Auto Huren Mahe

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Mahe Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Mahe, Seychellen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Mahe . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Mahe, Seychellen.

Mahe Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Mahe maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Mahe Seychellen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Mahe

Luchthaven
 • Seychelles - Luchthaven [SEZ]
  Hotel Aflevering
  • Seychelles - Mahe Hotel
   Stad
   • Mahe - Coral Strand Hotel
   • Mahe - Cruise Terminal Victoria
   • Mahe - Ephelia Resort
   • Seychellen - Ephelia Resort
   • Seychellen - Kempinski Resort
   • Seychellen - Mahe Coral Strand Hotel
   • Seychelles - Cruise Terminal
   • Seychelles - Mahe Beau Vallon
   • Seychelles - Mahe Port Victoria
   • Victoria - Mahe

   Mahe Auto Huren & Reisinformatie

   Mahé is het grootste en dichtstbevolkte eiland van de Seychellen, waar 90% van de bevolking en de grootste luchthaven.

   De Seychellen zijn een groep van 115 eilanden, slechts een paar bewoond, in de Indische Oceaan die uit de kust van Oost-Afrika, ten noordoosten van Madagaskar liggen.

   Begrijpen

   De Seychellen werden betwist tussen Frankrijk en Groot-Brittannië tijdens de leeftijd van het kolonialisme, met Groot-Brittannië eindigend in controle in 1814, na de napoleontische oorlogen. De eilanden bereikt onafhankelijkheid in 1976.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Seychellen International Airport (SEZ) in de buurt van Victoria is de enige internationale gateway naar de Seychellen. Air Seychelles. Internationale service is ook beschikbaar via Addis Abeba (Ethiopian Airlines), Nairobi (Kenia Airways), Dubai (Emirates), Abu Dhabi (Etihad) en Doha (Qatar Airways) en regelmatige charterdiensten uit Frankfurt (Condor).

   Per boot

   De strikte controles opgelegd op Cruise jachten in de vroege jaren 1990 geleidelijk zijn opgeheven en regels en voorschriften zijn niet meer zo ingewikkeld. Echter blijven enkele beperkingen van kracht, meestal omwille van de bescherming van het milieu, zoals de meeste van de eilanden zijn omringd door koraalriffen in de buurt van het oppervlak.

   Omzeilen

   Met het vliegtuig
   Air Seychelles werkt meerdere dagelijkse vluchten tussen Mahe en Praslin. Meer dan twee dozijn vluchten variëren in frequentie van 15 minuten tot 2 uur intervallen, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

   Air Seychelles ook actief zodra dagelijks of meerdere malen per week tussen Mahe en de eilanden van de vogel, Denis, Fregate, Desroches en Alphonse. Veronderstelling Island en Coetivy bereikbaar door air charter.

   Per helikopter
   Zil Air biedt helikopter chartervluchten naar/van de meeste van de binnenste en buitenste Seychellen-eilanden. Het is de exploitant alleen schilderachtige vlucht in de Seychellen. Toeristische vluchten geboekt ter dekking van de belangrijkste eilanden van de omliggende kleinere eilanden van (o.a.), Mahé, Praslin en La Digue kunnen worden Cousine, Félicité, Grande Seour, Curieuse en Bird Island.

   Klimaat

   Seychellen is warm en vochtig is, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 84° F (29° C), en de gemiddelde zee temperatuur zelden onder 81° F (27° C) daalt. De warmte is echter meestal verzacht door het vernieuwen van de zeebries, met name door de stranden. Het koelere seizoen in Seychellen is tijdens het Zuidoost-moesson seizoen (mei tot September) en de warmere seizoen tijdens de Noordwest moesson (November tot maart). April en oktober zijn "overgang maanden" tussen de twee moessons, wanneer de wind variabel is. Het noordwesten moesson seizoen meestal warmer met meer regen, terwijl het Zuidoost-moesson seizoen meestal droger en koeler is.

   Praten

   Talen die worden gesproken in de Seychellen zijn Seychelse Creools, Engels en Frans. Met de kleinste mogelijkheid in het Frans kun je prima omzeilen en een beetje moeite, zelfs een paar fundamentele zinnen, zal helpen.

   Voedsel

   Seychellen heeft een aantal restaurants in Victoria die vers voedsel en vlees dienen. SAP is iets duurder. Zeevruchten is relatief goedkoop en eiland curry vlees zijn eveneens.

   Helaas, er zijn niet veel winkels open later buiten Victoria. Tenzij u toevallig in de buurt van 24 uur winkels, zult u zeker willen voorraad omhoog op voedsel om te eten tijdens uw verblijf - of anders merkt dat je 's avonds laat zonder snacks of voedsel

   Blijf veilig

   Seychellen heeft een cellulaire dienst en vergoedingen voor SIM-kaarten en internet / 3g-dienst zijn relatief laag (< 50 dollar). U moet een smartphone zoals de iPhone of zelfs een iPad LTE brengen zodat u toegang tot Google Maps hebben en kan oproepen van uw hosts indien nodig.

   Tijdens de nacht, busdienst afgesloten. De, paden en wegen lopen zijn extreem donker en u kunt houden een oplaadbare zaklamp met u als u niet een auto hebben gehuurd. Sommige verdwaalde dieren zoals honden, spinnen en vleermuizen bestaan en beangstigend kunnen worden in de avond.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Mahe autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.04 gebaseerd op 18 ratings.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Uitstekende Service

   Redelijk geprijsde autoverhuur. auto klaar en wachtte op ons toen we aankwamen. laat het gemakkelijk af. auto geschikt voor het verkennen van het eiland.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Geweldige Service En Een Goed Autoverhuurbedrijf

   Hartelijk dank voor het feit dat u een autoverhuurbedrijf bent, kan ik eindelijk vertrouwen op de levering die beloofd is. hield de auto voor 8 dagen in de seychellen en kreeg de auto die ik wilde. de jongens op spaarzaam waren uitstekend en de auto (kleine economische) was perfect, alles werd gerespecteerd. gelieve de standaard op te volgen!rnrnvriendelijke groetenrnrnkeith scott

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Perfect

   Goedkoop. goede auto.rngoed contact met de man op het bureau.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Goede Ervaring

   Geen commentaar

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Absoluut Positief

   Geen commentaar

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen