Auto Huren Anchorage

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Anchorage Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Anchorage , Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Anchorage . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Anchorage , Verenigde Staten.

Anchorage Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Anchorage maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Anchorage Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Anchorage

Luchthaven
 • Anchorage - Luchthaven [ANC]

  Anchorage Auto Huren & Reisinformatie

  Anchorage is de grootste stad van Alaska, gelegen in de Southcentral-regio. Anchorage is een havenstad en is een relatief compact gebied gedefinieerd door Muldoon weg naar het Oosten, konijn Creek Road in het zuiden, en Cook Inlet naar het noorden en westen. Verschillende kleine voorsteden zijn binnen de gemeente van Anchorage, terwijl het fysiek buiten wat de meeste Anchorageites het juiste gebied van "Ankerplaats" zou willen noemen. Deze omvatten Eagle River en Chugiak naar het noorden en Girdwood naar het zuiden.

  Klimaat

  Alaska is bekend om zijn extreem koude winters - maar de meeste bezoekers komen in de zomer, wanneer de dagen zijn lang en de temperaturen gematigd zijn.

  Veel mensen beschouwen de periode tussen mei en September tot en met de beste tijd om te bezoeken van Anchorage. De maand juni is meestal de beste combinatie van lange dagen, goed weer en warme middagen.

  Krijgen

  Anchorage wordt geserveerd door de meeste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en zal ook worden aangedaan door Icelandair vanaf Reykjavik vanaf 15 mei 2013. Reizen per vliegtuig is de goedkoopste en meest efficiënte vorm van vervoer in en uit de staat. Non-stop vluchten zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Chicago, Seattle, Portland, Denver, Minneapolis, Phoenix en Honolulu.

  Omzeilen

  Terwijl niet bijna vergelijkbaar is met de grootte van grote wereldsteden, is het ontwikkelde deel van de gemeente van Anchorage vrij verspreid naar buiten en niet erg walkable--met uitzondering van de compacte binnenstad.

  Meeste van Anchorage is gebouwd op een grid-systeem, oorspronkelijk aangelegd door de spoorlijn: genummerde straten lopen Oost-west, basisgewicht van First Avenue in het uiterste noorden van de stad (in de poort en trein depot) en eindigend in de medio-honderden aan de zuidelijke rand van de stad. Letters straten lopen Noord-Zuid, beginnend bij een straat in het midden van het centrum en omhoog naar het westen; ten oosten van een straat, de straatnamen beginnen met opeenvolgende letters en zijn vernoemd naar Alaska steden en dorpen (Barrow, Córdoba, Denali, enz.).

  Wat te zien

  Alaska Native Heritage Center, 8800 Heritage Center Dr. Dit is veel meer dan alleen een statische museum van glazen vitrines. De verschillende inheemse culturen van de Alaskan zijn allemaal vertegenwoordigd in dit centrum. Een groot podium houdt inheemse dansvoorstellingen, alsmede andere soorten evenementen voor bezoekers.

  Alaska Wildlife Conservation Center, 43 mi (69 km) ten zuiden van Anchorage op Seward Hwy (mijl 79), AWCC biedt een toevluchtsoord voor zwevende, gewonde of zieke dieren. Bezoekers rijden door het park en zie dieren groot omheind habitatgebieden met inbegrip van de beren, adelaars, elk, moose, bison, en meer.

  Het Anchorage Museum voor geschiedenis en kunst heeft verschillende reizende exposities van rond het land en de wereld, en een verscheidenheid van lokale kunst, waaronder stukken uit Sydney Lawrence en Ray Troll. Het museum beschikt ook over een uitgebreide tentoonstelling over Alaskan geschiedenis, en een uitbreiding in 2009 worden afgerond zal beschikken over een children's museum en een deel van een Smithsonian collectie van Alaska Native kunst.

  Wat te doen

  Dieren in het wild bekijken

  Het gebied van Anchorage is thuis van moose, bruine en zwarte beren, Dall schapen en vele trekvogels.

  Wandelen/fietsen

  Een van de beste plekken om te wandelen of fietsen om te leren kennen van Anchorage zou moeten worden van de Tony Knowles Coastal Trail. Geweldig uitzicht. Vanaf centrum, is het een goed onderhouden 14 mijl geplaveid track rond de kust, met woningen ontwikkelingen en bossen aan de ene kant, en de oceaan van Cook Inlet anderzijds.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen