Auto Huren Nevsehir

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Nevsehir Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nevsehir, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nevsehir . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nevsehir, Turkije.

Nevsehir Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nevsehir maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nevsehir Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nevsehir

Luchthaven
 • Nevsehir - Luchthaven [NAV]
  Stad
  • Nevsehir
  • Nevsehir - Centrum

  Nevsehir Auto Huren & Reisinformatie

  Nevsehir is een stad in Cappadocië.

  Begrijpen

  De provincie van Nevşehir is een van de belangrijkste steden van Cappadoccia regio en geeft een mooie combinatie van natuur en geschiedenis. De geografische bewegingen de fairy schoorstenen hadden gevormd en tijdens het proces van de historische ontwikkeling, mensheid had geregeld en bewoond deze natuurlijke wonderen, fairy schoorstenen en gebeeldhouwde huizen en kerken binnen deze formaties en versierd deze nederzettingen met fresco's, dragen de sporen van de duizenden jaren van hun beschavingen

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De luchthaven ligt op ongeveer 30 km. van het stadscentrum. Het bereiken van de luchthaven is mogelijk via gedeelde taxi's, bussen en commerciële taxi's.

  Met de auto

  Bereiken van de provincie van Nevşehir via snelweg is mogelijk uit het hele land

  Met de bus

  Verschillende busmaatschappijen hebben overdag en 's nachts bussen die rechtstreeks vanaf Nevsehir uitgevoerd naar de andere steden in andere regio 's


  Omzeilen

  Wat te zien

  De oude regio van Cappadocië is gelegen in Centraal Anatolië tussen de steden Nevsehir, Nigde en Kayseri. Miljoenen jaren geleden bedekt gewelddadige uitbarstingen van vulkanen Mt. Erciyes en Mt. Hasan de omliggende plateau met tufsteen. Weer en wind hebben uitgehold de zacht vulkanisch gesteente in honderden vreemd gevormde pijlers, kegels en "fairy schoorstenen", in de kleuren, variërend van roze tot groen en geel. Uit de oudheid, hebben mannen hebben geheiligd uit deze zachte rotsen, en zij talloze grot kerken, kapellen en kloosters.

  De kerken zijn van het vroege christendom. De kunststijl van de kerken kan worden ingedeeld in twee categorieën: de 8e en 9e eeuw zijn de beeldenstormende jaren - de 10e tot de 13e eeuw waarvan decoraties het leven van Christus en verschillende heiligen vertegenwoordigen. De architecturale plannen van de kerken zijn ongecompliceerde.

  Goreme en Calvi zijn twee levendige toeristische centra. Er zijn grotwoningen, evenals de rots kegels in en rond deze steden. Avanos, aan de oevers van de rivier de Kizilirmak en Ortahisar zijn minder bezochte steden.

  Prachtig uitzicht op de Cappadocië valley kunnen worden gezien van het kasteel gelegen in Uchisar.

  Goreme Open Air Museum is een complex van kerken en Kapellen, die teruggaat tot de 10e eeuw. Er zijn grote fresco's in veel, Yilanli kerk, de Tokali kerk behoren tot de belangrijkste.

  Zelve is een de meest indrukwekkende valleien in de regio biedt een meer ongeorganiseerd en ruwe wandeling.

  Ook zijn er een aantal ondergrondse steden gebruikt door Christenen ondergedoken van vijanden. Er waren kamers voor graan opslag, kamers, keukens en ventilatie assen slapen.

  Ondergrondse steden Kaymakli en Derinkuyu zijn de twee belangrijkste kwesties. Er zijn ook twee anderen genoemd richtten en Ozkaynak.

  Cappadocië is een belangrijke ruimte om te winkelen, met prachtige tapijten, kilims en zeer lokale wijnen. Het is ook een grote regio voor trekking en het landschap is prachtig in alle seizoenen voor foto nemen.

  Wat te doen

  Sauna - proberen een van de betaalbare Hamams (hammam) van Nevsehir, voor een echte authentieke niet-toeristische ervaring. Er is een in de buurt van het belangrijkste kruispunt, naast de halte van de minibussen naar Mestre. Prijzen 15 TL voor Sauna, 25 TL voor sauna + scrub en schuim massage.

  Slaap
  U kunt verblijven in de grot hotels in Cappadocië.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen