Auto Huren Izmir

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Izmir Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Izmir, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Izmir . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Izmir, Turkije.

Izmir Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Izmir maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Izmir Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Izmir

Luchthaven
 • Izmir - Adnan Menderes Luchthaven [ADB]
 • Izmir - Luchthaven [ADB]
Hotel Aflevering
 • Izmir - Hotel
  Stad
  • Izmir - Alsancak
  • Izmir - Centrum
  • Izmir - Gaziemir
  • Izmir - Karsiyaka
  • Izmir - Port

  Izmir Auto Huren & Reisinformatie

  Izmir is de derde grootste stad van Turkije met een bevolking van ongeveer 3,7 miljoen, de tweede grootste haven na Istanbul, en een zeer goede vervoersknooppunt. Het is een snel groeiende stad op de centrale Egeïsche kust van Turkije.

  Zodra de oude stad van Smyrna, İzmir is nu een drukke, moderne en ontwikkelde commerciële centrum, gelegen rondom een grote baai en omgeven door bergen.

  Krijgen

  Met de trein

  Izmir heeft twee treinstations: Basmane in het centrum van de stad serveert regionale treinen en de Metro, en Alsancak in het noorden serveert IC-treinen en de IZBAN.

  De belangrijkste IC-diensten omvatten: Ankara, Denizli en Isparta. Treinen van Istanbul verbinden met een veerboot op Bandirma.

  Basmane Station
  Alsancak Station
  Basmane station is verbonden met de metro Konak in het westen en Bornova in het Oosten.

  Per boot

  De veerboot van de weekend van Izmir naar Istanbul is opgeschort, één of twee per veerboten tussen Izmir en Venetië. Alle veerboten op het basisstation op de Alsancak Ferry Terminal, 2km ten noorden van het centrum van de stad.

  Alsancak Yeni Liman
  Cruiseschepen oproep op de haven van Izmir het hele jaar op Alsancak. Het centrum van de stad, Konak, is ongeveer 2 km ten zuiden van Alsancak. Bij het afsluiten van het gebied van de pier, sla rechtsaf bij de waterkant en volg de Kordon Konak, over een wandeling van 25 minuten.

  Met het vliegtuig

  Adnan Menderes luchthaven (ADB), 16 km ten zuiden van het stadscentrum, heeft verschillende dagelijkse vluchten naar Istanbul, Ankara en Antalya. Er zijn ook regelmatig vluchten vanuit vele Europese steden.

  Iz lucht is een lokale luchtvaartmaatschappij die uit Adnan Menderes en biedt vele binnenlandse verbindingen.

  Adnan Menderes Airport.
  Van de luchthaven hebt u drie opties voor openbaar vervoer in de stad:

  Luchthavenshuttles inkomende vluchten ontmoeten en van en naar het centrum van de stad voor 10 gaan TL.

  Omzeilen

  Wandelen in Izmir - u kunt verkennen Izmir door binnen de stad wandelen. Wandelroute naar centrum van stad zijn zeer gemakkelijk te lopen en plezierig.

  Openbare veerboten zijn eenvoudig, snel binnen de kust en geeft een mooi schot van Izmir. Beter dan elke andere vormen van vervoer met mooi weer. Populaire routes omvatten; Konak-Karsiyaka, Alsancak-Karsiyaka, Konak-Bostanli en Karsiyaka-Goztepe.

  Er is een grote openbare bus-systeem heeft betrekking op alle van de stad.
  Veel taxi's met redelijke prijs.
  Er is ook een stad centrum/Konak Square verbinden met de noordoostelijke voorstad van Bornova metrolijn.
  Izban trein lijn kan ook worden gebruikt, aangezien het grootste deel van het centrum van de stad omvat
  Izmir heeft openbare fiets delen van de regeling en kunt u een fiets op verscheidene punten oppakken.

  Wat te zien

  Als gevolg van de grote brand van jaren 1920 is er een relatieve gebrek aan historische bezienswaardigheden in Izmir, vooral wanneer overwogen hoe oud de stad echt is.

  Konak Square — Hoofdplein van de stad, beroemd om de klokkentoren, een van de unieke symbolen van Izmir. De klokkentoren werd in 1901 gebouwd. Er zijn ook Konak Yali moskee en Kemeraltı Bazaar gelegen rond het plein.

  Asansör (lift) — Werd gebouwd door een Joodse zakenman in 1907. Het doel was om te helpen bewoners naar hun districten boven op de heuvel. De lift gebruikte om te werken met een mechanisme dat water-gedreven.

  Stranden, Waarvan de kustlijn langs de Egeïsche zee, bezit Izmir veel stranden die niet ver van het centrum van de stad. Er is openbaar vervoer beschikbaar op de meeste van hen.

  Alsancak — kleine straatjes met bars in oude Ottomaanse tijdperk veel huizen, waar u kunt een Çay (Turkse thee) of een biertje en probeer verschillende smaken van de waterpijp.

  Gaziantep Bld Spor — letterlijk betekent "overkant", Gaziantep Bld Spor lokaliseert op het andere deel van de Golf van Izmir, heeft een mooie uitzicht of Alsancak en Konak. Gaziantep Bld Spor biedt ook het levendige nachtleven en een van de belangrijkste verkeersvrije winkelstraten de Izmir. Het is bereikbaar met de veerboot (vapur) en Izban.

  Kadifekale — oude kasteel op de heuvel die vernoemd.

  Enkele overblijfselen van de originele Romeinse stad van Smyrna kunnen worden gezien op de Agora.

  Teleferik (kabelbaan) — Dit is onlangs heropend na vele jaren van sluiting. Sinds 1977 hebben gediend, draagt het mensen 423 m. omhoog boven de zeespiegel.

  Te doen

  Wandel langs de Kordon, de waterfront promenade, nu omzoomd door rijen van hoge flatgebouwen en palmbomen aan de ene kant en de Egeïsche zee aan de andere, met een grote patch van gazon en een geplaveide straat inbetween, waar u kunt genieten van de rit van een 19e-eeuwse fayton.

  Kemeraltı — Een must see. Een grote bazaar, waar u kleding kopen kunt, presenteert enz. Er zijn ook een heleboel lounges waar u kunt zitten.
  Kızlarağası Hanı — Een oude herberg in Kemeraltı waar u voor tapijten en juwelen winkelen kunt.
  Versmelten met de lokale bevolking en neem de boot vanaf het Konak naar Karşıyaka.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen