Auto Huren Chicago

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Chicago Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Chicago, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Chicago . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Chicago, Verenigde Staten.

Chicago Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Chicago maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Chicago Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Chicago

Luchthaven
  • Chicago - Midway Luchthaven [MDW]
  • Chicago - O Hare Luchthaven [ORD]
Stad
  • Chicago - Centrum
  • Chicago - North Clark Straat

Chicago Auto Huren & Reisinformatie

Chicago is een enorme stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen.

Als de hub van het Midwesten, Chicago is gemakkelijk te vinden — haar pittoreske skyline roept over de wateren van enorme zoetwater Lake Michigan, een indrukwekkend gezicht die binnenkort wereldklasse musea van kunst en wetenschap, mijl van de zandstranden, enorme parken, openbare kunst, en misschien wel de mooiste centrum collectie van architectuur in de wereld onthult.

Klimaat

Zover Chicago's weer gaat, Nou laten we gewoon zeggen dat Chicago een enorme stad, is zodat de neiging dingen geblazen uit vormt om meer te krijgen dan ze zouden in andere steden, waarin het weer. De winters in Chicago zijn inderdaad koud, maar hetzelfde kan worden gezegd voor het grootste deel van de Verenigde Staten van Maine naar Utah, met uitzondering van het uiterste zuiden.

Chicago's zomers zijn niet veel warmer dan de oostkust, en zeker niet zo heet als de zuidelijke Verenigde Staten Er is een goede tijd te hebben in elk seizoen in Chicago, en de zomer biedt een keur aan parades, festivals en evenementen.

Films

Chicago is Amerika's derde meest productieve filmindustrie na Los Angeles en New York, en zijn er scores op scores van films en televisieseries hier gefilmd. Hier is een zeer kleine lijst van een aantal zeer Chicago-centric films die zijn geproduceerd in de stad. Dit zijn slechts een paar:

Ferris Bueller's Day Off (John Hughes, 1986). De droom van de noordelijke voorsteden: te jong, slim en losse voor a day in Chicago. Ferris en vrienden buitelen door het oude lus theaterdistrict, het vangen van een spel op Wrigley Field en geniet van het gevoel van onoverwinnelijkheid dat Chicago met haar favoriete zonen deelt als alles goed is.

Adventures in Babysitting (Chris Columbus, 1987). De keerzijde van Ferris Bueller — de gevaren die de suburbanite in de lus te in de nacht wachten, met inbegrip van gedenkwaardige reizen naar lower Michigan Avenue en van dichtbij met de skyline van Chicago.

The Blues Brothers (John Landis, 1980). Waarschijnlijk Chicago's favoriete film over zichzelf: blues muziek, witte mannen in zwarte pakken, een missie van God, het geweten dat elke Chicago hustler zonder twijfel, en vrijwel zeker draagt de grootste auto-achtervolging ooit gefilmd.

The Untouchables (Brian De Palma, 1987). Met een vierkant-jawed scenario door David Mamet, dit is een hervertelling van Chicago's centrale Fabel van goed versus kwaad: Eliot Ness en de legendarische takedown van Al Capone.

High Fidelity (Stephen Frears, 2000). John Cusack herziet mislukte relaties van de middelbare school op Lane Tech College in Lincoln Park en mijmert over hen in reizen via Uptown, River North, overal in de stad op de CTA, zijn record opslaan in het rock snob Wicker Park, en eindelijk terug te keren naar zijn appartement record-overspoeld in Rogers Park.

Batman begint (Christopher Nolan, 2005) en het vervolg The Dark Knight (2008). Spectaculaire gebruik maken van de 'L', de Chicago Board of Trade Building, Chicago wolkenkrabbers, de lus in de nacht, en lagere Wacker Drive, stelt de nieuw leven ingeblazen actieserie ten slotte de imposante macht en hardnekkige corruptie van Gotham City waar het behoort, in Chicago.

Om in

Met het vliegtuig

Chicago (CHI voor alle luchthavens) wordt bediend door twee belangrijke luchthavens: O'Hare International Airport en Midway Airport. Er zijn voldoende taxi's zowel van en naar het centrum van de stad, maar ze zijn vrij duur, vooral tijdens de spitsuren.

O'Hare International Airport (ORD) is van 17 mijl (27km) ten noordwesten van het centrum en serveert vele internationale en nationale vervoerders.

Midway Luchthaven (MDW) is 10 mijl (16km) ten zuidwesten van het centrum. Midway voornamelijk serveert van low-costmaatschappijen, met uitzondering van een handvol Delta-vluchten, en is de grootste luchthaven voor Southwest Airlines.

Omzeilen

Chicago navigeren is eenvoudig. Blok nummers zijn consistent over de hele stad. Visio Standard-blokken, met elk 100 adressen zijn ruwweg 1/8ste van een mijl lang. Elke straat is een nummer op basis van de afstand tot het nulpunt van het adressysteem, het snijpunt van State Street en Madison Street toegewezen.

Op voet

Downtown Chicago is zeer walkable, met brede trottoirs en minimale congestie. Wandelaars op zoek Voorkom koude, vinden warmte, regen en sneeuw het Chicago Pedway systeem om behulpzaam te zijn. Het is een systeem van ondergrondse, maaiveld en bovengrondse passages die verbinding centrum van gebouwen.

Door openbaar vervoer

De beste manier om te zien van Chicago is door het openbaar vervoer. Het is goedkoop (in principe), efficiënte (tijde) en veilig (voor het grootste deel). De regionale Transport Authority (RTA) is verantwoordelijk voor de verschillende agentschappen van het openbaar vervoer in de Chicagoland gebied.

Zie

Routes

Langs de Magnificent Mile — een dag en nacht in Chicago, met wolkenkrabbers, winkelen, eten, parken en een geweldig uitzicht over de stad van hoge en lage.
Lus Art Tour — een 2 tot 4 uur wandeling van het centrum van Chicago's prachtige collectie moderne beeldhouwwerken.

Musea

Chicago's reeks musea en culturele instellingen behoren tot de beste in de wereld. Drie van hen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar in het in de buurt van zuiden, op wat is bekend als de Museum Campus, op een prachtige plek langs het meer: het Adler Planetarium, het Field Museum of Natural History, het Shedd Aquarium. Een korte afstand, in Hyde Park, is de leukste van allemaal, het Museum van wetenschap en industrie — of, zoals generaties Chicago-gebied grammar schoolstudenten kennen, het beste veld reis ooit.

Internationaal Museum voor chirurgische wetenschap en de Loyola University Museum of Art in Gold Coast, Chicago History Museum in Lincoln Park, DuSable Museum van Afro-Amerikaanse geschiedenis in Washington Park, National Museum of Mexicaanse kunst in Pilsen, het Museum van de Pools van Amerika in Wicker Park, het Museum voor fotografie in de lus en het Driehaus Museum in Near North.

Wat te doen

Chicago's Shedd Aquarium is de eerste locatie van de stad voor aquatische leven en familie plezier! Met meer dan 32.000 wezens, variërend van vis, schaaldieren en alles daartussenin, is Shedd de perfecte plek voor kinderen om te leren en nieuwsgierigheid over oceanische en aquatische leven inspireren!

Chicago het platform Stichting. biedt meer dan 90 tours door boot, fiets, trolley bus en te voet van Chicago van het platform.

Parken

Wanneer er stranden, zijn er waterkant parken. Tijdens de zomermaanden zijn de parken een bestemming voor georganiseerde en geïmproviseerde volleybal en voetbal spelletjes, Schaken wedstrijden en veel meer, met tennis en basketbal rechtbanken bezaaid langs de weg.

Er zijn ook geweldige parken goin binnenland. In de lus, Grant Park gastheren muziekfestivals gedurende het hele jaar, en Millennium Park is een leuke bestemming voor alle leeftijden, vooral tijdens de zomer.

Chicago is ook thuisbasis van de Bloomingdale Trail/606. Dit is een lineaire park in de hemel. Deze verhoogde greenway, gemaakt van right-of-ways van de spoorweg en de viaducten, 2.7 mijl, uitgevoerd door verschillende buurten van Chicago, en compleet met wandelpaden, fietspaden, bankjes, bloemen en planten.

Evenementen & Festivals

Als u absoluut vastbesloten bent en u een zorgvuldige planning, is het mogelijk voor een bezoek aan Chicago tijdens een festival-minder week kunt. Het is een uitdaging, though. Meeste buurten, parochies en service groepen hosten van hun eigen jaarlijkse festivals gedurende het voorjaar, zomer en herfst. En de stad heeft verschillende in de winter. Er zijn een paar kan niet-miss city-brede evenementen, wel. In de lus gastheren Grant Park smaak van Chicago in juli, het grootste outdoor food festival in de wereld; en er zijn vier grote muziekfestivals: Blues Fest en Evangelie Fest in juni, Lollapalooza in augustus en Jazz Fest in September. Alle maar Lollapalooza zijn gratis. De Chicago gebaseerde muzieksite Pitchfork Media ook gastheren hun eigen jaarlijkse driedaagse festival van rock, rap, en meer in de zomer in unnion Park op de Near West Side.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen