Auto Huren Udon Thani

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Udon Thani Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Udon Thani, Thailand.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Udon Thani . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Udon Thani, Thailand.

Udon Thani Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Udon Thani maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Udon Thani Thailand Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Udon Thani

Luchthaven
 • Udon - Thani Luchthaven [UTH]

  Udon Thani Auto Huren & Reisinformatie

  Udon Thani is een plaats (city) in de Isaan regio van Thailand. Vaak aangeduid als gewoon Udon of Udorn, moet de stad niet worden verward met Ubon Ubon Ratchathani in Zuidoost Isaan. Het is ongeveer 450 km (280 mi) ten noordoosten van Bangkok en is de hoofdstad van de provincie van deze naam.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Udon Thani International Airport (UTH), heeft momenteel een binnenlandse vluchten naar Bangkok (Nok Air, Thai Airways, Bangkok Airways, Lion Air, Air Asia), Chiang Mai (Nok Air, de Luchtroutes van Bangkok) en Phuket (Air Asia).

  Vluchten naar Bangkok duurt ongeveer een uur.

  Om naar de stad er is een 'limousineservice' (eigenlijk een minibus) voor 80 baht/persoon die u en andere passagiers naar de plaats van uw keuze dalen zal. Als er meer dan 2 van u, is het wellicht goedkoper om te bellen van een taxi. Minibus tickets zijn beschikbaar in de cabine rechts voordat u het terminal gebouw te verlaten. Taxi's zijn niet toegestaan om te wachten op passagiers op de luchthaven. Sommige van de hotels hebben ophaalservice en duurt een extra rider of twee als de ruimte het toelaat.

  Met de trein

  Dagelijks treinen Ga naar Nong Khai en over de Friendship Bridge over de Mekong rivier naar Laos. Er zijn ook frequent treinen naar Nakhon Ratchasima en Bangkok. De nachtelijke uitdrukkelijke slaper naar Bangkok is gepland voor 9.25 uur maar meestal duurt langer.

  Omzeilen

  Navigatie rond Udon Thani gemakkelijker wordt gemaakt door drie grote rotondes op de centrale weg, Hwy 2: de cirkel van de klok, de fontein cirkel en de cirkel van Prins Prajak. Het is ook mogelijk om te oriënteren jezelf met Central Plaza, centrum van de stad of Nong Prajak Park. Is er een ringweg die rond de stad gaat.

  Met de taxi

  Het centrale busstation, in de omgeving van Central Plaza heeft een taxistandplaats.

  Met de fietstaxi

  Udon Thani heeft vele samlors (driewielige fiets taxi's), maar net als elders, ze langzaam voor de druk van motoren met inwendige verbranding bezwijken zijn.

  Met de tuk-tuk

  Tuk-tuks, driewielige motorfietsen, zijn beschikbaar in de meeste commerciële gebieden. Onderhandelen over een prijs alvorens de rit. Merk op dat in Udon Thani de lokaal gemaakte voertuigen (genaamd skylabs) afwijken van die in de meeste Thailand buiten Isaan in dat hun fronten aangepast motorfietsen zijn. Als u een reis naar Laos, ziet u deze voertuigen (zogenaamde Jumbo's) er, ook.

  Met de bus

  Er zijn beperkte stad busroutes.

  Bussen vertrekken ten minste eenmaal per uur na 11:00 uur naar Nong Khai op de grens van Laos, (40 baht, 1 uur, niet-air-conditioning 3e klasse bus.

  U kunt volgen de lokale bevolking en hop op het wachten #6 songthaew naar het busstation of neem een tuk-tuk.

  Per fiets

  Er zijn ook fietsen te huur op de noordoostelijke hoek van Nong Prajack Park voor 20 baht/uur beschikbaar.

  Door motorfiets of auto

  Motorfietsen of auto's zijn te huur op tal van plaatsen.

  Wat te zien

  Udon heeft een scala aan bezienswaardigheden, zowel in de stad en de provincie, hoewel de meeste bezoekers een hemelsbreed voor Laos of de opgravingen van de Bronstijd ten oosten van Udon bij Ban Chiang maken.

  Ban Chiang, (neem snelweg nr. 22 Km. 50-en draai linksaf de snelweg nr. 2225, waar een verkeersbord toont u de weg naar Ban Chiang 6 kilometer verder op de weg.). Archeologische Site is een UNESCO World Heritage site ongeveer 35 km ten oosten van Udon. Zowel bussen en inter dorp songthaews zal u laten vallen af in de Ban Chiang turn-off. Een toegangsprijs van 150 baht in rekening is gebracht.

  Verbieden Nak Ha - een dorp beroemd verkopen huis-geweven zijde en katoenen kleding. Het is enigszins gecommercialiseerd maar een wandeling terug van de weg naar het dorp kan net enkele geweldige koopjes op zijde en katoen.

  Nong Bua. Een park met een vijver net ten oosten van de spoorlijn. Het is bekend om zijn Chinese pagodes over het stuwmeer en de draak paal.

  Nong Prajack Park. Een groot recreatie gebied binnen de stad en de primaire site voor locals uit te oefenen en te relaxen. Bestaande uit een grote lake/reservoir met verschillende kleine eilandjes, beschikt het over aangename gras gebieden en activiteiten zoals nachtelijke aerobics (naar Thaise pop muziek) en broodkruimels aan de vis voeding. Voor de meer actieve is het ook populair om te joggen rond de buitenkant van het meer.

  Nong Sim, (1 Km ten noorden van het Station). Een ander lake/park biedt vrij een goede locatie voor restaurants, cafeetjes en restaurants. Het potentieel is hier nu lijkt te hebben opgemerkt door een paar zakenlieden, en nu is er 'The Book House en Coffee Shop'.

  Phu Foi Lom Eco-Park, (40 km ten zuidwesten van Udon, ligt hoog op een bergkam regel). Talrijke routes en regenseizoen watervallen op het park liggen. Ten zuiden van Udon heet een grote wetlands gebied/lake Khumpawapi. In het tijdsbestek van oktober, traditionele dragon boat races gehouden op het meer. Binnen Khumpahawapi is een stadspark met een groot gezelschap van apen die er voor meer dan honderd jaar hebben geleefd.

  Phu Phrabat Nationaal Park. Een prachtige ridge lijn met talrijke zandsteen bouwwerken enkele duizenden jaren oud. Grotschilderingen van de bronstijd liggen ook op het park.

  Phu Phra Bat werd in 1989 geopend voor het publiek en wordt onderhouden door het departement van Schone Kunsten van Thailand. Phu Phra Bat staat bekend als een zeer spirituele en rustige omgeving en is een must-see voor iedere toerist, of het nu een dagje of een overnachting.

  Udon Sunshine orchidee boerderij. Beroemd om allerlei soorten orchideeën, orchideeën afgeleide parfums en planten die "op muziek dansen".

  Udon Thani Provinciaals Museum, (Prosri Rd, in het centrum van de regering.). Uitstekend bereik van vertoningen van de archeologische en historische verleden, plus de geologie en de geschiedenis van de folk. Het museum is gehuisvest in een interessant iets oudere gebouw, die oorspronkelijk een meisje van school was. Vermelding door donatie.

  Wat Pa Phu Kon. is een behoud van de bosbouw in nb Yung forest en Num Chom forest Bankong(sub-district), nb Yung (district), Udonthani(province).

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen