Auto Huren Malatya

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Malatya Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Malatya, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Malatya . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Malatya, Turkije.

Malatya Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Malatya maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Malatya Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Malatya

Luchthaven
 • Malatya - Luchthaven [MLX]
  Stad
  • Malatya - Centrum

   Malatya Auto Huren & Reisinformatie

   Malatya is één van de grootste steden in de Oost-Anatolië, Turkije.

   Begrijpen

   Malatya is een relatief nieuwe stad door Turkse normen, hoewel haar oude naam, Malidiya, uit Hettieten, een volk van de Bronstijd van Anatolië dateert.

   Vandaag, met een bevolking van meer dan 400.000 inwoners is Malatya de grootste stad van Midden-en Oost-Anatolië, waar glooiende steppen van Centraal Anatolië voor zwaar-ruig terrein van Oost-Anatolië plaatsmaken.

   In tegenstelling tot de rest van Oost-Anatolië spreken veel van de stedelijke bevolking een niet-dialectische standaard Turks, soms met een lichte accent.

   Lokale mensen zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.

   Klimaat

   Een semi-aride continentaal klimaat heerst in het gebied. In zomers (mei), overdag zijn zonnig en warm, genoeg om comfortabel in enkel een t-shirt, maar rondlopen nachten en vroege ochtenden zijn koel genoeg is, dat wil je pak langs een vest of een trui.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Malatya Erhaç Airport (MLX) ligt op 30 km van het centrum van de stad en is bereikbaar met de shuttlebussen van de luchtvaartmaatschappijen en de taxi's. Vluchten vertrekken vanaf Istanbul en Ankara. Turkse luchtvaartmaatschappijen THY, AnadoluJet, Pegasus Airlines en Onur Air heeft dagelijkse vluchten naar Malatya.

   Als gekocht één maand vóór de vluchtdatum, kost een enkele vlucht tussen Istanbul en Malatya tussen 114 en 154 TL, afhankelijk van het bedrijf.

   Met de trein

   Rechtstreekse treinen rijden dagelijks uit Ankara naar Malatya, nemen van 16 uur. Er zijn ligplaatsen en een sleeping car maar geen buffet. De belangrijkste haltes langs de route zijn Kayseri en Sivas. Twee keer per week de trein blijft Oost via Elazig aan Tatvan (10 uur door de Vangölü Express), met dolmus verbindingen naar Van.

   Met de auto

   Malatya gemakkelijk bereikbaar per auto, via de snelweg Kayseri-Malatya, die genummerd D300.

   Omzeilen

   De stad heeft een groot aantal openbare bussen, sommige vrij modern en sommige heel oude, gemakkelijk herkenbaar door hun opvallende gele kleur en grote die Malatya Belediyesi ("Malatya City Council") banners aan de zijkanten.

   Eenmaal in het centrum, overal is gemakkelijk toegankelijk door voet als de stad ligt aan een vrij vlakke grond, met uitzondering van de zuidelijke wijken leunend tegen een steile helling, die een gemiddelde reiziger weinig of geen belang hoe dan ook neemt.

   Wat te zien

   Nieuwe moskee (Yeni Cami), (op het centrale plein). Een mooie moskee gebouwd in 1912, en misschien de enige in Turkije met drie minaretten. Degene aan de kant — top waarvan werd lang geleden gesloopt — was misschien wel de minaret van een oudere moskee op site.

   Is het laatste staande standbeeld van İsmet İnönü, een inwoner van de stad en de tweede president van Turkije (in office 1938-1950), die later werd verweten tot instelling van een cultus van de persoonlijkheid voor zichzelf na de dood van de Turkse Republiek de oprichter, Kemal Atatürk net aan de overkant van de nieuwe moskee in de voortuin van gouverneur van Office.

   Vanaf het centrale plein brengt een wandeling van 800 meter langs de Fuzuli Caddesi (straat) u naar het Kernek plein (Kernek Meydanı).

   Watervallen Park (Şelale Parkı), Kernek Meydanı. Een park aan de kant van een heuvel met veel waterpartijen. Een kunstmatige waterval loopt door een betonnen kanaal en sterker in elke bovenste cascade is de belangrijkste attractie. Het park omringt een kleine waterkrachtcentrale, benutten van de kracht van de waterval — die werkelijk waarom de waterval bestaat in de eerste plaats — hoewel de plant niet open voor bezoek is. Sommige terrasjes lijn het trapsgewijze water kanaal.

   Museum (Müze), Kernek Meydanı (naast het park)

   Wat te doen

   Bezoek tijdens de Malatya internationale kunst en abrikoos Festival in juli.

   Ga naar Malatya Park AVM (winkelcentrum), het grootste winkelcentrum in Oost-Turkije. Een ice skating rink en een bioscoop met ondertitelde films zijn er ook beschikbaar.

   Aslantepe, Aslantepe Mah., Orduzu, Malatya Merkez, Malatya (gelegen aan de rand van de Noord-Oosten van Malatya is een korte 10 minuten met de taxi rijden vanaf het centrum van de stad, dat moet kost ongeveer 20TL per enkele reis. Het is de moeite waard vragen uw chauffeur om te blijven of om terug te komen binnen een uur zoals andere vervoersmogelijkheden beperkt zijn.).

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen