Auto Huren Colombo

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Colombo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Colombo, Sri Lanka.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Colombo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Colombo, Sri Lanka.

Colombo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Colombo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Colombo Sri Lanka Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Colombo

Luchthaven
 • Colombo - International Luchthaven [CMB]
  Stad
  • Colombo
  • Colombo - Ceylon Continental Hotel
  • Colombo - Hilton Hotel
  • Colombo - Hilton Hotel Chauffeur
  • Colombo - World Trade Centre

  Colombo Auto Huren & Reisinformatie

  Colombo is de grootste stad en het financiële en commerciële hoofdstad van Sri Lanka.

  Colombo blijft zowel de commerciële en financiële hoofdstad van Sri Lanka, zelfs nadat de administratieve hoofdstad is verplaatst naar Sri Jayewardenepura Kotte, een buitenwijk ten oosten van de stad.

  Colombo is een enorme, uitgestrekte stad, die elk moment van het jaar als gevolg van het tropische klimaat kan worden bezocht. De warmte is vaak ondraaglijk, en verkeer en vervuiling intens. Deze gecombineerde en zonder zorgvuldige planning Colombo kan gemakkelijk een nachtmerrie ervaring geworden voor een gemiddelde reiziger. Om dit te voorkomen, draag niet zware bepakking, niet van plan bent een aanzienlijke afstanden lopen te nemen maatregelen om te gaan met de warmte en/of regen, zoals ijs water, zonnebril, plastic slippers, sunblock, paraplu enz.

  Krijgen

  Elektronische visum (ETA) kan worden verkregen voor aankomst elektronische systeem voor reisvergunningen, kosten USD30, SAARC-landen betalen USD15. Voor VOA op de luchthaven zal meeste nationaliteiten van de OESO moeten betalen voor een USD35 Bezoekersvisum voorafgaand aan gaat door de paspoortcontrole op de luchthaven. U kunt betalen met een creditcard. Visum is geldig voor twee posten binnen een periode van 30 dagen. Als u bij zijn het transitovervoer, u kan het verlaten van de luchthaven voor maximaal 24 uur zonder een visum maar de immigratie-ambtenaren zou proberen te overtuigen u te krijgen een, tenzij u een hotelvoucher kopen van Sri Lankaanse Airlines hebt.

  Met het vliegtuig

  Er zijn munt uitwisseling in de aankomsthal met een Geldautomaat. Een andere ATM beschikbaar buiten de luchthaven in de drop-off / pick-up gebied; het gebouw te verlaten en linksaf.

  Er is een luchtdienst en naar Colombo geboden door de nationale luchtvaartmaatschappij, Srilankaanse Airlines. Vluchten zijn beschikbaar vanuit de oorsprong in heel Europa, Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, Australië, China, Japan, het Midden-Oosten, India en Pakistan. Andere luchtvaartmaatschappijen zijn Malaysia Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Etihad en Emiraten met transits meestal in het Midden-Oosten landen. British Airways heeft directe vluchten vanuit Gatwick Airport naar Colombo.

  Sri Lanka's belangrijkste internationale luchthaven, Bandaranaike International, is Katunayake, dicht bij Negombo, aan de kust ten noorden van Colombo. De reis naar Colombo duurt ongeveer een uur met de taxi met zwaar verkeer en net een half uurtje anders. Opmerking: Er is een vergoeding voor 300 roepies te krijgen in de aankomsthal (maakt niet uit wat uw huidskleur) van buiten. Als u van plan bent om te voldoen aan een vriend, houd dit in gedachten. Buitenlanders kunnen krijgen weg met die beweert zij bent opnieuw in te voeren (maar u zult moeten weten een recente vlucht die is aangekomen en misschien een excuus zoals vreemde valuta).

  Treinen opereren vanuit nabijgelegen Katunayaka South Railway naar Fort, Colombo. Een enkele rit kost LKR500 per persoon. Treinen slechts eenmaal per dag en op verschillende schema's op elke dag van de week. Trein tijdschema info is ook beschikbaar op een regering site. Voor buitenlanders is online te boeken beschikbaar

  Een secundaire internationale luchthaven "Rajapaksa International" is gelegen in de meest zuidelijke stad van Hambantota een 5 uur rijden naar Colombo.

  Katunayake luchthaven naar Colombo

  De internationale luchthaven is dichter bij Negombo dan naar Colombo, dus indien u u laat aankomt bent, het zou een betere optie om het hoofd naar Negombo voor de nacht in plaats daarvan. Star klasse hotels en pensions van begroting zijn beschikbaar. Ceylon VVV (beheerd door de regering) heeft een keten van hotels.


  Met de taxi

  Luchthaventaxi er zijn sommige taxi tellers, sommige behorend tot 4 / 5-sterren hotels, verstrekken van air conditioning taxi's op basis van vaste prijs afhankelijk van de bestemming. Het is sterk aanbevolen om het tarief vooraf afspreken om te voorkomen dat wordt aangerekend. Zoals van maart 2015, het tarief tussen LKR 2.500 en 3.000 tot Colombo was doe shop rond voor het beste tarief.

  Kangoeroe-cabines is een zeer gerenommeerde taxibedrijf in Colombo die speciale heeft aanbiedingen basisgewicht LKR 1750 vanaf het vliegveld naar Colombo in nieuwe airconditioned taxi's.

  Er is ook een busje-taxi service-teller in de aankomst hal die vervoer aanbieden. De tarieven zijn niet goedkoper dan air conditioning taxi's, maar een busje van meer dan vier passagiers zal zetel. De diensten zijn voornamelijk voor de lokale bevolking dus indien u houd niet een Sri Lankaanse paspoort, ze kunnen hij weigeren u één aanbieden.

  Met de bus

  Dit is de goedkoopste manier om in Colombo. De van airconditioning voorziene openbare bus (nummer 187-E3), wordt beheerd door Srilankaanse vervoer Board (SLTB), naar Colombo centrale busstation vanaf het vliegveld. Komen uit de luchthaven, sla linksaf en loop helemaal naar het einde van het gebouw, kruis de weg en u ziet een grote bus in de parkeergarage. Vindt u geen symptomen, dus vraag officiële luchthaven personeel bij twijfel. De kosten zijn LKR110 (vanaf mei 2016) en het duurt minder dan een uur langs in het jaar 2013 geopend snelweg naar Colombo. De bussen hebben Bagage opbergruimte aan de achterzijde, maar wees gewaarschuwd dat iemand doen alsof ze gepaard gaan met de busmaatschappij kan helpen u uw bagage laden. Als dit gebeurt, ze zou verwachten dat je tip hen of de dirigent zal u vertellen dat er een LKR 100 last voor de bagage, ook al is er niet een voor het. Het is een scam en niet vallen voor het! De laatste SLTB bediende bus van Colombo is 6 pm. Na 6 uur, je enige inzet is de particulier bediende degenen (nog labelled 187-E3), die vanaf het privé Bus Stand tegenover de SLTB Bus stand en naast het treinstation van Colombo Fort beginnen. Deze kosten LKR165 (januari 2016) en zijn zeer comfortabel, met een capaciteit van ongeveer 40 zitplaatsen, en als het vol is, zal niet nemen extra passagiers als er geen ruimte voor staande is. De eerste bus vanaf het centrale busstation Colombo naar de luchthaven vertrekt rond 5.30 pm. Er is geen vast tijdschema, maar er is waarschijnlijk een bus elke helft een uur (of als er geen vrije plaatsen links). Er zijn vele andere bussen bestemming "Luchthaven", maar het verwijst alleen naar het busstation in Katunayake.

  Met de trein

  Dit is waarschijnlijk de meest onbekende manier om in Colombo, maar volledig mogelijk. Ofwel de gratis pendeldienst nemen naar het busstation en volg de weg (Canada vriendschap) naar het Katunayaka Zuidstation (ongeveer 1km, als u geen bagage) of, als u de bagage hebt, best gewoon om een Tuk Tuk vanaf het vliegveld naar het treinstation. Moet LKR100, als je goed in de koehandel kan je ze zelfs een beetje meer. Dan, op het station, krijgen een ticket naar Colombo Fort, zult u direct naast waar de bussen drop-off mensen aankomen. Prijs is LKR30. Treinen zijn soms vertraagde, maar rijden relatief vaak, ongeveer 1 per uur, meer tijdens het spitsuur. Het duurt ongeveer 1 uur om naar Fort station, dus zeker sneller dan door het reizen per bus, als u erin slaagt om het net een trein zonder veel te wachten. Controleer voor Katunayake (niet Katunayake Airport station) naar Colombo trein online tijdschema op één van de gratis computers in de terminal bij aankomst over de volgende trein, als het u uitkomt, het is een makkelijke manier naar de stad voor weinig geld.

  Omzeilen

  Tri-shaw

  Reizen met de Tri-shaw (drie wheeler, tuk-tuk) is het geschiktst. Tegenwoordig meer invoeren zijn uitgerust met een meter en het is altijd beter om te vangen met de meter. Deze zal een gemeten Taxi teken op het dak hebben. In maart 2015, de meter begint bij LKR50, 4-5km moet rond LKR200 en 6km moet rond LKR250. Als u niet kunt vinden een gemeten tuk-tuk, neem geen genoegen voor eerste u krijgt, zal ze u op die manier fleece. Meeste tuk-tuks geparkeerd buiten de hotels zijn onwaarschijnlijk dat een meter dus vermijden en markeren van een passerende tuk-tuk of een bus nemen. Ook bereid zijn te worden lastiggevallen door tuk-tuk chauffeurs telkens wanneer u uw hotel verlaat of rond de stad - beste lopen gewoon om hen politely te negeren.

  De Srilankaanse toeristische ontwikkeling Authority exploiteert ook een eigen vloot van 'tuk-tuks' rond Colombo die toeristische vriendelijke en gemeten om ervoor te zorgen dat reizigers zich bewust zijn van de prijs wordt betaald. Toeristische bestuur tuk tuks zijn te onderscheiden door hun unieke uitvoeringen.

  Wat te doen

  Bezoek Galle gezicht groene Promenade met de zonsondergang voor een spectaculair uitzicht. De promenade strekt zich uit van 13 hectare tussen Galle Road en de Indische Oceaan; het heeft de neiging om aan te trekken van de kinderen, tieners, leveranciers en gezinnen. Meestal op zaterdag en zondagavond, is het land gevuld met dagjesmensen, voedsel leveranciers en mensen picknicken. De Galle gezicht groene Promenade werd heropend voor het publiek in mei 2001.

  Colombo Zoological Gardens - Colombo zoo heeft een breed scala van de dieren, vogels en reptielen van over de hele wereld. Een van de meest populaire attracties naar de dierentuin is de olifant show, die wordt gehouden dagelijks om 17:15. De dierentuin biedt ook olifant en pony ritten. Op dit moment de dierentuin wordt gerenoveerd en plannen te hebben een open ruimte voor de olifanten.

  Casa Serena Art Gallery, 122 Havelock Rd, Colombo 5. TU-Sa 10:00-18:00, M 13:00-18:00. De galerie is een speciaal gebouwde ruimte, ontworpen om een divers scala aan kunst, fotografie, beeldhouwkunst, video-installaties en ambachtelijke tentoon te stellen. Het richt zich op moderne en traditionele kunst en beschikt over het werk van lokale en internationale kunstenaars.

  Turtle Conservation Villa (onze Turtle Conservation Project), nr. 73/23 St Rita Road Mount Lavinia Colombo-Sri Lanka (rijden ten zuiden van Colombo stadscentrum langs Galle weg en rechtsaf St. Rita's weg. Rijden helemaal naar het einde van de weg, kruis over de sporen van de trein en op het strand. Linksaf en 20 m vooruit - u bent aangekomen!). 08:00-18:00. A non-profit centrum voor het behoud van schildpadden langs de kust net voorbij Mount Lavinia Hotel. Sinds 2003 OTCP (onze Turtle Conservation Project) heeft het waarborgen van de broedeieren, loslaat, behoud en bescherming van bedreigde schildpadden van Sri Lanka's. Het is een lokaal initiatief dat gericht is op zowel de lokale bevolking als de toeristen over het belang van de bescherming van de bewoners van deze ongelooflijke zee, op een leuke en interactieve omgeving voeden. LKR500.

  Kopen

  Barefoot ambachtelijke winkel, 706 Galle Road, Colombo 03, Kollupitiya. Heeft een breed scala van goede kwaliteit souvenirs en handgemaakte items: kleding, tassen en kinderen speelgoed, van enkele van de meest fraai gekleurde stof die je ooit hebt gezien.

  Crescat Boulevard, 89 Galle Rd, Colombo 3, Kollupitiya. Een up-market shopping mall. Hoewel het is vrij klein, bevat het een food court op de vloer van de kelder.

  Lakmedura, 113 Dharmapala Road, Colombo 07, kaneel tuinen.

  Lakpahana, 14 Reid Avenue, Colombo 07, kaneel tuinen. Een non-profit organisatie uitgevoerd door de vereniging van de ambachtsman van Sri Lanka met hulp van de overheid. Biedt alle ambachten en edelsteen sieraden. Unieke metaalwaren, houtsnijwerk, zilveren sieraden, batik, textielproducten en andere ambachten. Alleen lid in Sri Lanka van de Wereldraad van de ambachtelijke en de winnaar van verschillende internationale prijzen dan ook al onze producten worden geleverd met een internationale garantie. De enige plek waar kwaliteit prijs overschrijdt.

  Liberty Plaza RA de Mel Mawatha, Colombo 3, Kollupitiya. Een ander winkelcentrum vergelijkbaar met majestueuze stad, maar het is kleiner in grootte. Hier vindt u diverse items zoals kleding, cd's en DVD's.

  Majestic stad in Kollupitiya onderweg Galle heeft een breed scala aan kleding outlets - met inbegrip van een sub tak van Odel - tegen zeer goede prijzen, evenals verschillende huishoudtoestellen en speelgoedwinkels. Het aangenaam voorzien van airconditioning en omvat een food court op de begane grond.

  Odel No 5, Alexandra plaats, Colombo 7, kaneel tuinen. Een stijlvolle warenhuis, met haar zeer eigen Delifrance outlet, kleding, houseware, sportieve goederen, boeken en films, evenals Delight – voor zoete aflaten van chocolade tot exotische noten.

  Paradise Road-213, Dharmapala Mawatha, Colombo 7, kaneel tuinen. Tel: 268 6043. Open 9 AM - 7 PM. Een winkel met een klein café in een gebouw waar antiek, home decor, objecten en kunst kunnen worden weergegeven of gekocht Britse koloniale stijl.

  De Pettah-markt, is dit de plek om te gaan om te winkelen voor allerlei dingen uit de fruit voor kleding tot elektronica als u wilt kopen tegen groothandelsprijzen. Je moet onderhandelen uitgebreid en het is aanbevolen dat u een lokale die u samen met u vertrouwt nemen. Zelfs als je niet iets, Pettah of Colombo 11 koopt wordt een ervaring op zich een zeer typische, luide en overvolle Oosterse markt plek vol van allerlei kansen, uiteinden en rommel. Elke straat in de markt heeft zijn eigen specialiteit, bijvoorbeeld in 1e Cross Street vindt u elektrische artikelen, 2e Cross Street heeft juwelen, enzovoort. In het gebied van de Pettah markt vragen sommige straatverkopers actief voorbijgangers, vreemdelingen en locals te bekijken van de producten die zij verkopen al beleefde weigering wordt algemeen aanvaard.

  Casa Serena boutique, 122 Havelock Road, Colombo 5. Di-za 10 AM - 6 PM en M - 1 PM aan 6 PM. De boetiek vitrines een breed scala aan traditionele en moderne creaties aan het verbeteren van de kunst van het leven. Sommige zijn praktisch, sommige zijn nuttig, en sommige zijn gewoon mooi souvenirs.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen