Auto Huren Monastir

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Monastir Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Monastir, Tunisie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Monastir . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Monastir, Tunisie.

Monastir Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Monastir maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Monastir Tunisie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Monastir

Luchthaven
 • Monastir - Luchthaven [MIR]

  Monastir Auto Huren & Reisinformatie

  Monastir is een stad in Tunesië.

  Begrijpen

  Monastir is een oude stad dateert uit de tijd van de Phonecian. Het omvat een indrukwekkende Ribat en het Mausoleum van Bourguiba, die beide zijn gesloten voor reparatie sinds de aardbeving van 2013.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De stad wordt bediend door een internationale luchthaven: regelmatige vluchten van Monastir Habib Bourguiba Airport [1] Ga naar Monastir Luchthaven vanaf verschillende Europese locaties.

  Met de trein

  Er zijn regelmatige treindiensten naar Tunis en Sousse naar het noorden en Mahdia naar het zuiden. Het station ligt in het stadscentrum en slechts een korte wandeling het Ribat.

  Met de Bus

  Er zijn regelmatige busdiensten naar Sousse. Het busstation ligt in de buurt van de Medina.

  Wat te zien

  Ribat. Dit fort ligt naast de zee en biedt een geweldige bezoek allermeest naar de ruïnes open te klauteren. Het kan worden vertrouwd als het is gebruikt in verscheidene films als een staan in voor Jeruzalem, met name "Monty Python's Life of Brian".

  Mausoleum van Bourguiba. In het centrum van de grote begraafplaats onmiddellijk grenzend aan het Ribat is het enorme mausoleum van de zeer geliefde voormalige 'President voor het leven ', Habib Bourguiba.

  Bourguiba moskee. In 1963 gebouwd, zijn trouwe architectuur overgenomen tradities, mooie decoraties van extreme delicatesse in de achtergrond een zeer fijne specimen van architectuur en traditionele kunst.

  De grote moskee. Net naast het Ribat dateert dat uit de elfde eeuw. Sommige van de kolommen rust op oude hoofdsteden. Het werd uitgebreid door de Zirides in de elfde eeuw.

  Dar Essaka. Het was de residentie van Hassan Essaka "CAID", Ottomaanse gouverneur van Monastir (1920-1933), gebouwd in 1932.
  Dit is een mooi voorbeeld van oosterse stijl.

  Te doen

  Scuba-duiken/vissen. Er zijn ongeveer twintig mijl uit Monastir, de Kuriate-eilanden. De grootste van deze eilanden is bewoond door een paar vissers. De fondsen rond de eilanden zijn ideaal voor het vissen onder water.
  Golf. de stad biedt, naast haar rijke sites en monumenten, twee prachtige golfbanen.
  Karting. Er is een klein park met ingebouwde racecircuit voor karts genaamd de "Karting".

  Kopen

  Slechts een klein deel van de oorspronkelijke Medina blijft, maar het bevat een bazaar de gebruikelijke souvenirs verkopen. Prijzen leek te zijn over het algemeen lager dan in de nabijgelegen Sousse.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen