Auto Huren Poprad

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Poprad Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Poprad, Slovakije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Poprad . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Poprad, Slovakije.

Poprad Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Poprad maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Poprad Slovakije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Poprad

Luchthaven
 • Poprad - Luchthaven [TAT]
  Stad
  • Poprad

   Poprad Auto Huren & Reisinformatie

   Poprad is een prachtige stad in de regio Prešovský van Oost-Slowakije.

   Districten

   Staré Mesto
   Matejovce
   Spišská Sobota
   Veľká
   Stráže pod Tatrami
   Kvetnica

   Poprad is gelegen in het midden van Podtatranská kotlina. De oppervlakte bedraagt 63 vierkante kilometer. Het is de 10e grootste stad in Slowakije en de derde grootste stad van de Spiš-regio. Poprad is een belangrijke economische, toeristische en culturele centrum van de Spiš-regio. De Poprad rivier stroomt door de stad met haar kleine zijrivier Velický Potok. Poprad heeft een mild klimaat en het weer is beïnvloed door de hoge en lage Tatra. Winter is meestal lang en koud met sneeuw. Zomer is kort en warm. Poprad heet "poort naar High Tatras".

   Alle delen van de stad hebben ongeveer 53 000 inwoners. De meerderheid van de inwoners zijn Slowaakse maar de dominante posities onder de etnische minderheden worden gehouden door Romas en Tsjechen.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Luchthaven Poprad-Tatry (TAT) is de hoogste geplaatste luchthaven in Europa. Het is 718 m boven de zeespiegel.

   Er zijn twee geplande luchtvaartmaatschappijen:-Air Baltic opereert vluchten van Riga in winterseizoen - WizzAir vliegt naar Londen Luton Airport 4 keer per week gedurende het hele jaar.

   De luchthaven serveert schema en charter luchtvaartmaatschappij operaties, is een uitvalsbasis voor zoek- en reddingsacties luchtdiensten en behandelt algemene luchtvaart. Het biedt momenteel geen eventuele binnenlandse vluchten. Handvest vluchten worden vooral uitgevoerd in de winter naar bestemmingen in Oekraïne en Rusland. Medische vluchten, VIP-vluchten, ad hoc charters en ACMI vlucht ook opereren vanuit de luchthaven.

   Met de trein

   Directe treinen vanuit Praag, Žilina, Košice en Bratislava. Treinen kunnen worden gevangen van centraal station van Bratislava (Bratislava Hlavna Stanica) ongeveer elke één tot anderhalf uur. Lokale elektrische treinen (tram zoals) reiken naar nabijgelegen resorts van de berg van Vysoké Tatry - Smokovec, Tatranska Lomnica en Stbrske Pleso.

   Een echt goedkope manier om Poprad van Praag is met RegioJet treinen. U kunt de verbinding van de nacht, die aankomt in Poprad vroeg in de ochtend, of de trein gedurende de dag. Aan boord is het mogelijk om te kopen zeer goedkoop voedsel en dranken, met inbegrip van bier dat zal worden gebracht om uw RegioJet ook heeft goede verbindingen naar Bratislava.

   Omzeilen

   Taxi's zijn een voordelige en eenvoudige manier om rond de stad. Winkels en hotels zullen noemen een taxi voor u, en er zijn taxi stands op centrale locaties en in de buurt van winkelcentra, enz.

   Lopen van het centrum van de stad naar een andere wijk wil niet nemen meer dan 20 minuten.

   Wat te zien

   Historische gebouwen – klassieke en barokke huizen, Renaissance huizen, Burgher van bewoning en kerk van St. Jan de Doper (Ján Krstiteľ) in Stráže.

   Kerk van St. Egidius, St. Egidius plein. Vroeg-gotische uit de late 13e eeuw. Interessante muurschilderingen (zoals de oudste High Tatras panorama).

   Tatra museum Poprad het milieu van de Neanderthaler, prehistorische leeftijd en vroege Middeleeuwen onder de Hoge Tatra, Poprad door de eeuwen heen, natuur zowel bekend en onbekend, vervaardiging van blauw-afdrukken van Elemír Montštek de workshop in Hranovnica en Folk kunststoffen.

   Wat te doen

   Poprad biedt een heleboel plezier activiteiten voor de toeristen en de burgers.

   Aqua City Poprad Aqua City Poprad heeft verschillende binnen en buiten zwembaden, sauna, water tobogans, fitnesscentrum, kinderen gespeeld gemalen, hotels, bars, cafés en restaurants.

   Poprad heeft goede omstandigheden voor sporten zoals zwemmen, voetbal, basketbal, tennis, en schaatsen, Bowlen of extreme sporten. Als je wilt fietsen, Poprad en Svit zijn verbonden met fiets paden. Het is ook erg populair bij rolschaatsers.

   Als sport niet voor is u er winkelen van kleding tot souvenirs. Er is in de winter skiën of snowboarden Hoge Tatra, Svit – Lopušná Dolina, Kubašok – Spiššké Bystré of Poprad – Kvetnica.
   Jonge mensen moeten bezoeken het Internationaal Festival van de Films van de berg en het muziekfestival Okey Leto.

   Eten

   In Poprad vindt u restaurants die tradicional Slowaakse of Italiaanse gerechten koken. Op het plein van St. Egídius, vindt u veel cafés en sweetshops.

   Tipping douane zijn vergelijkbaar met die in Europa en Amerika, maar tips iets kleiner zijn; vijf procent is meestal voldoende restaurants.

   Creditcards worden vrij algemeen gebruikt in restaurants in Poprad maar altijd vragen als is het belangrijk om te weten voor de hand.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen