Auto Huren Chiang Mai

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Chiang Mai Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Chiang Mai, Thailand.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Chiang Mai . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Chiang Mai, Thailand.

Chiang Mai Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Chiang Mai maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Chiang Mai Thailand Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Chiang Mai

Luchthaven
 • Chiang - Mai Luchthaven [CNX]
  Stad
  • Chiang - Mai Centrum
  • Chiang - Mai Dusit Island Resort

  Chiang Mai Auto Huren & Reisinformatie

  Chiang Mai is de spil van het noorden van Thailand en de hoofdstad van de provincie van deze naam. Gelegen op een vlakte, op een hoogte van 316 m, omringd door bergen en weelderige platteland, het is veel groener en stiller dan de hoofdstad, en heeft een kosmopolitische sfeer en een aanzienlijke expat bevolking, factoren die velen uit Bangkok om permanent te vestigen in deze "Rose van het noorden" hebben geleid.

  Klimaat

  Chiang Mai's noordelijke locatie en gematigde hoogte resultaten in de stad hebben een meer gematigd klimaat dan dat van een groot deel van centraal-, Oost- en Zuid-Thailand. Chiang Mai heeft een tropische natte en droge klimaat, getemperd door de lage breedtegraad en de gematigde hoogte, met warm tot heet weer het hele jaar door, hoewel nachtelijke omstandigheden tijdens het droge seizoen koel worden kunnen en veel lager dan overdag highs zijn. De maximale temperatuur ooit gemeten is 42.4 ° C (108.3 ° F) in mei 2005. Zoals met de rest van Thailand zijn er drie seizoenen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Chiang Mai International Airport (CNX) handelt zowel binnenlandse als regionale en internationale vluchten. De route van Bangkok is een van de drukste van het land (Thai Airways vliegt dagelijks bijna elk uur, met extra vluchten in het toeristische hoogseizoen).

  Transit naar de stad

  De luchthaven ligt op ongeveer 3 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad, slechts 10-15 minuten met de auto. Juridische luchthaventaxi kosten een platte 160 baht voor maximaal 5 passagiers overal in de stad, met uitzondering van de Arcade Bus Terminal, welke kosten 200 baht. De taxi's opereren vanuit de uitgang aan de noordzijde van de terminal, na de bagageband en/of douane, lopen in de ontvangsthal en linksaf.

  Van Bangkok

  Een verscheidenheid aan dagelijks bussen vertrekken regelmatig vanaf Bangkok's noordelijke Bus Terminal (Mo Chit), het aanbieden van verschillende keuzes van prijs, comfort en snelheid.

  Met de trein

  Diensten van Bangkok's verlof op een regelmatige dagelijkse plannen en 14-16 uur te bereiken van Chiang Mai. Als je door de nachttrein (aanbevolen), probeert te kiezen die laat arriveert om te krijgen een kans om te zien van de landschappen. Ze zijn echt indrukwekkend, met bruggen, bossen, dorpjes en velden.

  Omzeilen

  Chiang Mai hebben een mooie nieuwe busdienst van grote air conditioning. Deze werden overal in de grote stad routes maar zijn stopgezet. Er zijn pedicabs genaamd samlor; de 3-wheeled tuk-tuk; en de meest populaire, de songthaew.

  Met de lokale Bus

  Er zijn pas ingevoerde lokale bus in Chiang Mai. De nuttigste bus voor bezoekers zijn B1 en B2. Zowel wit gekleurd bus gestationeerd op de hoofdweg tussen Bus Station Chiang Mai en Arcade busstation. Busroute B1 is busstation - Chiang Mai treinstation - Thaphae Gate - Zoo en vice versa. B2 busroute is busstation - Thaphae Gate - Chiang Mai Airport en vice versa. Beide voorbij Wororot markt. Het minimum tarief is B15.

  Door songthaew

  In plaats van een lokale busdienst krijgen de bewoners rond de stad op songthaew. Deze overdekte pick-up trucks hebben twee lange zitbanken in de rug (songthaew betekent "twee rijen" in het Thais), en vaste reisroutes oppakken van passagiers onderweg die dezelfde manier gaan. Sommige kunnen ook ronduit gehuurd worden.

  Door tuk-tuk of samlor

  Tuk-tuks zijn een snelle, maar drukke weg te omzeilen. Tarieven zijn meestal 40-50 baht voor een korte hop en 50-100 baht voor langere afstanden, afhankelijk van de vaardigheid van uw onderhandelen. Als een gids, verwachten te betalen van 50-100 baht van de oude stad aan de rivier en Night Bazaar, het station, en 100-150 baht aan het busstation of het vliegveld. Tuk-tuks geparkeerd in de buurt van de bus en treinstations zal vragen dat u voor iets zoals 120-150 baht. Gewoon marchanderen of lopen naar de dichtstbijzijnde weg en stoppen van een passerende tuk-tuk of songthaew er.

  Door de scooter of motor

  Een motorfiets (wat Noord-Amerikanen noemen een scooter) is een handige en goedkope manier om te krijgen in de stad of de perifere bezienswaardigheden bereiken. Er is een overvloed van bijna niet te onderscheiden verhuur outfits in de stad, en meeste Pensions verhuur kunnen regelen.

  Scooters zijn 100-50 baht/dag voor een motorfiets 110cc en 150-200 baht per dag voor een 125cc Honda Golf, dat is sneller als u van plan bent om het bergop rijden naar BV Wat Doi Suthep. Ze komen geleverd met helmen en een beveiligingsketen.

  Op voet

  De oude stad is slechts een mijl plein en als zodanig is gemakkelijk rond te lopen. De luchthaven is ook vrij dicht bij het oude deel van de stad, zo hebt u de energie en een uur te sparen, kunt u zelfs lopen van en naar de luchthaven.

  Wat te zien

  Wat Phrathat Doi Suthep

  Het typische beeld van Chiang Mai met haar grote vergulde chedi, zichtbaar vanuit de stad op een heldere dag, Wat Phrathat Doi Suthep ligt 18 km van de stad, zittend op een 1,073 m hoogte op de hellingen van (de berg) Doi Suthep. De tempel biedt grand uitzicht over de stad, maar geen beloning doet geen inspanning zoals u moet de 300-plus stappen van de Naga beklede trap opstijgen.

  In de omgeving zijn er diverse andere attracties, wilt u misschien overwegen een bezoek. De Bhuping Royal Palace Gardens zijn 4 km verder langs de weg van Wat Prathat, met een redelijk gemakkelijke wandeling langs de schouder meter bestrijkende weg. Of u kunt een gedeelde songthaew van Wat Prathat krijgen voor 30 baht, maar u wellicht te wachten totdat het vult.

  Binnen de oude stadsmuren

  Wat Phra Singh, hoek of Singharaj Rd en Rajdamnern Rd. waarschijnlijk Chiang Mai's bekendste tempel, het beeld van de Phra Singh, voltooid 1385 à 1400 huisvesting. Van de meeste historische belang is de Wihan Lai Kham in de rug, met Lanna-stijl tempel muurschilderingen en ingewikkelde gouden patronen op rode lak achter het altaar. De grote chedi werd in 1345 gebouwd door Koning Pha Yu naar het huis van de overblijfselen van zijn vader koning Kam Fu. Een typische schrift repository is gelegen aan deze tempel ook.

  Deze repositories werden ontworpen om te houden en de delicate sa of mulberry papier vellen gebruikt door monniken en schriftgeleerden register bijhouden en noteer folklore te beschermen. De delicate Schriften beschermd de hoge stucwerk bedekte stenen base van het repository tegen de regen, overstromingen en ongedierte. De wanden van de kapel zijn bedekt met muurschilderingen illustreren Lanna douane, jurk en scènes uit het dagelijkse leven. De mooie Lai Kam kapel herbergt het gerespecteerde Phra Singh Buddha beeld. Helaas, het hoofd werd gestolen in 1922, en een reproductie wordt nu gezien. Voer de tempel is gratis voor Thais, en 20 baht voor buitenlanders. Het ticket is in de vorm van een brochure met nuttige informatie en plattegrond van Wat Phra Singh complex.

  Wat Chiang Man, Rajpakinai Rd. De oudste koninklijke tempel in de stad. Geacht te dateren uit het jaar Chiang Mai werd opgericht (1296), het is beroemd om twee boeddhabeelden, die volgens de legende 1800 en 2500 jaar oud zijn. Koning Mengrai naar verluidt woonde hier terwijl de stad van Chiang Mai werd gebouwd. Vastgelegd in Wat Chiang Man is een klein kristal die Boeddha genoemd Pra Seh-Taang Kamaneeee, die wordt gedacht te hebben de macht om regen. Een ander beeld, genaamd Phra Sila Khoa, weerspiegelt de fijne afwerking van Indiase ambachtslieden van duizenden jaren geleden.

  Wat Chedi Luang, Prapokklao Rd. bijna in het centrum van Chiang Mai zijn de overblijfselen van een massale chedi die in de grote aardbeving van 1545 omvergeworpen. De tempel werd oorspronkelijk gebouwd in 1401 op bevel van koning Saeng Muang Ma. In 1454 vergroot regerend koning Tilo-Garaj de chedi (uitgesproken jedee) tot een hoogte van 86 m.

  Wat Phrachao Mengrai, Ratchamanka 6, Phra Sing (in de buurt van Heuan Phen Restaurant). Een sfeervolle tempel met twee Wihan gebouwen, buiten de gebaande, rustig en voorzichtig afbrokkelende. Een van de gebouwen van de Wihan huizen een belangrijke Boeddha afbeelding: Phra Boeddha Rupa Phra Chao Mengrai.

  Olifanten

  Het is uiterst belangrijk voor het onderzoek van uw olifant tour. Houd er rekening mee dat "de rug van een olifant niet voor gewicht dragen gemaakt is; een olifant het gewicht wordt gedragen op zijn dikke pijler-achtige poten en zijn dikke nek, niet zijn rug, die relatief zwak is."

  Afgezien van spinale letsels en andere gevaren van olifant rijden, hebben olifanten moest ondergaan Phajaan zodat zij geschikt worden voor paardrijden; een uiterst pijnlijk proces waarin de olifant is geslagen en beroofd van slaap, voedsel en water voor tot enkele weken. National Geographic rapporten over het gebruik van nagels en stokken neergestoken in de oren en poten van een olifant Phajaan ondergaan.

  Chai Lai Orchid, 202 Moo 9 T. Mae Win, Mae Wang. De Chai Lai orchidee ligt in een prachtige vallei, op een non-profit rivier eco-lodge dat unieke 1-2 dag-tochten en excursies van één dag van Chiang Mai biedt.

  Eddy olifant zorg Chiang Mai, 87 Sripoom Rd. Een van de interessante activiteiten in Chiang Mai wordt steeds dicht bij een echte olifant.

  Massage

  Chiang Mai, Thailand "tweede stad" en de "Rose van het noorden" misschien wel één van de meest leefbare steden van Zuidoost-Azië en heeft kuuroorden, kuuroorden en wellness centra. Het is gemakkelijker te beheren dan Bangkok, maar herbergt een breed scala aan gezondheidscentra, niet te vergeten parken, golfbanen, bergen, en fantastisch wandelen.

  Leren

  Boeddhisme

  Wat Chom Tong, Tambon verbod Luang, Amphoe Chom Tong (ongeveer 60 km ten zuidwesten van de stad). De home tempel van de meditatie meester Achan Tong. Biedt residentiële cursussen in Vipassana meditatie op basis van de aan de gang.

  Wat Phrathat Doi Suthep. De International Buddhist Centre biedt korte en lange residentiële cursussen in Vipassana meditatie in het Engels. Een gloednieuw centrum, inclusief accommodatie en een vitara (zingen hall), is nu open.

  Wat Ram Poeng, Tambon Suthep, Amphoe Muang (4 km ten zuidwesten van de stad). Biedt voorzieningen voor retraites en meditatie instructie. Tien dagen minimum verblijf vereist voor introductie tot Vipassana meditatietechnieken. Engels sprekende monniken zijn beschikbaar om te helpen van buitenlanders. Voor non-native Engelse sprekers, op lange termijn studenten uit uw eigen land mogelijk vertaling diensten aan te bieden.

  Wat Umong, Tambon Suthep, Amphoe Muang

  Thai boksen

  Het team van Quest Thailand, 114/3 Moo.1, Phadeed Rd (A 5 minuten lopen vanaf het Central Airport Plaza) of een klein eindje rijden van de luchthaven. Een fitnessruimte voor muay Thai en mixed martial arts. TeamQuest is populair bij de lokale expats. Trainen met toptrainers van de grootste stadions in het land. Basaal on-site accommodatie ook beschikbaar.

  Tai Chi en Qi Gong

  Green Dragon Tai Chi centrum en Personal Training, 459/4 Nong Hoi (achter de Nong Hoi markt, twee minuten van de Holiday Inn Riverside). Aanbiedingen aangepast weekend cursussen voor gezondheid en ontspanning, vooral voor beginners, in Tai Chi, Qi Gong, de 18 bewegingen, de 8 brocates/Shaolin stijl, 24 Yang vorm, 108 Yang vorm oude frame, innerlijke Qi Gong na grootmeester Zhi-Chang-Li en staande meditatie na grootmeester Frankie Dow (Chan Kwaan Chung).

  Elke ochtend om 6 uur op Suan Buak Haad Park (in de Zuid-west hoek van de oude stad) u kunt deelnemen aan de lokale bevolking kostenloos tijdens hun Tai Chi-routine. Deze ook plaatsvinden bij de 3 koningen Monument.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen