Auto Huren Edinburgh

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Edinburgh Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Edinburgh . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

Edinburgh Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Edinburgh maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Edinburgh Verenigd Koninkrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Edinburgh

Luchthaven
 • Edinburgh - Luchthaven [EDI]
  Trein Station
  • Edinburgh - Trein Station
   Stad
   • Edinburgh - Centrum
   • Edinburgh - Seafield
   • Edinburgh - Sighthill
   • Edinburgh - Train Station Waverley Station
   • Edinburgh - West

   Edinburgh Auto Huren & Reisinformatie

   Edinburgh

   is de hoofdstad van Schotland, gelegen in de centrale gordel-regio van het land. Met een bevolking van ongeveer 450.000 (1 miljoen in de stadsregio) beheert 'Auld Reekie' (Edinburgh) te combineren zowel oude als moderne in een uniek Schotse sfeer. Edinburgh combineert bewaakt door het imposante kasteel, het symbool van de stad, middeleeuwse overblijfselen, Georgische grandeur en een krachtige laag van het moderne leven met hedendaagse avant-garde. In Edinburgh, middeleeuwse paleizen wrijf schouders met de beste van de moderne architectuur, gotische kerken met fantastische musea en galerieën. Schotlands kloppende nachtleven centre, Edinburgh, "het Athene van het noorden", is ook een feest voor de geest en de zintuigen, speelt gastheer voor grote restaurants, winkels en een ongeëvenaard programma van stad festivals gedurende het hele jaar. Hogmanay, de Schotse Nieuwjaar, de festiviteiten, die in de hoogzomer met de Tattoo uitmonden, start het internationale en het Fringe, onder vele anderen.

   Districten

   Oude stad
   Edinburghs middeleeuwse hart langs de Royal Mile, die van het kasteel naar Palace of Holyroodhouse loopt. De meeste van de echt beroemd sites zijn op dit gebied.

   Nieuwe stad
   De andere helft van het centrum van de stad is de Georgische (eind 18e eeuw) nieuwe stad. Het commerciële hart van de stad, dit is wat shopaholics maken een hemelsbreed voor.

   Stockbridge en Canonmills
   Exclusieve buurt ten noorden van de nieuwe stad, sommige interessante onafhankelijke winkelen plus de meest ontspannende plek in de stad - de Royal Botanic Garden.

   Leith
   Edinburghs zelfstandige-minded havengebied is een bestemming in haar eigen recht.

   Edinburgh/Oost-
   Het strand district van Portobello en het historische dorp van Duddingston, dat beide in het oosten van de stad liggen.

   Edinburgh/Zuid
   Een populaire deel van de stad voor studenten, dus er zijn tal van interessante plaatsen om te eten en te drinken. Verder is Edinburghs buitenspeeltuin van de Pentland Hills, en de intrigerende Roslin-kapel.

   Edinburgh West
   Uitstekende dierentuin van Edinburgh van hier, plus de tempel van sport die Murrayfield rugbystadion.

   Begrijpen

   Edinburgh is aan de westkust van Schotland's Oost-laagland, ligt aan de zuidelijke oever van de Firth of Forth. Edinburghs landschap is het product van oude vulkanisme (zowel het kasteel crag en Arthur's Seat zijn de geërodeerde stekkers van vulkanen) en meer recente ijstijd (houtsnijwerk uit valleien ten zuiden van het kasteel en de oude Nor'Loch, momenteel de site van de Princes Street Gardens). De bewoners imponeren door wetende dat Princes Street is de juiste spelling (plurally en niet possessively toegewijd voor de zonen van koning George III - vandaar het ontbreken van een apostrof). Maak niet de fout van het uitspreken van het Princess Street. En kijk uit voor deze twee vaak verkeerd uitgesproken straten ook: Cockburn (coe-branden) en Buccleuch (buh-clue) zijn bijna altijd verkeerde, aan amusement van de lokale bevolking.

   Afdrukstand

   Historische centrum van Edinburghs is doorsneden door Princes Street Gardens, een brede strook van parkland in het hart van de stad. Zuidwaarts van de tuinen is het kasteel, zat op de top van een uitgestorven vulkanische rots, en geflankeerd door de middeleeuwse straten van de oude stad na de Royal Mile langs de rug naar het Oosten. Ligt ten noorden van Princes Street Gardens Princes Street zelf - belangrijkste winkelboulevard van Edinburghs- en de Georgische periode nieuwe stad, gebouwd na 1766 op een regelmatige raster plan.

   Wanneer om te gaan

   Reizigers moeten er rekening mee dat Edinburgh overweldigend te vol raakt (accommodation-wise) tijdens de belangrijkste festival periodes van hoge zomer (augustus tot begin September) en Hogmanay (rond New Year's Day / 1 januari). Bezoekers op deze tijden moeten goed vooruit plannen (zelfs meer dan een jaar op voorhand!) voor het centrale accommodatie en event tickets boeken bij deze tijden

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Edinburgh International Airport (EDI), de drukste luchthaven in Schotland, ligt zo'n 10 mijl ten westen van de stad. De luchthaven biedt een breed scala van binnenlandse en internationale vluchten naar Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Veel bezoekers naar de stad komen via een aansluitende vlucht van Londen. Edinburgh Airport heeft echter een directe vlucht van en naar Newark (Verenigde, tweemaal dagelijks mei-oktober, dagelijks November-mei), een 25 minuten met de trein of station van New York City. Sinds juli 2013 Edinburgh heeft ook directe vluchten, die tijdens de zomermaanden naar Toronto en sinds de zomer van 2014 heeft ook directe vluchten naar Chicago, Philadelphia en Doha. Meest, Etihad Airways heeft onlangs een nieuwe directe vlucht van Abu Dhabi op 8 juni 2015. In vergelijking met de meest Schotse luchthavens, Edinburghs Europese vlucht netwerk wordt goed ontwikkeld, met frequente lijnvluchten naar bestemmingen zoals Amsterdam, Athene, Barcelona, Berlijn, Brussel, Boedapest, Copenhagen, Dublin, Frankfurt, Genève, Hamburg, Istanbul, Krakow, Madrid, Milaan, München, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Stockholm en Zürich.

   Met de trein

   Wikitravel heeft een gids voor het reizen per spoor in het Verenigd Koninkrijk

   Het belangrijkste treinstation van Edinburgh heet treinstation van Edinburgh Waverley en is een attractie op zich. Voor het eerst geopend in 1846, Edinburgh Waverley Station herbouwd 1892-1902. Het ligt tussen het oude en nieuwe steden, grenzend aan de Princes Street, Edinburgh Castle en de Princes Street Gardens, waar het biedt meer dan 14 miljoen mensen per jaar. Ondanks de diverse verbouwingen overleeft het verleden nog in het station uitgebreid, koepelvormige plafond waar achtergrond engeltjes sprong te midden van een schat aan verschoven smeedwerk.

   Edinburgh Waverley Station is een belangrijke zendmast voor de Schotse spoorwegnet wordt geëxploiteerd door Scotrail. Er is een uur service te Aberdeen en Dundee, en twee uur tot Inverness. Shuttle treinen naar Glasgow (Queen Street) uitvoeren van elke 15 minuten gedurende de dag, daalt tot 30 minuten op avonden en zondag, en de rit duurt 45-50 minuten. Er zijn ook diensten die via Bathgate en Airdrie naar Glasgow Queen Street laag niveau met een interval van 15 minuten werken. Stoppen patronen verschillen op deze route, wat betekent dat elk half uur, de service ca. 1 uur duurt overwegende dat elke andere half uur diensten ongeveer 1 uur en 15 minuten nemen om de reis te voltooien. Sommige diensten uitgevoerd naar Glasgow Central in plaats daarvan, maar via Lanarkshire met veel meer stops. Bepaalde CrossCountry treinen die afkomstig zijn uit Birmingham en het Zuid-Westen ook blijven Glasgow Central - opnieuw uw ticket is geldig op deze diensten, maar de reis duurt iets langer dan de shuttle.

   Over de weg

   Door road, Edinburgh bereikbaar meest onmiddellijk door de snelweg M8 (van Glasgow en het westen), M9 (van Stirling en het noordwesten), A90/M90 (uit Perth, Dundee en noordelijke Schotland) A1 (uit Newcastle upon Tyne en Noordoost-Engeland) en de A702/M74 (vanaf Carlisle en Noordwest Engeland).

   Van Londen de snelste route naar Edinburgh is de snelweg M1, gevolgd door de a1 en de A1 - een reis van 640 km (398 mi) en ongeveer 8-9 uur rijtijd.

   Edinburgh is niet een bijzonder auto vriendelijke stad (de slechtste stad om in te rijden buiten Londen in het Verenigd Koninkrijk) met de talloze one-way straatjes en de middeleeuwse uitstraling van de oude stad en de toewijding van de parking cipiers aan ticketing iets thats niet bewegende is legendarisch. Bovendien, zal de werken te installeren van de nieuwe tramlijn lopende 2014, en talrijke weg sluitingen en afleidingen in het centrum van de stad en Leith hebben veroorzaakt. Vinden parkeren kan moeilijk zijn, al zijn er enkele meerdere verdiepingen parkings in het centrum van de stad (kasteel terras voor het West End, probeer St James Centre of Greenside aan de oostkant). Het is vaak goedkoper en sneller te gebruiken van de nieuwe Park en Ride systemen nu op alle benaderingen van de stad, op plaats (National Park en Ride Directory is online beschikbaar), dus het is zelfs makkelijk om gewoon het verlaten van uw auto op de rand. Voor bezoekers die aankomen van de M8, volg aanwijzingen voor Edinburgh Airport te bereiken Ingliston Park en Ride; deze faciliteit is een halve mijl van de luchthaven terminal.

   Omzeilen

   Edinburgh is een compacte stad - allermeest naar de bezienswaardigheden en toeristische attracties liggen op de Old Town en New Town en zijn niet verder dan een 15 minuten lopen uit elkaar. Wandelen langs elegant of sfeervolle straten is een van de geneugten van de stad. Er zijn echter een aantal NUTS worden genavigeerd; voorbeeld van Princes Street, up The Mound naar Edinburgh Castle vereist sommige belangrijke informatieverzameling, maar het is de moeite waard voor de uitzichten onderweg.

   Van de stad openbaar vervoerssysteem is relatief arme naast Londen en andere grote Europese steden - wordt sterk afhankelijk van bussen, hebben om te navigeren van de stad soms drukke verkeer. Rekeningrijden vergelijkbaar met die gevonden in de Engelse hoofdstad heeft voorgesteld, maar werd verslagen bij een referendum. Even, het spoorwegnet is zeer schaars vergeleken met die van Glasgow, al zijn er enkele langzame en gestage verbeteringen door de jaren heen.

   Wat te zien

   Als u in Schotland een tijdje verblijft, wellicht het moeite waard om een historische Schotland-lidmaatschap. Passeert duren voor een jaar, en kost ongeveer £40 voor volwassenen en £30 voor concessies (inclusief full-time studenten). Ze bieden onbeperkt toegang tot ongeveer 70 betalen sites in Schotland, waaronder Edinburgh Castle en Craigmillar Castle. Je krijgt ook een heleboel kortingen voor hun winkels, een driemaandelijks tijdschrift, en 50% korting op alle Engels, Welsh en Manx historische bezienswaardigheden.

   Edinburgh deuren Open dag is een jaarlijks terugkerend evenement, gecoördineerd door de vereniging Cockburn, waar vele belangrijke en/of historische gebouwen in de hele stad hun deuren voor het publiek kosteloos openen. Veel van de gebouwen zijn niet normaal toegankelijk zodat dit een unieke kans om te zien een aantal van de stad minder bekende architecturale wonderen kan presenteren. Het vindt meestal plaats op het laatste weekend in September. Brochures met details van de deelnemende sites, openingstijden, kunnen toegang tot gegevens enz., worden opgepikt omhoog uit stad bibliotheken in de aanloop naar de dag of gedownload van de website.

   Wallace fietstochten. Een nieuwe aanwinst voor het centrum van de stad lopen dagelijks in de mooie, zonnige weer van Schotland :) U krijgt een fiets en helm (te houden die op zoek mooi gezicht) en je ziet Edinburgh in het gezelschap van een lokale gids.

   Museum en galerijen

   Nationale Museum van Schotland en Koninklijk Museum, Chambers St, oude stad. Het museum combineert innovatieve moderne architectuur met het beste van Schotland's erfgoed. Het Koninklijk Museum heeft een prachtige luchtige Victoriaanse atrium nu met de Millennium-klok aan het ene uiteinde - regelen om daar te zijn wanneer het is klokgelui. Exposities in het Museum of Scotland zijn Schotse aardewerk en wapens uit het Romeinse tijdperk en de Renaissance.

   De National Gallery of Scotland, The Mound, nieuwe stad houdt veel van Schotlands fijne illustraties en draagt tentoonstellingen die per seizoen veranderen. De nieuwe Western Link werd geopend in 2004 met een ingang van Princes Street Gardens. Het sluit zich aan bij de National Gallery van de naburige Scottish Academy tribune en geeft Schotland is het eerste wereld klasse kunst de ruimte.
   De Schotse Nationale Galerie van de moderne kunst, bevat 74 Belford Rd aan de westelijke rand van de stad New een fijne selectie van moderne kunst uit Schotland en andere landen.

   De Fruitmarket Gallery, 45 markt St, achter het treinstation Edinburgh Waverley, oude binnenstad. Wil je de meest geschikte manier samen te brengen kunstenaars en publiek vinden. Het is een not-for-profit organisatie en een geregistreerde liefdadigheidsinstelling.
   Er zijn een aantal onafhankelijke galerieën in het St Stephen Street gebied van Stockbridge.

   Te doen

   Wandelen langs het Water van Leith, een kleine rivier die slingert zich door Edinburgh, bieden een oase van de drukke stad. Bekijk de Leith of Stockbridge en Canonmills secties van de route.

   De korte klim Calton Hill om te zien sommige van Edinburghs meest iconische monumenten (het Nationaal Monument, het Nelson Monument, het Monument van de Dugald Stewart, en meer) en voor sommige echt geweldig uitzicht op de Firth of Forth, Edinburgh en het platteland buiten wandelen.

   Edinburgh heeft een uitstekend theater en concert leven. Europa's grootste theater, de 3000-zits Edinburgh Playhouse Theater (bovenaan Leith Walk, New Town) gastheren grote West End shows. Het Festival Theatre (oude stad) vaak hosts opera en ballet, en de Usher Hall (Lothian Road) heeft per orkestrale concerten gedurende het hele jaar met het Royal Scottish National Orchestra. Het Queen's Hall (South klerk Street, (Old Town) is thuis aan de Schotse Chamber Orchestra. Voor een goedkopere optie, het uitstekende Bedlam theater (Bristo plaats, oude binnenstad) regelmatig zet op goede student theater en is de thuisbasis van Schotland's oudste geïmproviseerde comedy troupe, de Improverts.

   Ervaar traditionele volksmuziek op een van de pubs in de oude binnenstad of Leith die hosten van normale sessies.

   Wandelen naar beneden de kleurrijke Victoria St en ontdek de Grassmarket - verkennen van de hub van Edinburghs onafhankelijke winkels en restaurants.

   Arthur's Seat. De uitgedoofde vulkaan in het oosten van het centrum van de stad biedt een fantastisch uitzicht vanaf de top - en op slechts 251 meter hoge de beklimming is niet te zwaar. Als een lichtere wandeling in orde, biedt een traverse van Salisbury Crags, net onder de heuvel, soortgelijke panorama van de stad.

   Festivals

   Edinburgh in de zomer wordt "festivalstad" wanneer een groot aantal belangrijke nationale en internationale kunst festivals worden gehost door de stad. De meeste van deze optreden vrijwel tegelijkertijd in augustus. Deze voorzien in een breed scala van belangen en deze omvatten:

   Het Edinburgh International Festival — Het origineel dat al de rest voortgebracht. Opgericht in 1947 en nog steeds gezien als meer "high-brow" dan om het even welk van zijn nakomelingen. Verrassend, zijn tickets vaak meer redelijk geprijsd dan voor vele Fringe toont.

   De militaire Taptoe van Edinburgh — Een van de iconische beelden van Edinburgh voor miljoenen mensen wereldwijd is de jaarlijkse taptoe, kilted pipers skirling onder de kantelen van Edinburgh Castle. Hoewel tickets lang van tevoren uitverkocht, volhardend individuen zijn waarschijnlijk te vinden van één of twee tickets nog steeds te koop als gevolg van annuleringen... Wees bereid vragen, vragen en nog een keer vragen!

   Het Edinburgh Fringe Festival — Zoals de naam vermoeden doet, dit Festival ontwikkeld aan de "rand" van de belangrijkste internationale Festival en biedt meer alternatieve uitvoeringen, met een nadruk op komedie en avant-garde; het is nu het grootste kunstfestival in de wereld.

   Het Festival van de rand (voorheen bekend als "T op het Fringe") — Music festival dat naast het Fringe Festival plaatsvindt.

   Het Edinburgh Jazz & Bluesfestival.

   Het Edinburgh International Book Festival — Vindt plaats in een tijdelijke plaats van tenten op Charlotte Square (West End van George Street, New Town).

   Het Edinburgh International Film Festival — Nu verplaatst naar juni uit haar voormalige sleuf in augustus, zodat het niet langer met alle anderen botst! Gecentreerd rond de bioscoop Filmhuis op Lothian Road, hoewel andere bioscopen deel te nemen.

   Het Edinburgh International Television Festival — Overwegend een "closed shop" voor professionals uit de sector alleen.

   De Edinburgh Mela — Multicultureel festival gehouden in Leith.
   Imaginate Festival — Elke mei / juni, een internationaal festival van kindertheater.
   Edinburgh International Science Festival — Vindt jaarlijks plaats in maart of April. Nadruk op "hands-on" wetenschap.

   Een belangrijk ding om te beslissen wanneer het planning van een reis naar Edinburgh is of u wenst te gaan tijde festival dat van begin augustus door tot half September loopt. Hotelkamers in en rond de stad zijn opvallend veel duurder dan, en u zult moeten boek goed (ten minste zes maanden!) op voorhand.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen