Auto Huren Girona

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Girona Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Girona, Spanje.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Girona . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Girona, Spanje.

Girona Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Girona maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Girona Spanje Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Girona

Luchthaven
 • Gerona - Luchthaven [GRO]
  Trein Station
  • Gerona - Trein Station
   Stad
   • Girona - Train Station

    Girona Auto Huren & Reisinformatie

    Girona is een oude stad enkele duizenden jaren oud in Catalonië, Spanje. Deze stad is de hoofdstad van de provincie Girona in Catalonië die de graafschappen van Alt Empordà Baix Empordà, Garrotxa, Gerona omvat, Pla de l'Estany, Ripollès.

    De stad heeft een aantrekkelijke Joodse wijk en wordt vaak vergeten door begroting vliegers aankomen op de luchthaven van Girona-Barcelona.

    Begrijpen

    Girona wordt gezegd dat het consequent win een land bestrijkende enquête van burgers op voorkeur stad om in te wonen. Geografisch stelt aan de samenvloeiing van de rivieren Ter, Galligants en Onyar Güell is een brandpunt van deze regio in Catalonië sinds voorafgaand aan die deel uitmaken van het Romeinse Rijk.

    De oude stad is op de oostelijke oever van de rivier, met compleet smalle straatjes omgeven door de oude stadsmuren. De "Rambla", die parallel lopen aan de rivier, bevat vele straatcafés en toeristische restaurants. Toeristische informatie is op het zuidelijke einde van de Rambla, naast de rivier. De nieuwere centrum van de stad op de Westelijke Jordaanoever heeft bredere straten bevat meer winkels en hotels, plus lichtjes goedkopere restaurants.

    Krijgen

    Gerona ligt op 98 km (61 mijl) ten noorden van Barcelona en is bereikbaar vanaf daar met bus, trein of eigen auto. Er is een luchthaven dichtbij de stad met een breed scala van verbindingen op Ryanair.

    Luchthaven ligt Girona op 1 uur rijden met de bus vanaf Barcelona centrum. Ryanair noemt "Barcelona" in hun beschrijving van Girona luchthaven als kunt u de verbinding tussen de luchthaven en Barcelona. Er is ook een uur bus naar Girona luchthaven.

    Omzeilen

    Zowel de oude binnenstad en de nieuwe stad over de rivier zijn zeer verkeersvrij. Een auto is niet alleen onnodig in Girona, maar ook heel omslachtig. Verhuur zijn beschikbaar voor degenen die wensen te maken van dagtochtjes naar de afgelegen dorpen en kastelen in het gebied.

    Opgemerkt moet worden dat de meeste van de straten in de binnenstad hebben grote keien en steile trappen omhoog naar de heuvel waarop Girona is gebouwd. Lopen op hoge hakken of met glooiende bagage is heel moeilijk op een aantal punten, dus plan dienovereenkomstig.

    Wat te zien

    Architectuur van de oude stad is gevarieerd en sfeervol als gevolg van de talloze beroepen en invasies met vele smalle straatjes, een kasteel en indrukwekkende ommuurde gedeelte.

    Catedral de Girona, kathedraal die het interieur de breedste bevat gotische schip ter wereld

    Església de Sant Feliu, tweede kerk in de stad.

    Banys Arabs (Arabische Baden), c/de Ferran Catolic.

    Cul de la lleona, (vrouwelijke lion's kont). Zoals de legende zegt, kom je alleen terug als je de lion's kont kussen.

    Sant Pere de Galligans, benedictijnenabdij. Het is ook het Archeologisch Museum herbergt.

    De muren, de uitbreiding van de Romeinse muren tijdens de Middeleeuwen vandaag kan bezoekers om te wandelen langs een wandelpad na sommige secties van de langste Karolingische muren in Europa. De verschillende torens zijn uitstekende gezichtspunten biedt uitzicht over de stad en de omliggende gebieden

    Wat te doen

    Wandelen langs de oude muren (Ja, je kunt krijgen op daar) voor uitstekende uitzicht op de stad
    Geniet van de talrijke cafés die vooral sfeervol 's nachts zijn
    De oude smalle straatjes van de oude Joodse sectie.
    Check out de Girona levendige "discoteca" club scène.
    Golfen op alle fantastische cursussen in de omgeving

    Om te kopen

    De oude stad bevat meestal toeristische winkels. Er is ook een goede selectie van moderne winkels verkopen de nieuwste kleding.

    Markt op zaterdag. Goedkope goederenmarkt langs de rivier in het noordwesten van het park van stadscentrum. Ambachtelijke kramen in de binnenstad.

    Glasontwerp @ noutalledevidre, C/Hortes 2. Nou glasontwerp is een creatieve ruimte gewijd aan lokale ambachten gespecialiseerd in glas maken. Een mooi ontworpen galerij en de winkel waar alles individueel is gemaakt maken van bijzondere, originele en unieke stukken van hedendaagse juwelen, glaswerk, interieur design functies, waaronder glas foto opknoping en hedendaagse gekleurde panelen.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen