Auto Huren Menorca

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Menorca Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Menorca, Spanje.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Menorca . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Menorca, Spanje.

Menorca Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Menorca maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Menorca Spanje Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Menorca

Luchthaven
 • Menorca - Mahon Luchthaven [MAH]
  Stad
  • Menorca - Arenal D'en Castell
  • Menorca - Binibeca Vell
  • Menorca - Cala Canutells
  • Menorca - Cala En Blanes
  • Menorca - Cala Galdana
  • Menorca - Cala N Blanes
  • Menorca - Cala N Bosch
  • Menorca - Cala Santa Adria
  • Menorca - Ciutadella Bus Station
  • Menorca - Ciutadella Industrial Area
  • Menorca - Coves Noves
  • Menorca - Es Castell
  • Menorca - Es Migjorn
  • Menorca - Lago Calan Bosch
  • Menorca - Mahon
  • Menorca - Mahón Ferry Port
  • Menorca - Playa Cala Blanca
  • Menorca - Punta Prima
  • Menorca - Sa Caleta
  • Menorca - Salgar
  • Menorca - Santo Tomas
  • Menorca - Son Bou
  • Menorca - Son Parc
  • Menorca - Ur Punta Prima Insotel

  Menorca Auto Huren & Reisinformatie

  Minorca of Menorca is de op een na grootste van de Balearen, gelegen ten noordoosten van Mallorca en is de minste opgerold en meest rustige van de Balearen. Als gevolg van haar ongerepte schoonheid daarmee de meer adventerous de gelegenheid om te ontdekken van nieuwe charmes en ervaringen.

  Regio 's

  Het eiland is onderverdeeld in acht provincies - Maó, Es Castell, Sant Lluis, Alaior, Es Mercadal, Es Migjorn Gran, Ferreries en Ciutadella.

  De belangrijkste toeristengebied is langs de zuidkust en omvat de resorts van Santo Tomas, Son Bou, Cala en Porter, Binibeca, Punta Prima en S'Algar.

  Praten

  Alle lokale bevolking kunnen Menorquí, standaard Catalaans en standaard Spaans spreken. Menorquí is de lokale dialect van het eiland van het Catalaans, verschillende genoeg zodat mensen uit Catalonië vaak worstelen om het te begrijpen. De eilandbewoners gebruiken in de meeste alledaagse situaties.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Reguliere vluchten zijn beschikbaar rechtstreeks naar Mahon van het vasteland van Spanje en de zuster eilanden Ibiza en Mallorca. Regelmatige lijndiensten zijn beschikbaar met Monarch van Birmingham, Manchester, Londen Luton en London Gatwick. EasyJet en British Airways ook de vluchten van enkele grote en regionale Britse luchthavens.

  Minorca de luchthaven wordt bediend door bussen naar Maó elk half uur van ongeveer 6 AM tot 10 PM en vervolgens per uur tot middernacht. De bus stopt bij het busstation, de Estacio Maritima en een paar andere tussenliggende punten.

  Per boot

  Regelmatige veerdiensten van zowel het vasteland van Spanje en Mallorca zijn ook beschikbaar. Modest middelgrote cruiseschepen bezoeken af en toe. Ze gebruiken voornamelijk de diepe haven van Maó, met zeer mooie uitzichten van huizen, hotels/resorts en Buchhorn en fortificaties.

  Omzeilen

  Met de bus

  Er is een belangrijkste busmaatschappij, Transportes Menorca.

  De belangrijkste busroute die Maó en Alaior, Es Mercadal, Vatnajokull, Ciutadella serveert loopt langs het centrum van het eiland.

  Allermeest naar de Westelijke strand steden worden bediend door bussen vertrekken vanaf de belangrijkste Plaza in Ciutadella. Andere bussen vertrekken vanaf Ferreries, Alaior en de grootste bus halte op het eiland is dat men in Maó, het serveert Sant Lluis en vervolgens alle strand plaatsen in het Oosten.

  Met de auto

  Er zijn talrijke agenten en bedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar etc. die gespecialiseerd is in auto huren in Minorca - zowel op de luchthaven en in de resorts - hoewel het misschien verstandig om het organiseren van huis, voordat u aankomt om teleurstelling tijdens drukke perioden te voorkomen.

  Door motor

  Het grote voordeel van het nemen van een motorfiets is dat zal er geen behoefte om te zorgen voor de plaats op het strand parkeren. In het hoogseizoen zijn de weg naar enkele stranden gesloten als de parkeerplaats vol is. Dit is niet een probleem met een motorfiets.

  Met de taxi

  Taxi's zijn een populaire vorm van vervoer, als u niet van plan bent om te bewegen zo veel. Tijdens de piek kan seizoen soms van taxi's en de wachttijden ontbreekt echter relatief lang.

  Wat te zien

  De haven van Maó, de hoofdstad van het eiland, is de tweede grootste haven van de natuurlijke diep water in de wereld - het grootste wezen Pearl Harbour.

  Er waren twee latere periodes van Britse aanwezigheid op Minorca, vanaf 1763 tot 1781 en 1798-1808. De Britten liet meer dan hun grondwerken en wallen achter.

  De gouden Farm, een zomerhuis in de buurt van Maó, is een van de symbolen van Britse aanwezigheid op Minorca, misschien zo veel als de sjerp en boog windows nog steeds te vinden in het oude deel wijk van de hoofdstad.

  Zoon Granot is een huis van de Georgische stijl gebouwd tijdens de Britse aanwezigheid op Minorca en waar Mackellar woonde. Dit gebouw is het tweede symbool van Britse aanwezigheid en wordt beschouwd als een monument.

  Prehistorische monumenten

  Tot op de dag geen mens is bepaalde van de betekenis van deze prehistorische monumenten in de vorm van Taules, T vormige steenformaties gezien als geestelijke heiligdommen; Talayots die zijn stenen torens die lokale mensen geloven werden vroeger gebruikt als look-out punten.

  Een ander kenmerk van prehistorische Menorca, en een van zijn beroemdste monumenten, is de gemeentelijke begraafplaats structuur die bekend staat als een Graftombe Naveta. Het beste voorbeeld van een dergelijke structuur is dicht bij de vroegere hoofdstad Ciutadella.

  Te doen

  Stranden - Minorca heeft zijn aandeel van de prachtige kust dat erkenning verdient. Minorca stranden zijn over het algemeen niet druk, dus het vinden van een leuke ontspannende plek voor uw eigen is meestal niet moeilijk te bereiken.

  Kayaking - aangezien sommige stranden moeilijk of onmogelijk toegang met de auto of zelfs te voet zijn, kajakken kunnen een goed alternatief. Aangezien het binnen de haven van Fornells, is het meestal mogelijk kajakken op een rustige zee.

  Cala Galdana. Meest populaire plek om te huren van kajaks in de Zuid-kust. Tal van grotten en een aantal van de meest beroemde stranden van Minorca bereikbaar vanaf daar.

  Wandelen

  Camí de Cavalls. De Camí de Cavalls is een oude pad van 186 km (116 mijl) die het eiland Minorca, Spanje omsluit. Deze lange afstand wandelroute is de GR 223 van de Senderos de Gran Recorrido netwerk in Spanje en het is ook gebruiken om te bereiken dat enkele van de meest ontoegankelijke stranden van Minorca.

  Festivals en evenementen

  Menorca's lokale feesten. Vanaf Sant Joan op 23 en 24 juni in Ciutadella tot de Festes de Gràcia op de 7e en de 8e september, is bijna elk weekend in de zomer er een plaatselijke fiesta in een ander dorpje van het eiland. Het paard is de ster van het feest, de hoogtepunten zijn de Cargols in Ciutadella of de Jaleo in alle andere dorpen.

  Opera week gehouden in Mahon Teather Principal tweemaal per jaar, meestal in juni en December.

  Menorca Cami de Cavalls Trail. Ultralopen gaan rond het hele eiland via de Camí de Cavalls, die betrekking hebben op een totaal van 185.3 km. Het wordt gehouden jaarlijks in mei sinds 2012. Het is mogelijk om deel te nemen die slechts de helft of een kwart van de afstand.

  Een Punta Prima dag. Surf Festival in Menorca. Tentoonstellingen, Skatepark, voedsel en goede omgeving beschrijven deze nederige festival.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen