Auto Huren Kosice

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kosice Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kosice, Slovakije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kosice . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kosice, Slovakije.

Kosice Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kosice maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kosice Slovakije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kosice

Luchthaven
 • Kosice - Luchthaven [KSC]
  Stad
  • Kosice - Barca
  • Kosice - Centrum

  Kosice Auto Huren & Reisinformatie

  Kosice is de tweede grootste stad in Slowakije, met een bevolking van meer dan 250.000.

  Begrijpen

  Kosice heeft een kleurrijke geschiedenis met haar steeds wisselende middeleeuwse en moderne heersers van Hongaren, tegenwoordig nauwelijks denkbaar Turken voor een tijdje, Tsjechen en tegenwoordig Slowaken. Die dienst doen haar deel als een centrum van wat kan het beste worden omschreven als een grens van Slowaakse Heuvelland, Hongaarse laaglanden en Sovjet/Russisch/Oekraïens-Oosten, het is geworden een overwegend Slowaakse stad in het toenmalige Tsjecho-Slowakije na haar ontstaan in chaos van aansluitingen na de eerste Wereldoorlog.

  Klimaat

  Beste seizoen voor een bezoek aan de bloeiende en mooie lente laat April kan worden / kan wel vochtig weer treedt op unforseeably voor een week of twee ongeacht een seizoen. Kosice heeft een landklimaat met warme en relatief vochtige zomers en koude winters. Zomer (juli-augustus) temperatuur kunnen stijgen tot 30 + graden Celsius met stukken van regenachtige weken en 15 graden bij max, terwijl winterweer (December-februari) voornamelijk met stukken van weken met significante sneeuwval en temperaturen van max -10 Celsius bevriezen is.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Van Bratislava, Wenen of Praag kunt u vliegen naar Košice. Turkish Airlines is onlangs het starten van rechtstreekse vluchten naar Košice van Istanbul vanaf mei 2016. Low-cost luchtvaartmaatschappij Wizzair ten dienste Košice vanaf London Luton Airport, Doncaster/Sheffield en kort van Bristol.

  Met de trein

  Praag: 8h, 3 nacht treinen per dag. Nacht van de trein met stapelbedden (een 3 of 6 stapelbed-keuze) beschikbaar voor degenen die in een haast.
  Bovendien zijn er veel overdag verbindingen met veranderingen op Žilina.

  Bratislava:
  Wees ervan bewust dat Horehronec trein een verschillende en langzamer pad, via landelijke Banská Bystrica volgt, en de reis 7½h duurt. Maar het biedt ook een vrij spectaculaire natuur scènes met name op het traject tussen Brezno en Margecany. Ritten op veel Slowaakse treinen mogen worden onderbroken na 100km af het startpunt, terwijl u binnen uw ticket geldigheid datums blijven.

  Boedapest: 3½h, 2 IC treinen per dag
  Kiev: 21½h, één nacht trein een dag
  Er is geen geschikte treinverbinding uit Polen.

  Met de bus

  Gezien de efficiëntie en de waarde van de trein-systeem, moet u niet moet zeer veel gebruik van het bussysteem. Eurolines bussen komen hier uit talrijke Europese steden, en bus is de de meest efficiënte manier om de nabijgelegen stad van Levoca te bereiken.

  Omzeilen

  Kosice is een kleine en compacte centrum, en is meestal bevaarbaar te voet. Als u buiten het centrum verblijft, is de tram goedkoop en efficiënt. Met goede bus- en tramverbindingen rond de hele stad is vervoer gemakkelijk te hanteren. Kunt u vrijwel overal en snel met het openbaar vervoer en alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad liggen op loopafstand, tenzij u in de buitenwijken verblijft.

  Wat te zien

  Allermeest naar de Košice attracties zitten langs de belangrijkste wandelstraten straat, bekend als Hlavná ulica (hoofdstraat), Námestie Maratónu Mieru (vrede Marathon Square, het noordelijke uiteinde van Hlavna) en Námestie Osloboditeľov (plein van de bevrijders, aan de zuidkant van Hlavna) op verschillende onderdelen.

  Main Street. De hoofdstraat van Košice is het grootste historische gebied in Slowakije, waar de meeste van de bezienswaardigheden bezienswaardig gelegen zijn. Met zijn unieke sfeer creëert het het hart van de stad. In het verleden, vroeger een middeleeuwse plein en de hele stad begon te groeien vanaf dit punt.

  St-Elisabethskathedraal. Dit opmerkelijke middeleeuwse monument werd gebouwd in de hoge gotische stijl. De huidige kathedraal staat op een site die voorheen bezet door een parochiekerk, die werd verwoest door brand rond het jaar 1370.

  St. Michael's kapel (Kaplnka sv. Michala). De kapel waarschijnlijk afkomstig van de eerste helft van the14th eeuw en had altijd al een deel van de parochiekerk. Het werd gebouwd als een begraafplaats kapel in het centrum van een begraafplaats binnen de stadsmuren die zich uitstrekt van de kathedraal in het zuiden van het eiland van de Čermeľský potok in de plaats van het huidige park in de (hoofdstraat). De buitenste decoratie is Gothic, het torentje is uitgerust in de dakopbouw.

  Saint Urban van de toren. Oorspronkelijk een gotische prismatic campanile met een piramidale dak die teruggaat tot het begin van de 14e en 15e eeuw. De klok, die werd geïnstalleerd in de toren, was gewijd aan St. Urban, de beschermheilige van wijn-prowers, die werd gegoten in een perspot gebracht door de bell-oprichter Frantisek Illenfeld van Olomouc in 1557.

  Het nationaal theater. Het theater is gebouwd in een nieuwe-barokke stijl tijdens het jaar 1879-1899, volgens de projecten van A. Lang en A. Steinhardt, waar een voormalig theater gebouw, gebouwd in 1788-1790, was gelegen. Oorspronkelijk daarvoor stond een stadhuis gebouw hier. Het interieur van het theater is rijkelijk versierd met gips ornamenten, het podium is lyre-vormig.

  Het standbeeld van Immaculata is de mooiste barokke stijl gebeeldhouwde monument in de stad. Het herdenkt de pest uit de jaren 1710-1711 en dateert uit 1720-1723. Het is een 14 m hoge kolom op de basis met sculpturen van Josef, Sebastian en Ladislav steen.

  Paleizen van Kosice. Kosice is de stad die heeft het hoogste aantal paleizen in Slowakije en alle van hen zijn bezienswaardig. Misschien is het belangrijkste paleis het voormalige stadhuis, die de oudste van Košice de Raad kantoren is.

  Beggar's huis - een interessant verhaal dat je the Beggar's huis dat tot de historische huizen op Hlavna behoort kan opzoeken. Op voorgrond, boven aan het huis ziet u een standbeeld van een man met een hoed bedanken/bedelen voor alms.

  Musea en galerieën

  Oost-Slowaaks Museum werd in 1872 opgericht en het is één van de oudste en belangrijkste musea in Slowakije. Vanuit de architectonische oogpunt, de gebouwen van het museum zelf zijn zeer interessante historische bezienswaardigheden.

  Muzeum Vojtecha Lofflera, 20 Alzbetina ulica. Waarschijnlijk interessant voor de meer kunst geneigd reiziger na het zien van de gebruikelijke regering gesponsorde toeristisch spullen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen