Auto Huren St Martin

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

St Martin Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in St Martin, Sint Maarten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in St Martin . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in St Martin, Sint Maarten.

St Martin Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in St Martin maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

St Martin Sint Maarten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in St Martin

Luchthaven
 • St - Maarten Princess Juliana Luchthaven [SXM]
 • St - Martin Grand Case Luchthaven [SFG]
Stad
 • Divi - Little Bay Resort
 • Pelican - Resort
 • Philipsburg - Pier
 • St - Maarten Centrum
 • St - Maarten Dawn Beach Resort
 • St - Maarten Oyster Bay Beach Resort
 • St - Martin Grand Case Beach Club
 • St - Martin La Samana Hotel
 • St - Martin Marigot

St Martin Auto Huren & Reisinformatie

Algemene huurvoorwaarden
Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

Waar te gaan met mijn huurauto
Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Hulp nodig bij het kiezen van een huurauto?
Als u niet zeker weet welke auto te huren of niet helemaal begrijpt hoe het werkt, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons callcenter of de live chat op onze website. Wij kunnen u helpen door de juiste auto voor u te vinden en te adviseren daar waar het nodig is.

Tolwegen in St Martin
In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

Parkeer uw huurauto in St Martin
U parkeert uw huurauto in St Martin het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van St Martin te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben St Martin autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.75 gebaseerd op 11 ratings.
"rentalcargroup"

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Op tijd wachten op ons op de luchthaven.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Zeer goede opties is © rience dy ~ †

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Goed Bedrijf

Gebruikt autoverhuurgroep meerdere malen nu en nooit een probleem gehad

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Dingen gingen zoals verwacht. als je op vakantie bent, is dat een geweldige deal.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Fantastisch

Geen commentaar

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen