Auto Huren Khon Khaen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Khon Khaen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Khon Khaen, Thailand.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Khon Khaen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Khon Khaen, Thailand.

Khon Khaen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Khon Khaen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Khon Khaen Thailand Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Khon Khaen

Luchthaven
 • Khon - Khaen Luchthaven [KKC]

  Khon Khaen Auto Huren & Reisinformatie

  Khon Kaen is de hoofdstad van de provincie van deze naam in Isaan in Thailand.

  Begrijpen

  Historisch, Khon Kaen is vrij een nieuwe stad, vastgesteld op iets meer dan twee eeuwen geleden tijdens het bewind van koning Rama I. Maar prehistorisch, deze stad op het plateau heeft verschillende natuurlijke fenomenen en culturen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Thai Airways vliegt vanaf Suvarnabhumi, Bangkok naar Khon Kaen en terug opnieuw vijf keer per dag. Nok Air vliegt drie dagelijkse vluchten uit de luchthaven van Bangkok Donmueang. Air Asia vliegt van Don Muang, Bangkok naar Khon Kaen en terug opnieuw twee keer per dag.

  Kan Air vliegt naar Khon Kaen van Chiang Mai twee keer per week, op dinsdag en donderdag 's avonds. Na het tanken terug het juiste vliegtuig-hoofden naar Chiang Mai.

  Khon Kaen is een vriendelijke kleine Thaise luchthaven.

  Krijgen van de luchthaven naar de stad:

  U kunt de gemeten taxi nemen op de luchthaven betalen de toeslag van 50 baht luchthaven, of geluk en lopen en beginnen een vriendelijke lokale halen u op en neemt u centrum achterin zijn pickup-truck hebben.

  Met de trein

  State Railway van Thailand

  Met de bus

  Bussen naar/vanuit Bangkok's Noord (Mo Chit) Bus Terminal vertrekken elke 15 minuten van vroeg tot laat.

  Voor snellere service, de touts op Mo Chit te vermijden, en vragen voor Chan Tour. Dit bedrijf biedt alleen VIP bussen, die zeer grote zetels en een badkamer hebben.

  Met de auto

  Het is gemakkelijk te bereiken met de auto Khon Kaen. Volg gewoon de vier lane Hwy 2.

  Omzeilen

  Door Songthaews

  Genummerde songthaews rekenen 9 baht/persoon/reis (pay als u uitstappen). Enkel golf je hand en de songthaew stopt zodat u kunt krijgen op; de bel rinkelen en het stopt weer zodat u kunt uitstappen. Er zijn ten minste 10 routes varen Khon Kaen. Borden zijn alleen in het Thais.

  Gewone busstation (BKS of Baw Kaw zag in het Thais) is de nexus voor alle songthaew routes.

  2 centrale Plaza - stad
  3 grote C - Central Plaza - stad
  8 KK Universiteit - Town - Fairy Plaza

  Met de Tuk Tuk

  Als u wilt nemen van een tuk-tuk die de bestuurder zal normaliter citeren 40-50 baht voor reizen binnen de stad.

  Met de Taxi

  Taxi's (vergelijkbaar met die in Bangkok) zijn ook beschikbaar.

  Wat te zien

  Kunst- en cultuurcentrum. Gelegen op de compound van Khon Kaen Universiteit, interpreteert het gebouw van de schuur-stijl Issan lokale kunst en cultuur. Het centrum is bereikbaar via Si dan Gate.

  Bueng Kaen Nakhon. Een meertje bezetten een oppervlakte van 603 rai. Door het meer is een monument voor Chao Phia Mueang Phaen, oprichter van Khon Kaen. De schaduwrijke park rond het meer bezaaid met beelden altijd trekt mensen ter vrije besteding.

  Met stadszuil. Het Heilige heiligdom is gelegen tegenover Sala Suk Chai, op Thepharak Rd op de compound van de Khon Kaen gemeente kantoor. Een beroemde monnik en voormalig gouverneur van Khon Kaen geplaatst van een stenen inscriptie uit een oude site in Amphoe Chum Phae hier voor een boeddhistische rite en instellen van de stadszuil.

  Khon Kaen Nationaal Museum. Het museum is gelegen op Lang zon Ratchakan Rd, en vertoont een antiek en kostbare kunstvoorwerpen uit prehistorische historische perioden, alsook een skelet van de nieuwe steentijd man en hulpmiddelen vinden op Ban Chiang.

  Phra Mahathat Kaen Nakhon of de stoepa 9 verdiepingen. Gelegen in Wat Nong Waeng, een Koninklijke tempel op Klang Mueang Rd, huizen de Phra Mahathat relikwieën van de heer Boeddha en de belangrijke boeddhistische geschriften. Deuren en ramen van de 9 verdiepingen van de stoepa zijn prachtig gesneden, met het leven en voormalige reïncarnaties van de Lord Buddha, 16 soorten zichtbaar goden in de wereld van de Brahma en boeddhistische riten. Muurschilderingen binnen de stoepa beschikken over de geschiedenis van de stad. De bovenste verdieping, de 9e verdieping, huizen relikwieën van de Lord Buddha. Bezoekers kunnen het panorama van de stad vanaf daar bekijken.

  SIM Isan (Wat Pa Saeng Arun), Sim Isan – een term voor Podravska wijding hall of Ubosot, ligt binnen Wat Pa Saeng Arun, Tambon Phra Lap, Amphoe Mueang, ongeveer 3 km van Khon Kaen stadhuis op de Khon Kaen – Kalasin route. De Sim Isan de opmerkelijke eigenschappen zijn de typische vorm en stijl en degelijkheid, evenals de schoonheid van de muurschilderingen van Mudmi patronen van de regio's beroemde gebatikte zijde.

  De zaal van de schat. Gevestigd te versterken van de plaatselijke identiteit en dienen als een studiecentrum, vertoont het lokale museum de geschiedenis van de stad. De tentoongestelde voorwerpen omvatten Khon Kaen stadsgeschiedenis, historische cultuur dateert uit meer dan 5.000 jaar, en de levensstijl van de Khon Kaen historisch en op dit moment.

  Wat te doen

  Elke avond op de stadszuil, gratis films staan op grote schermen buiten om rond 20:00. De meeste, echter zijn nagesynchroniseerd in Thais.

  Neem een dag reis of verblijf 's nachts, naar Phu Kradung, rond halverwege tussen Khon Kaen en Loei. De berg is populair bij jonge Thais, is een aangename klim met uitzicht op klif en watervallen (afhankelijk van de tijd van het jaar) op het plateau. Kamp of verblijf in een lodge overnachting als u niet wilt om het te doen in een dag. Zie Loei voor meer informatie.

  Isan Explorer. Deze lokale tour bedrijf heeft dag en overnachting in/nabij Khon Kaen. Zij volgen een langzame reizen aanpak en omvatten stopt in dorpen, tempels en markten op alle reizen om mensen echt de ervaring van de lokale cultuur.

  Dino waterpark. Meer ritten worden gebouwd, maar momenteel zijn er ongeveer 7 ritten, plus een golf zwembad/strand en luie rivier. Goed voor volwassenen ook de daling van de raket is geen grap!

  Kopen

  Khon Kaen is beroemd om haar zijde.

  Aan de overkant van de Roma-Hotel in het centrum is er een goedkope ontbijtrestaurant. Een dame in een auto trekt en verwijderd van haar Thaise zijde waren op het voetpad. Prijzen zijn uitstekend, en naar beneden kunnen worden bargained koopt u in hoeveelheid. Eerste prijs voor één item was 500 baht; vier punten waren 1500 baht totale.

  Er is een markt voor levensmiddelen in het centrum van de stad.

  Er zijn verschillende nachtmarkten, die ook zijn goede plekken om uit veel verschillende soorten voedsel te proberen: een "jong en hip" markt Khon Kaen Universiteit achter het complex waar studenten veel van de goederen verkopen; een populair is op Glang Muang Rd; en een soms als een carnaval, op Bueng Kaen Nakhon verdubbelt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen