Auto Huren Tunis

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Tunis Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tunis, Tunisie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tunis . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tunis, Tunisie.

Tunis Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tunis maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tunis Tunisie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tunis

Luchthaven
 • Tunis - Luchthaven [TUN]
  Stad
  • Tunis - Ariana

   Tunis Auto Huren & Reisinformatie

   Tunis is de hoofdstad van Tunesië

   Gelegen aan de Middellandse Zee, maar niet veel in de weg van stranden, heeft Tunis gespaard de aanval van het pakket toerisme in de resorts in het noorden en het zuiden. Er is niet veel in de weg van must-see attracties, maar de Romeinse ruïnes van Carthago, nu omgeven door huizen.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Tunis-Carthage Airport (TUN), 8 km van het centrum, is klein en in redelijke vorm met alle standaard faciliteiten. Gratis wifi is beschikbaar op verschillende van de restaurants, waaronder Caffe Lindo, maar niet altijd werkt. Internationale vluchten zal aankomen op de begane grond van de luchthaven. Tunesische wet vereist dat alle valuta te wisselen binnen het land. Het is illegaal om Tunesische munt met u buiten het land of de binnenkant, hoewel het kan worden gedaan op de meeste reizen bureaus als u zich aanmeldt met een ontheffing.

   Met de trein

   Tunis Centraalstation ligt in de buurt van Place de Barcelone voor gemakkelijke gegevensuitwisseling op de lichte metro. Treinen zijn over het algemeen goedkoop en comfortabel, maar als u wilt rijden van eerste klasse in het hoogseizoen, uw stoel reserveren op voorhand. Treinen worden gerund door SNCFT.

   Tunis is een belangrijkste hub van het spoorwegsysteem Tunesië - Tunis spoorwegen Station wanneer het deze mogelijk wijzigen van Noord systeem naar Zuid-trein-netwerk treinen.

   Met de auto

   Het is niet zeer aanbevolen om te rijden in Tunesië, als gevolg van slechte kwaliteit van de wegen, rijgedrag en slechte bewegwijzering. Het is ook meer gevaarlijk rijden 's nachts, en buiten de stad en de belangrijkste toeristische gebieden.

   Met de bus

   Tunesië heeft meer dan 70 buslijnen, met Tunis op de hub. Er zijn twee busstations in de stad, met Gare Bab el Fellah serveert Zuid bestemmingen en Gare Bab Saadoun serveren die naar het noorden. Door SNTRI zijn op beide stations bussen. De relevante louage stations zijn naast elkaar.

   Per boot

   Tunis verbinden veerboten met een aantal internationale bestemmingen, met inbegrip van Trapani, Palermo, Napels, Civitavecchia, Livorno, Malta Genua en Marseille. De belangrijkste veerboothaven op La Goulette, maar uw vertrek terminal zorgvuldig controleren, want er ook andere poorten zijn. Marktdeelnemers zijn GN Cotunav, Grimaldi Lines, de Sncm.

   Omzeilen

   Gratis kaarten van Tunis en Tunesië zijn verkrijgbaar bij de Rijksdienst voor toerisme, die ook spreken vele talen, in het Noord-Oosten van de klokkentoren. Ze zijn het bezoek meer dan waard.

   Taxi's zijn ook een goede optie als u gaan een beetje verder dan de metro, wilt hoewel cabines oppikken voor hotels in nice zal veel hogere tarieven in rekening brengen.

   Wat te zien

   Zitouna moskee. De grootste moskee in Tunesië en een belangrijke mijlpaal, deze moskee Aghlabite dateert uit de 8e eeuw, hoewel de onderscheidende vierkante minaret een veel latere toevoeging van de 19e eeuw is.

   De Souk in de medina zorgt voor een boeiende wandeling. Kleine winkels vol met spullen; mensen verkopen, kopen, frezen over; skelet katten op de loer in de schaduw; de geur van essentiële oliën, kruiden, frituren van voedsel en rottende afval; het geluid van de muezzin, raï, voetbal op de radio, Arabisch en Frans.

   Bardo Museum, exposities van Carthago, Mahdia, Sousse, velen uit de Romeinse tijd naast de presentaties van de Arabische cultuur oud en nieuw. Het kan genadeloos heet en verstikkend in het museum, dus Breng water.

   Dar Ben Abdallah. Een kleine maar interessante folk museum binnen een 18e-eeuws paleis in de medina, die betrekking hebben op het dagelijks leven van een rijke koopman in het Ottomaanse tijdperk met tentoonstellingen, met inbegrip van faience, stucwerk sieraad, kostuums en meubilair.

   Kathedraal van St. Vincent de Paul gebouwd in 1882, dit is de grootste overleven gebouw uit Tunis koloniale tijdperk, in neo-Romaanse stijl.

   Bab Bahr. De poort naar de zee, die sinds haar oprichting in 1848 onveranderd. Het kan gevonden worden op de Avenue de France en maakt een goede taxi-bestemming.

   Bab Saadoun. Een andere poort, oorspronkelijk gebouwd in 1350 met een boog, en vervolgens herbouwd in 1881 met drie bogen om handel geeft zijn naam aan de wijk waarin de noordelijke bus en louage stations zich bevinden.

   Wat te doen

   Neem een wandeling van de oude gebouwen, moskeeën en poorten van de medina. Alle soorten grondstoffen inclusief slaven hier gebruikt om te worden verhandeld, de markt van vandaag is voornamelijk die van dag tot dag goederen, steeds meer geproduceerd in vasteland China, en een krimpende hoeveelheid lokale ambachten.

   Zie een opera, ballet of andere productie in het Théâtre municipal de Tunis.

   Dwaal door het grootste park 'Tunis, Belvedere Park, herbergt het Museum of Modern Art en de gemeentelijke dierentuin, en kijkt uit over Lake Tunis.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen