Auto Huren Krabi

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Krabi Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Krabi, Thailand.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Krabi . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Krabi, Thailand.

Krabi Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Krabi maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Krabi Thailand Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Krabi

Luchthaven
 • Krabi - Luchthaven [KBV]
  Stad
  • Krabi - Centrum

   Krabi Auto Huren & Reisinformatie

   Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Krabi
   GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

   Waar te gaan met mijn huurauto
   Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

   Populaire autoverhuur bestemmingen
   Krabi is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Krabi met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Krabi en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Krabi omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

   Grens overschrijden met uw huurauto
   Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

   Algemene huurvoorwaarden
   Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen