veel vluchten komen zijn uit en gaan naar Europa, Noord-Amerika en andere Afrikaanse steden. Bereid zijn om te komen en vertrekken op elk moment van de dag of nacht — veel vluchten komen op ongeveer 2 en vertrekken rond 4 uur.

   Met het vliegtuig

   Léopold Sédar Senghor International Airport is relatief klein en bruisende kan worden als meer dan één vliegtuig op een moment aankomt. Bij vertrek, ben niet fooled in het denken dat met zo weinig terminals u later dan gewoonlijk arriveert kunt — emigratie zeer traag kan zijn, en u moet verlaten zoveel tijd als u zou op elke luchthaven.

   Per spoor

   De spoorwegdienst aansluiten van Dakar en Koulikoro in Mali, is zodra u aan vele steden in Senegal, stopt voor onbepaalde tijd geannuleerd.

   Over de weg

   De belangrijkste methode voor reizen in het hele land is door sept plaatsen. Bent u uiteraard een toeristische, zal zij proberen te rippen u uit, dus zorg ervoor dat u een prijs voordat u akkoord met een stuurprogramma gaat. Er zijn prijzen ingesteld op vaak reisde locaties.

   Omzeilen

   Met de Bus

   De Dakar-bussysteem, bekend als Dakar Demm Dikk (Dakar komen en gaan), is redelijk betrouwbaar. Tarieven zijn 150 CFA, en er zijn geen overdracht. Helaas, voor nieuwkomers, er is niet veel in de weg van de kaart van het bussysteem, dus je moeten zult uitzoeken op uw eigen.

   Met de Taxi

   Goedkoop en veilig en overal. Alle taxiritten vooraf wordt onderhandeld en vergt onderhandelingen. Als je niet uit Senegal, is het beste om te controleren met de lokale bevolking vóór om te krijgen een idee van wat ze betalen, om te weten wat u zal zitten kundig voor krijgen. Zorg ervoor dat uw taxi heeft de juiste wijziging alsmede alvorens te vertrekken. Laat tips wanneer je voelt dat de service was goed.

   Wat te zien

   Afrikaanse Renaissance Monument. Deze kolossale monument is gewijd aan Africaâ™ s ontstaan uit de Europese onderdrukkende regimes die ooit geregeerd het continent en het einde van de slavernij. Het is ook bedoeld als een weergave van African pride te onttrekken aan vreemde percepties van Afrikanen als minder mensen.

   IFAN Museum van Afrikaanse kunst (Musée Théodore Monod d'Art Africain).

   Les Almadies (Les pointes kunnen teweegbrengen des Almadies). Het westelijke uiteinde van het Afrikaanse continent waar tal van zeevruchtenrestaurants zich bevinden.

   Grote moskee van Dakar. Gebouwd in 1964.

   Dakar kathedraal.

   Hann Park en dierentuin. De openbare tuinen werden gebouwd in 1903 en thee arboretum werd in 1947 gebouwd. De tuinen zijn voorzien van een breed scala van de Senegalese floraliefhebbers en de dierentuin bevat meer dan 130 dieren.

   Doen

   Check out de ongelooflijk rijke muzikale scène.
   Lake Rose (Lac Rose). Ook wel genoemd de "roze Lake", geeft de hoge concentratie van cyanobacteriën inderdaad het meer een roze Toon. Tijdens het droge seizoen en wanneer de zon het helderste is wordt de kleur gezegd dat met name levendig. Het meer heeft een hoge concentratie van zout, zodat terwijl u geniet van de schoonheid van het meer, kunt u ook observeren de zout rooiers die nog steeds het verzamelen van zout op de traditionele manier.

   Birdwatch. Senegal is een groot land voor vogelobservatie en Dakar is geen uitzondering. Les Almadies is een goede plek om te zien van zeevogels en de Iles de la Madeleine is de enige Afrikaanse nesten site van het rood-billed keerkringvogels.

   Kopen

   Islam Couture / borduurwerk Dakar heeft enkele geweldige (en ongelooflijk dure) winkels gespecialiseerd in haute-couture, geborduurde traditionele west-Afrikaanse islamitische kleding.

   Marche Sandaga waanzin. Een vervallen betonnen constructie die - ondanks de schijn - drie niveaus van activiteit heeft: vlees en groente kraampjes op de hoofdverdieping, vis in de kelder kerker en -verrassing - restaurant kraampjes op het dak.

   Marche HLM een kleinere markt gericht op voornamelijk fabric leveranciers, Marche HLM is iets minder gek is dan Sandaga. Honderden opties voor stof die u kunt kopen en vervolgens op maat krijgen in perfect passend traditionele Senegalezen dragen.

   Marche Kermel, in de buurt van het centrum van de stad in het gebied aan de overkant van Casino supermarkt, Marche Kermel is een kleinere markt dan Sandiga, maar betere kwaliteit ambachtelijke producten, van struisvogel leergevallen attaché, krokodil riemen & kameel portefeuilles heeft, antieke Afrikaanse maskers en prachtige bronzen beelden zowel lokaal gemaakt en geïmporteerd uit Burkino Faso. Er zijn ook hoge kwaliteit (duur en mooie) ingevoerde handgemaakte textiel uit Ghana.

   Deze markt heeft ook een markt van de uitgebreide verse zeevruchten met de grootste garnalen (Kameroen) en kreeften te vinden in Dakar evenals grouper (genaamd thiouf), red snapper (genaamd rougette), biologische kip (vrije uitloop van boerderijen) en vlees. De markt is schoon en goed onderhouden en de groenten, fruit en verse bloemen worden ook verkocht er zo goed.

   Soumbedioune, een populaire avond vismarkt. Er is ook een "dorp ambachtelijke" in de buurt waar vooral toeristen, Afrikaanse sieraden handgemaakte, houten decoratie elementen en nog veel meer kopen kunnen. Wees bereid om te onderhandelen.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen