Auto Huren Denizli

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Denizli Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Denizli, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Denizli . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Denizli, Turkije.

Denizli Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Denizli maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Denizli Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Denizli

Luchthaven
 • Denizli - Cardak Luchthaven [DNZ]
  Stad
  • Denizli
  • Denizli

  Denizli Auto Huren & Reisinformatie

  Denizli is de commerciële en transport hub binnenland regio Jugovzhodna Egeïsch Turkije. Het ligt tegen de heuvel aan de zuidzijde van de vlakte van Büyük Menderes rivier. Het is een drukke plaats deels vanwege de nabijgelegen Pamukkale en zijn travertijn zwembaden maar vooral omdat het de belangrijkste commerciële hub voor de landbouw vanuit de regio produceren. Het is ook de plek waar u waarschijnlijk gaan moet als u behoefte heeft aan liquide middelen.

  Laat niet zijn blikken bedriegen je, wanneer je op het otogar aankomt zodra u gaan verder dan de belangrijkste thorougfare en zijn sombere betonnen gevels die worden herhaald in de stad, u vindt er een levendige markt en allerlei soorten eethuisjes. Omdat toeristen niet echt hier komen, zijn u waarschijnlijk niet lastiggevallen.

  Krijgen

  Met de bus

  Er zijn bussen hier (direct of indirect) naar en van Nevsehir (voor Goreme), Istanbul, Fethiye en Selçuk (voor Ephesus). In aanvulling op deze goed reisde steden, de uitgebreide, betrouwbare, en bijna altijd op tijd Turks bus systeem banden Denizli met bijna elke grote stad in het land. De meest opvallende zijn Adana, Izmir, Istanbul, Diyarbakır, Ankara, enzovoort. In de rest van het land, wanneer u overwegen het kopen van een ticket, altijd proberen te gebruiken van de bekende bedrijven. Meestal hebben ze grotere tekenen in het otogar (belangrijkste busstations). Ook, Controleer altijd uw vertrektijd, evenals gate en de bestemming. De agent weet waarschijnlijk niet elk woord in het Engels zodat u kan nodig zijn in plaats daarvan gebruiken van lichaamstaal.

  Het lokale bedrijf, Pamukkale toerisme biedt de beste opties met bussen naar de vele steden die eens of zelfs tweemaal een uur verlaten.

  Veel van de busmaatschappijen bieden een gratis servis shuttle vanaf het busstation in de stad die een aardige optie is als u wilt voorkomen dat een taxirit. Vertellen de chauffeur waar u zou willen gaan en ervoor te zorgen dat ze beseffen dat je niet een lokaal, en zij zullen u helpen om op de juiste shuttle en help die u bij de juiste halte uitstappen.

  U kunt een dolmuş (minibus) nemen vanaf Denizli naar Pamukkale. Ze rijden ongeveer twee keer een uur.

  Wanneer ze reizen in de stad van Denizli is het belangrijk te weten dat er nog twee busstations. Het oude, originele busstation in het hart van de stad is op dit moment wordt verbouwd. Dit gebied wordt genoemd "eski garaj." Dolmuş bussen halen en drop off van een strook van de stoep langs de hoofdweg.

  Met de trein

  Momenteel zijn er treinen alleen van Izmir naar de stad. De dagelijkse Istanbul service (Pamukkale Express) was opgeschort in 2008 als gevolg van de renovatie van de track, en het is niet bepaald wanneer / indien het zal de service opnieuw starten.

  Door de lucht

  De dichtstbijzijnde luchthaven is Denizli - Çardak Airport (DNZ). De nationale luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines biedt nu drie dagelijkse vluchten van Istanbul Atatürk Airport. De tijden zijn zeer vroege ochtend, 's ochtends en 's avonds. Luchthaven Cardak is ongeveer een uur buiten de eigenlijke stad van Denizli. Er zijn taxi's beschikbaar op de luchthaven, maar een betere optie is het nemen van de havaş. De havaş is een bus die alleen tussen de luchthaven en de stad voor elke vlucht gaat. Het kost momenteel 15 TL. Als je naar Pamukkale gaat, kunt de havaş nemen u vanaf de luchthaven naar een dolmuş dat naar Pamukkale gaat.

  Omzeilen

  Denizli is niet een erg grote stad. U hoeft niet te gebruiken het transportsysteem heel vaak. Minibussen en bussen dienstverlening. Er is geen metro of tram uitgevoerd. Alleen vertrouwen op je voet, zoals het centrum van de stad zo klein is. Als u wilt gaan naar de rand van de stad kunt u bussen nemen. Elke bus heeft een teken op waarin staat waar het gaat en wordt beëindigd. U kunt proberen te vraag de chauffeur ook.

  Wat te zien

  Want het is niet een zeer populaire toeristische bestemming, heeft Denizli geen ton van spullen te bieden. Echter, er zijn heel mooie parken in de stad. Degenen die de moeite waard een kijkje, ook voor wat frisse lucht — zijn İncilipınar Parkı en Çamlık. Er is een zeer bekend museum dat het huis gebruikt door Mustafa Kemal Atatürk was, de stichter van de Turkse Republiek — toen hij Denizli bezocht. Dit museum is gunstig gelegen aan de overkant van de "Babadağlılar İşhanı", waar u voor Turkse handdoeken en andere beddengoed winkelen kunt.

  Er is ook een zeer belangrijke historische vindplaats in Pamukkale — de oude site van Hiërapolis. In deze historische site, kunt u een goed bewaard gebleven oude theater en de dodenstad. De historische site van Hiërapolis Museum en zijn goed de moeite waard. Een beetje dichterbij door zijn de ruïnes van wat ooit Laodicea was.

  Kopen

  Denizli staat bekend om zijn textiel in Turkije. Het kan bieden u een breed-verscheidenheid van textielproducten. Ook, kan men vinden sommige handgemaakte kleding, enzovoort. De grootste plaats voor het kopen van traditionele handgemaakte kleding is "Babadağlılar İşhanı" gelegen in het hart van de stad.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen