Auto Huren Sharjah

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Sharjah Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Sharjah . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

Sharjah Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Sharjah maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Sharjah Verenigde Arabische Emiraten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Sharjah

Luchthaven
 • Sharjah - Luchthaven [SHJ]
  Stad
  • Ford - Service Ctr Sharjah
  • Sharjah
  • Sharjah - Al Wahdah Street
  • Sharjah - Corniche Road
  • Sharjah - Jafer Trust Building
  • Sharjah - King Faisal Street
  • Sharjah - Main
  • Sharjah - Main
  • Sharjah - Ramada Hotel
  • Sharjah - Stad
  • Sharjah - Stad Centre Mall

  Sharjah Auto Huren & Reisinformatie

  Sharjah is de hoofdstad van het emiraat Sharjah, en is de derde grootste stad in de Verenigde Arabische Emiraten.

  Sharjah is de derde grootste van de zeven Emiraten, die van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en is de enige die dat land op zowel de kust van de Perzische Golf en de Golf van Oman. Sharjah ligt ook naast Dubai en is in feite de voorstad, met woon-werkverkeer spitsuur maken jam.

  Omzeilen

  Openbare bussen zijn door Sharjah vervoer, er zijn zeven lokale en drie uitdrukkelijke routes. Dubai's RTA biedt ook commuter express bus service. Gelicentieerde taxibedrijven zijn Sharjah, Emiraten, Citi, Unie en voordeel. Taxi platen zijn reflecterende groen, helpt ter plaatse ze 's nachts.

  Wat te doen in Sharjah

  Jetskiing is erg beroemd rond de zomertijd in de Khalid Lagoon.
  F1 Boat Races gebeuren rond het kunstmatige eiland in de Buhaira Corniche ergens rond December.
  Qanat al Qasba heeft een mooie moskee recht door het kanaal.
  Van Al Qasba is er een veerboot die je een boottocht rond Sharjah geeft.
  Diverse diffent jaarlijkse festivals plaatsvinden, en elk is een heerlijke culturele ervaring. Er zijn veel leuke activiteiten op deze festivals zoals camel ritten, henna, heerlijke Arabische voedingsmiddelen en gerechten en nog veel meer.

  Wat te zien

  Erfgoed gebied - goed overzicht beschikbaar hier met inbegrip van een paar restauratie van oude huizen. Het erfgoed is gelegen in de buurt van de Corniche tussen Burj Laan & Al-Maraija Road. Vele historische gebouwen zijn gerenoveerd met traditionele materialen.

  Sharjah Museum van islamitische beschaving. Sharjah Museum van islamitische beschaving is een fascinerende plek voor alle bezoekers met een belang in het geloof.

  Sharjah kalligrafie Museum, een klein museum met magnificient kalligrafische kunstwerken door Perzisch, Arabisch en Turkse kunstenaar met een workshop waar studenten worden opgeleid in de kunst van kalligrafie.

  Kunst gebied - omvat de Sharjah-Kunstmuseum dat betrekking heeft op regionale en internationale kunst exposities, met de Oosterse collectie wordt van haar hoogtepunten. De Arts-gebied ligt tegenover het erfgoed gebied aan de andere kant van Burj Avenue.

  Andere musea heeft ook betrekking op marine, natuurlijke historie, luchtvaart en andere waardevolle aspecten.

  Blauwe Souq - een interessant, als enigszins chaotische, winkelcentrum hosting ongeveer 600 winkels in twee vleugels. De begane grond winkels hebben de neiging om voorraad goud en dure kleren van de ontwerper, met de bovenste verdieping met winkels tricotst tapijten en curiosa van zo ver weg als Afghanistan en Tibet.

  Vismarkt, Corniche Road

  King Faisal moskee, Al-Ittahid Square. Deze prachtige moskee was een geschenk van de Saoedi-Arabische koning Faisal. Het werd in 1987 geopend en heeft ruimte voor 15.000 mensen. Er zijn aparte gebed kamers voor mannen en vrouwen en de moskee heeft een islamitische bibliotheek met meer dan 7.000 boeken. Toegang alleen voor moslims.

  Al-Mahattah-Museum, Estiqlal plein. Al Mahatta was de eerste luchthaven in de Golfregio. Het werd in 1932 geopend als een tussenstation voor commerciële vluchten vanuit Groot-Brittannië naar India. Er is een interessante film over het dagelijkse leven op de luchthaven en de Sharjah stad in de jaren 1930 en vier originele propeller vliegtuigen staan in de hangar.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen