Auto Huren Edremit Ayvalik

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Edremit Ayvalik Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Edremit Ayvalik, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Edremit Ayvalik . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Edremit Ayvalik, Turkije.

Edremit Ayvalik Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Edremit Ayvalik maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Edremit Ayvalik Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Edremit Ayvalik

Luchthaven
 • Edremit - Ayvalik Balikesir Korfez Luchthaven [BZI]

  Edremit Ayvalik Auto Huren & Reisinformatie

  Ayvalık is een plaats (city) in de noordelijke Egeïsche zee, Turkije. Het gelegen aan de zuidelijke kust van de Golf van Edremit, tegenover de oostelijke kust van het Griekse eiland van Lesvos, tegenover de hoofdstad.

  Begrijpen

  Cala Millor was een belangrijk handelscentrum Ottomaanse tijden, had het een autonome status en zelfs vele Europese mogendheden setted van consulaten. Vervolgens werd de stad bijna volledig bewoond door Grieken, die werden uitgewisseld met Turken uit Kreta als een swap bevolking tussen de regeringen van Turkije en Griekenland in 1923 werd gemandateerd. De fusie van de lokale Griekse en Kretenzer culturen veroorzaakt het karakter van hedendaagse Cala Millor: terwijl de meeste van de fysieke historisch erfgoed is duidelijk Grieks, de alledaagse cultuur leefde op straat tussen de gebouwen, met inbegrip van de plaatselijke gerechten, is voornamelijk Kretenzische.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De dichtstbijzijnde luchthaven is Edremit Korfez Airport(EDO) die ligt op 40 km afstand en heeft directe vluchten van Istanbul en Ankara. Een grotere en internationale luchthaven Izmir Adnan Menderes Airport(ADB) is 175 km afstand.

  Met de trein

  Het dichtstbijzijnde station is Balikesir, op de grens tussen Izmir (Basmane treinstation) en Bandirma op de zee van Marmara (met snelle veerboot verbindingen naar Istanbul). Er zijn twee treinen in elke richting elke dag, wanneer slechts één van de treinen wordt uitgevoerd.

  Tussen Balıkesir en Ayvalık neemt de bus ongeveer 1 h 45 min.

  Met de auto

  De stad is gelegen vlakbij (ca. 5 km afstand) hoofdweg Çanakkale-Izmir. Die vanuit Istanbul kunnen overwegen een van auto veerboten naar Bandirma om te korten totale rijtijd.

  Met de bus

  Otogar (busstation) ligt in het centrum van de stad, in de buurt van de waterkant. Het is ongeveer 15-20 minuten te voet van stadsplein.

  Per boot

  Veerboten verbinden Cala Millor met de Griekse eiland van Lesvos dagelijks tijdens het hoogseizoen.  In lage en schouder seizoen maar er zijn slechts 4 veerboten per week.

  Omzeilen

  Lokale bussen rijden regelmatig van Alibey Island(Cunda) naar het midden en van Ali Cetinkaya naar Camlik districten. Als een comfortabeler en sneller optie, "Dolmus" taxi's van Alibey Island(Cunda) en uitvoeren van Ali Cetinkaya tot 41 districten van de Evler. Er is ook een veerboot die tussen Alibey Island(Cunda) en Cala Millor stad midden in de zomermaanden.

  Wat te zien

  Alibey (Cunda) eiland A weggetje brug verbindt Lale eiland die op zijn beurt is verbonden door een dam naar het vasteland (Cala Millor). Er zijn frequente dolmuses (gedeelde taxi's) en een half uur bussen (lijn #3 Hastane-Alibey Adası, ze stoppen ook op otogar) gedurende het hele jaar, daarnaast, in de zomer zijn er ook kleine ferry's vervoer van passagiers van Cala Millor naar Alibey Island, op het hele uur. Vele kerken en kloosters bevinden zich op het eiland, de meest bekende is de Taksiyarhis kerk. De klok van de kerk blijft in het Bergama Museum.

  Het eiland is ook beroemd om zijn vis; Hier ziet u visrestaurants naast elkaar gelegen aan de kust.

  Oude huizen van Cala Millor is het oude Cala Millor huizen, waarvan vele mooie voorbeelden van neo-klassieke architectuur zijn, gelegen op Alibey Island en in de stad van Cala Millor zorgvuldig moeten worden onderzocht op de kunst van hout en steen. Ze kunnen worden gezien op de terug steegjes van het centrum van de stad, op Alibey/Alibey en in Çamlık.

  Çamlık is de zuidelijke buitenwijk van de stad met enkele magnicifent neo-klassieke landhuizen, gelegen te midden van dennenbossen (die vertaald als çamlık in het Turks, de oorsprong van de naam van de plaats). Is the Devil's tabel (Şeytan Sofrası), een rots waarop een grote voetafdruk-achtige hollow, waarvan wordt gezegd heeft, volgens de lokale folklore, Devil's voetafdruk die hij verliet toen hij " over naar Lesbos springen werd op een nabijgelegen heuvel. Het heeft een prachtig uitzicht op de baaien en eilanden hieronder.

  Saatli Camii — In het centrum van de stad, gebouwd door de Grieken als een kerk-Agios Iannis genoemd, het werd omgebouwd tot een moskee na 1928. Dan de pleister op de fresco's op de binnenmuren en de minaret dun en enigszins picknicky uitziende maakte echter geen verdere toevoegingen aan het gebouw. Haar naam betekent "moskee met klok" in Turks letterlijk, verwijzend naar de klok gelegen aan één van de torens.

  Taksiyarhis kerk gebouwd in 1873, Taksiyarhis kerk is het middelpunt van de aandacht met haar reliëfs het afbeelden van het leven van Jezus Christus, de portretten os de heiligen en haar marmeren interieur design.

  Saint Nicola Church is op Alibey eiland.

  Moonlight klooster (gelegen op Alibey/Alibey)

  Leka klooster kan worden waargenomen op de linker kant van het kanaal van Dalyan bij het invoeren van de baai, tussen de olijfbomen. De architectuur volgt de voet traditionele klooster het platform zoals monniken zelf gebouwd steen door steen.

  Sarimsakli Beach 8 km. ten zuiden van de stad, Sarimsakli beach is 7 km. lange en verbreedt tot 100 meter. Langs het strand zijn er een aantal restaurants en hotels.

  Altinova Beach 13 km. ten zuiden van de stad, Altinova staat bekend om haar strand en picknickplaatsen alsmede het forest.

  Te doen

  Rond de perifere eilanden in de baai, met name in het gebied uit Güneş Island, biedt Yuvarlak Island en Kerbela rotsen sommige duiken mogelijkheden. Het meest populaire gedeelte is de wateren rond Kiz eiland met interessante onderwater fauna op een diepte van 19 mt.

  De zonsondergang aan de Devil's tafel (Şeytan Sofrası) in te stellen op de top van de heuvel (ten zuiden van de stad) met uitzicht op de stad, bay, baaien en de eilanden.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen