Auto Huren Elazig

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Elazig Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Elazig, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Elazig . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Elazig, Turkije.

Elazig Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Elazig maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Elazig Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Elazig

Luchthaven
 • Elazig - Luchthaven [EZS]
  Stad
  • Elazig
  • Elazig

  Elazig Auto Huren & Reisinformatie

  Elazig is een stad in Oost-Turkije.

  Begrijpen

  Een kleine stad in Oost-Turkije, Elazığ heeft een bevolking van ongeveer 200.000 mensen. Een stad over 3.000 voet/1.000 meter boven zeeniveau, Elazığ is omgeven door bergen, meren en rivieren.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Er zijn dagelijks vluchten van en naar Istanbul Ataturk, Istanbul Sabiha Gokcen, Ankara en Antalya.

  Met de trein

  Directe rijden (de Vangölü Express) treinen twee keer per week uit Ankara naar Elazig, 19 uur nemen. Er zijn ligplaatsen en een sleeping car maar geen buffet. De belangrijkste haltes langs de route zijn Sivas, Kayseri en Malatya.

  De Firat Express rijdt dagelijks tussen Elazig en Adana, 11 uur, via Malatya, Gölbaşı en Osmaniye nemen.

  Door bus/minibus

  Van nabijgelegen Malatya, kunt u vangen minibusjes die afwijken van Doğu Garajı ("Oost-bus stop") vlakbij de IC-snelweg, ten noordoosten van het centrum van de stad in de buurt van een grote rotonde aan het einde van Sivas Caddesi Street.

  Per boot

  Die avontuurlijker en meer tijd te sparen kunnen verkiezen de meer afgelegen en iets langere route vanaf Malatya, via de steden Battalgazi en Baskil en waarbij een veerboot nemen bij overschrijding van het Karakaya Dam-meer, op over hoe halverwege tussen Battalgazi en Baskil.

  Omzeilen

  Het is een kleine stad en kan vrij gemakkelijk te voet verkend worden. Er zijn ook talrijke minibusjes en stadsbussen.

  Wat te zien

  Harput. Het is een oude stad van amzing bovenop een berg met een prachtig uitzicht over Elazig en de omliggende gebieden.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen