Auto Huren Ubon

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ubon Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ubon, Thailand.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ubon . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ubon, Thailand.

Ubon Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ubon maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ubon Thailand Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ubon

Luchthaven
 • Ubon - Ratchathani Luchthaven [UBP]

  Ubon Auto Huren & Reisinformatie

  Ubon Ratchathani is een plaats (city) in de Isaan, (North East Thailand). Het is de hoofdstad van de provincie van deze naam. Het is vaak gewoon Ubon genoemd, het moet niet worden verward met "Udon" (Udon Thani), naar het noorden.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De lensschuif benoemde Ubon Ratchathani International Airport (UBP) in werkelijkheid serveert alleen vluchten naar Bangkok deel van het jaar. Nok Air heeft 7 dagelijkse vluchten naar Bangkok Donmueang. Thai Airways heeft twee dagelijkse non-stop vluchten tussen Bangkok en Ubon en terug te keren. Air Asia heeft twee dagelijkse non-stop vluchten tussen Bangkok en Ubon en het hele jaar door terug te keren. AirAsia opereert 3 wekelijkse vluchten tussen Phuket en Ubon van oktober tot maart en tussen Chiang Mai en Ubon van November tot maart. De vliegtijd is 50 minuten in de Airbus A320 of Boeing 737 vliegtuigen.

  Zowel taxi's en limousines kunnen bestemmingen buiten Ubon zoals Chong Mek en Mukdahan dienen. Prijzen moeten vooraf worden onderhandeld.

  Met de bus

  Het belangrijkste busstation is het station van de BKS (Bor Kor Sor) bekend als Mo Chit of Mo Chit Mai, in het noorden van de stad. Zoals gebruikelijk is in Thailand zijn er veel concurrerende busdiensten naar de primaire en secundaire bestemmingen.

  De Nakhonchai lucht private busmaatschappij heeft frequente, goed onderhouden bussen die naar Bangkok, Pattaya, Chonburi en Rayong. Nakhonchai Air heeft een eigen privé terminal in Ubon. Bussen beginnen hun reis bij deze terminal en ga verder naar Ubon Bus Terminal. Het bedrijf heeft ook een eigen terminal in Bangkok.

  Met de trein

  Dagelijks treinen verbinden met Bangkok en stoppen bij alle zuidelijke Isaan provinciale hoofdsteden (Si Saket, Surin, Buriram en Nakhon Ratchasima (Khorat)). Het station ligt ten zuiden van de stad aan de overkant van de rivier Mun in Warin Chamrap; bussen 2 en 6 verbinden met het centrum.

  Omzeilen

  Een bus/songthaew netwerk met 13 vaste routes werkt rond de stad. De meeste routes zijn genummerd en kleur-gecodeerd; een kaart op kantoor Ubon TAT halen.

  Anderzijds zijn er tal van tuk-tuks rommelen en samlors trappen rond. Meter taxi's zijn er ook, maar verwacht niet dat ze gebruik van de meter. Koopje waar u naartoe wilt.

  Om te genieten van de mooie tracks en vreedzame manieren buiten de stad, en te leren kennen meer van Ubon, huren gratis verhuizen naar de verschillende buurten, een fiets.

  Wat te zien

  Ubon is een beetje kort op must-see bezienswaardigheden, hoewel er een paar interessante mild tempels.

  Thung Si Muang Park

  Gelegen in het centrum van de stad tegenover het stadhuis, heeft dit mooie kleine park verschillende punten van belang:

  Een helder gele uitbundig gesneden kaars sculptuur, voltooid in 2000 permanent 22 meter lang en gewijd aan de koning, vitrines Isaan kunststijlen en is uitgegroeid tot het symbool van de stad. De kaars is geplaatst op een junk, met een garuda adelaar op de boeg en een naga serpent eromheen.

  Een standbeeld van Phra Phatumvoraratsuriyawang herdenkt de pregnant benoemde stichter van de stad.

  Een Monument van verdienste heeft opgericht door voormalige tweede Wereldoorlog krijgsgevangen ter herdenking van de vriendelijkheid van de mensen van Ubon.

  Tempels

  Bij een tempel een lokale wees erop een kleine bus die ten minste 7 tempels tours: handig voor tempel verslaafden! (geen verdere details)

  Wat Thung Si Muang (Luang Rd) is vooral opmerkelijk voor zijn houten schrift hall (hor trai), op palen boven een vijver om te stoppen met mieren en termieten. Het klooster zelf werd gebouwd tijdens de regering van Rama III naar het huis van een replica van de Boeddha's voetafdruk. De bot Ayutthaya-stijl wordt momenteel gerepareerd.

  Wat Nong Pah Pong is het bos klooster van de late Eerwaarde Ajahn Chah, een van de meest bekende meesters van de meditatie in Thailand in recente tijden. Ongeveer 70 monniken leven hier, en er is een klein museum en een stoepa of chedi, met de overblijfselen van Ajahn Chah te bezoeken. Een paar buitenlandse monniken wonen hier, ook.

  Te doen

  Ubon de grootste evenement is de kaars Festival, gehouden in begin juli op Khao Phansa dag, die het begin van het regenseizoen retraite markeert. Gedurende drie maanden, monniken niet verlaten hun tempel, tenzij voor een noodsituatie, en leggen mensen gelofte om ons te onthouden van het nemen van alcohol evenals over het onthouden van iedere negatieve actie. Enorme wax kaarsen worden weergegeven in Thung Si Muang park, die worden uitgevoerd in de stad in een optocht de volgende ochtend.

  Een minder bekende processie van de verlichte boot is ook gehouden in oktober ter gelegenheid van het einde van het regenseizoen (Ok Phansa).

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen