Auto Huren Boston

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Boston Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Boston, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Boston . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Boston, Verenigde Staten.

Boston Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Boston maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Boston Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Boston

Luchthaven
 • Boston - Logan Luchthaven [BOS]
  Stad
  • Boston - Centrum
  • Boston - Marriott Copley Square

  Boston Auto Huren & Reisinformatie

  Boston is de grootste stad in New England, de hoofdstad van de staat Massachusetts, en een van de meest historische, rijke en invloedrijke steden in de Verenigde Staten van Amerika. De overvloed aan musea, historische bezienswaardigheden en rijkdom van live optredens.

  Wanneer om te bezoeken

  New England is onvoorspelbaar en erg koud in de winter wordt en is vatbaar voor milde aanvallen van vochtigheid in de zomer. De overgrote meerderheid van het toerisme in Boston vindt plaats in de zomer van eind mei t/m eind September, wanneer het weer is ideaal en de meeste bezienswaardigheden zijn open. Boston zomers zijn heel comfortabel.

  Als u tijdens de minder drukke winter bezoekt, heeft de Atlantische Oceaan een grote matigende invloed op temperaturen. De gemiddelde lage in januari is 22F /-5 C, dus zolang je jurk op de juiste wijze, u zou fijn moeten zijn.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Boston Logan International Airport is (BOS) de belangrijkste toegangspoort naar Boston en New England. Het is in East Boston, 3 mijl van het centrum. Gratis bussen werken voor alle terminals en verbindt de luchthaven met het MBTA blauwe lijn Airport Station.

  Publieke luchthaven vervoer

  Ga naar Logan het MBTA blauwe metrolijn en de zilveren lijn Bus. De Silver-Line is een lage vloer gelede bus die op elke terminal elke 10 tot 15 minuten, vanaf 6 uur tot 12:45 uur elke dag stopt.

  Andere luchthavens

  Als uw eindbestemming een punt buiten Boston is, is het wellicht beter af vliegen naar Manchester Boston Regional Airport (MHT) of T.F. Green Airport (PVD) (60 mijl ten zuiden van Boston). Openbaar vervoer vanaf deze luchthavens naar Boston is zeldzaam, dus als uw eindbestemming Boston, een auto huren de beste optie is.

  Omzeilen

  Openbaar vervoer

  De lijnen van de metro van het MBTA systeem. (Bus commuter trein en boot niet weergegeven.)
  Openbaar vervoer in Boston is handig en relatief goedkoop, en brengt u rechtstreeks naar bijna alles. Een enkele OV-Bureau de Boston Metro gebied, serveert de Massachusetts Bay Transportation Authority ("MBTA" of "T" in het kort).

  Met de bus

  Regelmatige busdienst (de overgrote meerderheid van bussen) is meestal trager dan de metro, maar is ook goedkoper en kan duren voordat u dichter bij uw eindbestemming. Express bussen zijn sneller, duurder, en langere afstanden.

  Op voet

  Boston Centrum kern is compact en gemakkelijk walkable. De meeste toeristische attracties bezichtigd worden op de voet, hoewel sommige buurten spoor en/of bus verbindingen vereisen.

  Als het is laat in de nacht, of u voelt dat u niet kan omgaan met de kosten van een taxi of het wachten bij het MBTA, dan Boston is een relatief kleine, relatief veilige stad en wandelen is een optie. Vergeet niet om gebruik van hetzelfde gevoel u zou in een andere stad.

  Wat te zien

  Er zijn verschillende bezoeker pass programma's dat aanbod korting of gratis toegang tot een aantal van de sites hieronder vermeld, onder hen de Boston Go kaart en de Boston CityPASS. Afhankelijk van de lengte van uw verblijf en wat u wilt zien, bespaart beide programma potentieel u heel wat geld.

  Musea

  Boston Children's Museum, 300 Congres St

  Boston Athenæum, 10½ Beacon Street,

  Museum voor Schone Kunsten, 465 Huntington Ave.

  Galerijen

  Panopticon Gallery, binnen het Hotel Commonwealth 502c Commonwealth Ave

  Axelle Kunst Galerie, 91 Newbury St. dat het biedt de beste selectie van moderne Europese schilders aan haar klanten. Axelle schone kunsten Galerie heeft een veranderende selectie van nieuwe, museum-kwaliteit schilderijen en is de exclusieve vertegenwoordiger van kunstenaars.

  Evenementen

  Maart: St. Patrick's Day. 17 maart is niet gevierd officieel als St. Patrick's Day, maar eerder als dag van de evacuatie, een lokale vakantie markering van de uitwijzing van Britse troepen uit de stad op 17 maart 1776.

  Derde maandag in April: de Patriot dag/Boston Marathon. De oudste marathon in de wereld, de race begon in 1897 en is altijd draaien op de feestdag die herdenkt Paul Revere's ride in 1775 en de daaruit voortvloeiende veldslagen van Lexington en Concord (voorsteden van Boston), die begon de revolutie.

  Juni: Boston trots. De tweede-grootste evenement in de stad na the Fourth of July. Boston LBGT gemeenschap- en iedereen - komt uit voor een fantastische parade van Copley Square, door middel van het Zuid-einde, naar Boston Common. Vele andere sociale evenementen zijn gepland rond dit weekend.

  The Fourth of July: Onafhankelijkheidsdag. Een groot aantal gebeurtenissen zich voordoen gedurende de dag die culmineren in de Boston Pops concert op de Esplanade langs de Charles river - de oudste en grootste openbare viering van de vierde in het land.

  Eind augustus: Het feest van de Heilige Antonius. De grootste van verschillende feesten in het noordelijke uiteinde. Deze bevat veel voedsel leveranciers, games, muziek en een parade op Hanover Street en omgeving.

  Oktober: Het hoofd van de Charles Regatta. Meer dan 8.000 roeiers van rond de bol concurreren in deze regatta, één van's werelds grootste tweedaagse roei-evenementen.

  Wat te doen

  Een goede bron voor dagelijkse en nachtelijke evenement aanbiedingen van alle maten en belangen kunnen worden gevonden door het oppakken van een gratis wekelijkse graven of The Phoenix krant uit één van de vele gratis krant vending vakken gelegen op de meeste grote drukke kruispunten.

  Boston Harbor eilanden State Park. Een veerboot nemen naar Georges Island en tour Fort Warren. Zie waarom Boston was de meest verdedigbaar stad in de nieuwe wereld.

  Newbury Street. Acht blokken van high-end boetieks, haar salons en galerijen. Zorgt voor een fantastische dag van winkels en restaurants.

  Boston Common en openbare tuin. Een must-see voor alle bezoekers tijdens de warmere maanden. Het oudste publieke park in Amerika. Rit van de beroemde Swan Boats, lopen over's werelds kortste hangbrug en over het algemeen genieten van het park met schaduwrijke bomen, fonteinen, standbeelden, stoep leveranciers en groen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen