Auto Huren Fuerteventura

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Fuerteventura Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Fuerteventura, Spanje.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Fuerteventura . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Fuerteventura, Spanje.

Fuerteventura Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Fuerteventura maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Fuerteventura Spanje Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Fuerteventura

Luchthaven
 • Fuerteventura - Luchthaven [FUE]
  Stad
  • Fuerteventura - Caleta Del Fuste
  • Fuerteventura - Corralejo Atlantico
  • Fuerteventura - Costa Calma
  • Fuerteventura - Jandia
  • Fuerteventura - Las Playitas
  • Fuerteventura - Puerto De Jandia

  Fuerteventura Auto Huren & Reisinformatie

  Fuerteventura is één van de eilanden die samen de Canarische eilanden (Spaans: Las Islas Canarias).

  Regio 's

  Fuerteventura is verdeeld in zes gemeenten: Antigua, Betancuria, La Oliva, Pájara, Puerto del Rosario en Tuineje.

  Steden

  Puerto Rosario
  Betancuria
  Corralejo
  Caleta de Fuste

  Andere bestemmingen

  Lobos

  Begrijpen

  Fuerteventura is een vulkanisch eiland, op sommige plaatsen onaangeroerd, maar in anderen sterk ontwikkeld voor toerisme. Merk op dat "Fuerteventura" ruwweg naar "sterke winden" of Fuerte (sterk) Ventura (Venture) afhankelijk van je niveau Spaans vertaalt, en het eiland staat bekend om zijn windsurfen en kitesurfen.

  Praten

  Spaans is de nationale taal in Fuerteventura, hoewel het Engels en Duits worden gesproken in vele toeristische gebieden.

  Krijgen

  Verschillende veerboten uitvoeren vanaf Tenerife, Lanzarote, Puerto del Rosario en Grand Canaria. De twee belangrijke regels zijn:

  Fred Olsen
  Navier Armas

  Vluchten vanuit Spanje, Europa, evenals van de andere eilanden land dagelijks.

  De luchthaven op Fuerteventura ligt aan de kust dicht bij Puerto del Rosario. Het speelt gastheer voor een mix van Lijnvluchten van nationale operatoren zoals:
  Iberia
  British Airways
  Wordt een toeristische bestemming, er zijn ook talrijke Handvest exploitanten vliegen naar de luchthaven.
  Deze omvatten:

  Condor
  ThomasCook
  De luchthaven heeft slechts één start-en landingsbaan en 5 instapweigering bruggen maar ondergaat nog uitbreiding. Het behandelt ongeveer 45.000 vluchten en 5 miljoen passagiers per jaar.

  Omzeilen

  Een auto huren is de beste optie voor het ontdekken van de afgelegen wildernis gebieden, en talrijke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar.

  De buslijnen van Puerto del Rosalio (via airport) naar Correlejo, Caleta de Fuste, Morro del Jable en Cotillo zijn gemakkelijk te hanteren, goedkoop en zeer betrouwbaar. Het is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf Correlejo het uitzichtpunt stranden ten zuiden van de stad.

  Stranden

  Fuerteventura werd gekozen onder 500 Europese bestemmingen door de QualityCoast internationale certificatie-programma van de Europese kust- en mariene unnion als één van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het culturele erfgoed, milieu en duurzaamheid.

  Ga weg

  Nemen van de airconditioning-bussen die rijden regelmatig op en neer het eiland, of huren van een auto om echt dit rustige en mooie eiland te zien. Beroemd om zijn lange witte zandstranden in het noorden en zuiden van het eiland. Ga naar de bergen om te zien hoe de ' locals ' overleefd op deze dorre eiland door de eeuwen heen. En ontdek de sterke banden met de landen van Zuid-Amerika. Leer een paar woorden zoals GuaGua (wah wah) bus betekent. De moeite waard om het verlaten van de resorts.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen