Auto Huren Manchester

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Manchester Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Manchester . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

Manchester Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Manchester maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Manchester Verenigd Koninkrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Manchester

Luchthaven
 • Manchester - Luchthaven [MAN]
  Stad
  • Manchester - East
  • Manchester - Heald Green Train Station
  • Manchester - Salfords Centrum
  • Manchester - South
  • Manchester - Stretford
  • Manchester - Trafford Park
  • Manchester - Train Station Manchester Station
  • Manchester - Train Station Piccadilly Station
  • Manchester - Train Station Victoria Station
  • Manchester - Wythenshawe
  • Salford

  Manchester Auto Huren & Reisinformatie

  Manchester ligt in het hart van Greater Manchester, in het noordwesten van Engeland. De stad zelf heeft een bevolking van ongeveer een half miljoen, terwijl de grotere agglomeratie, hierna Greater Manchester of Manchester City regio, heeft ruim 2,7 miljoen inwoners.

  Districten

  Oost-Centrale
  De oppervlakte van het centrum van de stad wordt begrensd door de A57 (M), Oxford Road en de A62. Het omvat de landinstellingen van Piccadilly, de Northern Quarter, Chinatown, de Gay Village en Piccadilly Gardens.

  Champagne Ardennen
  De oppervlakte in het centrum van Manchester Piccadilly Gardens en ten oosten van St Quay en Peter St. Het omvat de landinstellingen van de Millennium-wijk, Deansgate, Albert square, en St. Ann's Square, evenals de nieuw ontwikkelde business district van Spinningfields.

  Poznański
  De oppervlakte in het centrum van Manchester ten westen van Quay St, Peter St en Oxford St. Het omvat de landinstellingen van velden Castlefield en St. Peter's.

  Noord
  Beslaat het gebied ten noorden van het centrum tot de M60. Sportcity, Prestwich, Crumpsall, Moston, Newton, Blackley en Beswick omvat.

  South
  Beslaat het gebied ten zuiden van het centrum tot de M60. Omvat de buurten van Hulme, Moss Side, Old Trafford, Whalley bereik, Withington, Didsbury en Chorlton-Cum-Hardy.

  Universiteit Corridor
  Heeft betrekking op de corridor van de Oxford Rd/Wilmslow Rd vanaf de A57(M) naar de onderkant van Fallowfield. Bevat zowel universiteiten, Rusholme en Fallowfield.

  Salford en de westelijke districten.
  Heeft betrekking op alle van de City of Salford en omvat ook de geregenereerde Salford Quays met zijn bekroonde architectuur en musea.

  Begrijpen

  Plaatsgegevens

  Manchester is in de noordwestelijke regio van Engeland en wordt gekenmerkt door zijn vriendelijke, aanspreekbaar inwoners. Manchester ligt ongeveer gelijke afstanden tussen Liverpool en Leeds, die liggen op ongeveer 1 uur de reizen elk weg of per spoor centrum van Manchester. De uitbreiding van de moderne stad heeft zijn wortels in de 19de eeuw toen het werd's werelds eerste industriestad via de ontwikkeling van de katoen industrie. De overblijfselen van deze ontwikkeling zijn nog vaak zichtbaar door middel van de rode-bakstenen molens van de periode. De stad had uitdagingen na de neergang van deze industrietak in de twintigste eeuw, maar investeringen in de stad regeneratie na de bom van de IRA en Gemenebestspelen 2002 afbetaald 1996 en Manchester een bezoek meer dan waard is.

  Klimaat

  Manchester heeft een gematigd maritiem klimaat en zelden krijgt te warm of te koud. De stad ontvangt onder gemiddelde neerslag voor het Verenigd Koninkrijk. Het wijkt niet ver achter Londen in termen van het gemiddelde aantal uren zonlicht per dag (binnen negen minuten per dag, gebaseerd op de laatste 100 jaar gegevens van BMO Bureau) Hoewel het wel een paar dagen met regen. Echter, als gevolg van de relatief milde winterweer, er is nooit een periode dat men een bezoek als gevolg van extreme weersomstandigheden vermijden moet.

  Zoals met elke stad het op een goede show zet wanneer het mooi weer in het voorjaar en de zomer is en er is een heleboel buitenlucht drinken en eten. Het heeft zijn billijk aandeel van saaie, grijze dagen, die vreemd aan zijn charme voor de bezoeker kunt toevoegen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Manchester Airport (MAN) in het zuiden van de stad is de grootste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk buiten Londen en behoort tot de 50 grootste luchthavens ter wereld. Bijna 100 exploitanten vliegen van en naar honderden locaties wereldwijd, met inbegrip van de meeste grote steden in Europa, samen met de diensten van de Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Het is eigendom van de 10 groter Manchester raden met Manchester City Raad hebben het grootste aandeel (55%) en de andere raden van elk 5%. De luchthaven heeft talrijke industrie onderscheidingen waaronder Best Major UK Airport in de afgelopen jaren gewonnen.

  Met de trein

  Centrum van de stad van Manchester wordt bediend door twee grote treinstations, Victoria in het noorden (het gebied rond het station heeft onlangs ondergaan uitgebreide herontwikkeling met nog veel meer te komen) en Piccadilly (getransformeerd in de afgelopen jaren en de UK's meest populaire station gestemd in 2007) in het zuiden.

  Piccadilly is de belangrijkste bestemming voor lange-afstands-treinen vanuit rond het Verenigd Koninkrijk (bijvoorbeeld Londen, Birmingham, Leeds, York, Newcastle, Glasgow enz) naast een paar lokale diensten (met name naar/van Glossop en Buxton). Noord, TransPennine Express, Virgin Trains, CrossCountry, Arriva Trains Wales [14] en East Midlands Trains alle dienen Piccadilly.

  Victoria is een hub voor lokale stoppen treinen naar/van West Yorkshire, Lancashire en Cheshire Liverpool, die vrijwel allemaal worden geëxploiteerd door Noord.

  Treinen uit Liverpool en Leeds, York, Sheffield, Nottingham kunnen ook stoppen bij Manchester Oxford Road, die is handig voor de Universiteit.

  Andere stations in het centrum van de stad zijn Deansgate, en Salford centraal, maar over het algemeen alleen lokale services stoppen op deze stations.

  Omzeilen

  Vervoer in Greater Manchester wordt beheerd en gecoördineerd door TfGM. TfGM verkoopt een aantal tickets die geldig zijn voor meerdere operators, zoals de bus dagkaart of één systeem zijn. Als u van plan bent om te doen een heleboel reizen in een dag, zou dit uw goedkoopste optie. Metromax dagkaarten zijn goede waarde als het Metrolink tram netwerk gebruikt. Er zijn tickets voor alleenstaanden en familie.

  Voet in het centrum van de stad

  Centrum van Manchester van bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar te voet, en wandelen biedt de perfecte gelegenheid om te nemen in de architectuur van de stad. Manchester wandelen richtingen kan online worden gepland met de walkit.com wandel routeplanner.

  Met de bus

  Metroshuttle is een gratis busdienst gezamenlijk uitgevoerd door de lokale Raad, nationale parkings Manchester en geallieerde Londen Spinningfields. Ze worden beheerd door eerste Manchester. Drie routes die tussen hen betrekking hebben op de meeste van de belangrijkste gebieden in het centrum van de stad loopt. Deze busroutes kunnen worden gevangen rechtstreeks uit alle stad centrum treinstations (Piccadilly, Oxford Road, Deansgate, Salford centraal en Victoria), evenals veel van de grotere parkings. Gebieden aan de rand van het centrum van de stad (zoals Spinningfields, Petersfield, Oxford Road Corridor, Millennium kwartaal) zijn nu gemakkelijker toegang vanuit andere delen van de stad. Aantekenen, dat als gevolg van een hoog niveau van voetgangers voorrang rond gebieden zoals Deansgate, verkeer in het centrum van de stad is vaak traag op piektijden. Deze bussen zijn nu ook Exploitatiedoor groene hybride bussen in een poging om te snijden van de vervuiling en de uitstoot in het centrum van de stad. Elke regel is gebrandmerkt met 1 oranje, 2 groene en 3 paarse kleur.

  Wat te zien

  Kosmopolitische Manchester

  Manchester's Chinatown rond George Street en Faulkner Street is een functie van Manchester sinds de late jaren 1970. Manchester Chinatown van historisch Kantonese aard, als gevolg van de Britse koloniale banden met Hongkong, verandert met grotere Madarin invloed. Dit is gerelateerd aan Manchester's belangrijke Chinese studentenpopulatie en immigratie. Velen zien Chinatown als een plaats voor jongere mensen 's nachts - vele karaoke bars en restaurants zijn geopend in deze wijk verstrekken van 's avonds entertainment voor iedereen. Vindt u mensen op de straten van Chinatown Kantonees en Mandarijn spreken tot elkaar en de meeste van de borden zijn tweetalig. Het is waar veel van Manchester van Oost-Aziatische restaurants evenals vele handelaren in Chinees eten en goederen. Er zijn een paar goede Chinese supermarkten. Als de avond valt bij Chinatown, Vorder de neonlichten, toe te voegen aan de ambient gevoel van het gebied. Er veel eetgelegenheden te proberen ook, Chinees, Japans, Thais, Vietnamees en alles daartussenin; reiken aan een breed scala aan smaken. Er zijn ook Chinese winkels voor de lokale bevolking om objecten geïmporteerd vanuit China, zoals kranten, tijdschriften, DVD's en medicijnen te kopen. Het dient als een magneet voor de Chinese bevolking, van rond de stadsregio en daarbuiten.

  Het dorp, ook bekend als the Gay Village, is opgebouwd rond Canal Street uit de vele katoen pakhuizen in het gebied. Het is de thuisbasis van een van de oudste en meest-gevestigde homo gemeenschappen in Europa en staat bekend om haar aanvaarding naar allerlei soorten mensen. Veel van de meest beroemde bars en clubs Manchester's zijn hier te vinden, meest waarvan zijn zo populair bij heteroseksuele partij-dieren zoals ze met de Homo menigte, voornamelijk als gevolg van hun zeer late openingsuren zijn (5 am of hoger) en vriendelijke zorgeloze sfeer.

  Het dorp gastheren een grote Pride festival elk jaar (augustus Bank Holiday; het laatste weekend van de maand), wanneer dit gedeelte van de stad is gesloten voor het publiek voor een liefdadigheid fondsenwerving weekend voor homo en gay-vriendelijke mensen. Vele duizenden ponden worden verhoogd, elk jaar, voor diverse goede doelen. Er is een bewegende Rouwdienst op de maandagavond om het weekend af te sluiten. Entree is door pols band. Deze zijn geldig voor het hele weekend of een deel ervan, indien nodig.

  Bekijk ook de restaurants in het dorp. De beste en langste gevestigde moet Velvet, op Canal Street. Vriendelijk personeel, lekker eten en een kosmopolitische omgeving maken het een heup en een populair restaurant, een bar en een hotel. Kunstwerken worden ook tentoongesteld.

  Bekijk de Curry mijl, een 800 meter lang stuk van curry restaurants, sari winkels, shisha bars en sieraden winkels in Rusholme.

  Als u tijd hebt en willen mengen met trendy, probeer monied bewoners een avond uit in een zeer chique zuidelijke buitenwijk van Chorlton-cum-Hardy of Didsbury. Beide zijn populaire bestemmingen van de avond/nacht voor velen uit in de agglomeratie en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum van de stad via Metrolink, bussen of taxi's (ongeveer £15 tarief). Op alle ook zeldzame, warme en fijne zaterdag 's avonds in de zomer kunnen ze op een goede show met chique restaurants, waar u buiten in de vele grote pubs en bars eten kunt. Denk dat de Londense Hampstead and Islington met soortgelijke mediatypen en vele anderen elders in de stad, die wil een stuk van de actie. Chorlton en Didsbury zijn beide zeer gewilde plekken om te wonen, met zeer hoge vastgoedprijzen en een bepaalde cachet!

  Historische Manchester

  Castlefield is de site van de originele Romeinse nederzetting Mamucium en als Castlefield is al bekend sinds de Middeleeuwen. De muren die nog steeds staan meer dan twee meter hoog zijn uit de 16e eeuw. Het is het centrum van Manchester's kanaal netwerk en een nexus vervoer van unieke historisch belang. Het Castlefield bekken sluit zich aan bij de Rochdale en Bridgewater grachten, de laatste is de eerste cut kanaal in Groot-Brittannië. Het nabijgelegen Museum van wetenschap en industrie bevat Liverpool Road station, het eerste treinstation van de passagier in de wereld. Zeer belangrijk in het industriële tijdperk, het werd uitgevoerd naar beneden in de naoorlogse tijd tot het werd volledig opnieuw gegenereerd in de jaren 1990 en Engelands eerste stedelijke erfgoed site aangewezen. Tegenwoordig is het gebied als een klein land oase in het hart van de stad, met regelmatige evenementen en een handvol grote kroegen rond de grachten en de omliggende straten. Het is ook de enige plek waar wilde dieren in het centrum van Manchester's zien.

  De Universiteit van Manchester, op Oxford Road, waar onder andere het Atoom was eerst peilden door Rutherford, de eerste computer werd gebouwd en waar radioastronomie was pionier. Het was ook hier dat het element Vanadium werd voor het eerst geïsoleerd. De architectonische stijl van de nieuwe gebogen bezoeker centrum staat in contrast met de oude gebouwen aan de tegenovergestelde kant van Oxford Road, waarbinnen Manchester Museum is te vinden.

  De kathedraal van Manchester, in het Millennium kwartaal. De grootste kathedraal in Engeland met belangrijke gesneden koorgestoelte (school van Lincoln) en Doxaal. De onlangs voltooide bezoekerscentrum biedt een intieme ervaring voor nieuwkomers op de kathedraal. Dit is in de buurt van Harvey Nichols, Urbis en Victoria Station.

  Manchester Town Hall, op Albert Square. Dit imposante en prachtige neo-gotische meesterwerk door Alfred Waterhouse is een symbool van de rijkdom en de macht van Manchester tijdens de industriële revolutie. Gratis rondleidingen kunnen worden geregeld en de staat kamers zijn over het algemeen open voor bezoekers wanneer niet anders in gebruik. De grote zaal bevat een reeks van pre-Raphaelite muurschilderingen van Ford Maddox Brown beeltenis van historische taferelen (sommige eerder fantasievolle) uit Manchester's verleden. De gangen worden vaak gezien op televisie drama's staan in voor het paleis van Westminster, hoewel de Commons kamer zelf wordt meestal afgebeeld in een permanente vastgesteldop Granada TV-studio's. Het gemeentehuis is op het breed geplaveide gebied van Albert plein, dat allemaal bereikbaar vanaf St Peter's Square Metrolink station is. Er is nu een thee kamers in de hal van de sculptuur met uitzicht op het plein. Het is direct naar rechts tijdens het invoeren van het gebouw. Service is uitstekend en attente, maar wat op bieden een beetje beperkt.

  John Rylands Library, op Deansgate. Het legaat aan de bevolking van Manchester door die vroeger van's werelds rijkste weduwe, Henriquetta Rylands, ter nagedachtenis aan haar echtgenoot John, maar nu beheerd door de Universiteit van Manchester. Het bevat het 'Manchester Fragment' het vroegst bekende fragment van het nieuwe Testament, deel van St. John's evangelie gevonden in de buurt van Alexandria en dateert uit het eerste deel van de tweede eeuw, kort na het evangelie zelf schreef. Rondleidingen kunnen worden geboekt rond lunchtijd. De bibliotheek werd ontworpen door Basil Champneys en is het laatste gebouw gebouwd in gotische stijl loodrecht. Er is een goed café op de begane grond.

  St Ann's kerk is aan de ene kant van de St Ann's Square, en biedt een rustig toevluchtsoord van het lawaai van de stad. Er is altijd een warm welkom binnen. Het is erg populair voor bruiloften op zaterdag.

  Culturele Manchester

  Er zijn vele theaters en concertzalen in Manchester, (The Opera House, Palace Theater, Royal Exchange, Green Room, Dancehouse Theater, Library Theatre en het Contact, niet te vergeten The Lowry op The Quays, die drie theater spaties heeft). Daarbuiten, The Bolton Octagon, Bury voldaan, Oldham Coliseum, de liefdevol gerestaureerde jaren 1930 Stockport Plaza met een prachtige jaren 1930-tearoom met uitzicht op de Mersey plein zijn opmerkelijk. Het Plaza toont films en theaterproducties hosts en stadia worden wat erg populair klucht met Kerstmis. De Garrick in Stockport alsmede de Gracie velden theater in Rochdale zijn allemaal de moeite waard een vermelding ook als Universiteit en RNCM (Royal Northern College of Music) locaties. U kunt vangen het graag van Madonna en Kylie op de MEN Arena, die de grootste in zijn soort in Europa en gezien als een van de beste is dergelijke locaties in de wereld. Andere dergelijke locaties omvatten de Apollo, Bridgewater Hall en de vernieuwde Manchester Central.

  Centrale bibliotheek & Theater, nabij Albert Square. Zoals hierboven vermeld. Een interessante, ronde gebouw uit de jaren 1930. De bibliotheek is heropend op 22 maart 2014 na een renovatie-project van 4 jaar sinds 2010. Het theatergezelschap zal oversteken, zijner aan The Theatre Royal bouwen wanneer het zal haar eindtijd als een nachtclub en een thuis voor live optredens nogmaals. Ondertussen is het bedrijf plannen om fase produtions elders in de stad.

  Contact, op Oxford Road, is een schitterend theater dat vaak richt zich op meer hedendaagse producties dan andere theaters in het centrum. Deze shows variëren van drama en fysiek theater tot muziek, circus en poppenspel. Het beschikt ook over een lounge serveert heerlijk eten, evenals alcoholische, warme en koude dranken gedurende de dag/avond.

  HOME over eerste straat, een gecombineerde art-house bioscoop, het theater en de galerie op basis van een fusie van het Cornerhouse cinema en de Library Theatre Company.

  Imperial War Museum North, op de kades. Grote museum met fantastische architectuur, gelegen in Trafford Borough, over het water van The Lowry, in de buurt van Manchester United stadion, en ontworpen door Daniel Libeskind, die ontwierp ook het Joods Museum in Berlijn. Het museum richt zich op de mensen die betrokken zijn in oorlog, of het nu de mensen die werkten in de fabrieken in World War two, of de soldaten die het slachtoffer zijn geworden in het slagveld. Rondleidingen worden aangeboden en beeldschermen worden bijgewerkt op een regelmatige basis.

  The Lowry, op Pier 8 op de The Quays Home aan de City of Salford collectie van de schilderijen van L.S. Lowry. Het centrum bevat ook twee theaters en een drama studio die zetten alles van "Opera North" producties tot pantomime, lokale werken en kwaliteit touring producties.

  Manchester Kunstgalerie, in de buurt van Chinatown. Ontworpen door Sir Charles Barry architect van de Houses of Parliament. De galerie heeft een bijzonder mooie collectie van schilderijen van de pre-Raphaelite.

  Manchester Museum, Oxford onderweg. Accentueren opnemen een fossiele skelet van Tyrannosaurus Rex en Egyptologie, met inbegrip van geschilderde mummie maskers van het Romeinse tijdperk.

  Galerij van Engels kostuum, in Platt Hall Rusholme is nu open nogmaals en goed zeker een bezoek waard.

  Het Museum of Science and Industry, in Castlefield. Dit is zeer populair bij gezinnen en school groepen en biedt een groot aantal beeldschermen. De eerste ooit treinstation maakt deel uit van het museum. Momenteel zijn ze de viering van de honderdste verjaardag van de eerste vlucht van de all-Britse in 1909.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen