Auto Huren Fort Lauderdale

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Fort Lauderdale Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Fort Lauderdale, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Fort Lauderdale . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Fort Lauderdale, Verenigde Staten.

Fort Lauderdale Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Fort Lauderdale maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Fort Lauderdale Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Fort Lauderdale

Luchthaven
 • Ft - Lauderdale Dania Luchthaven [FLL]
  Stad
  • Fort - Lauderdale Port Everglades
  • Fort - Lauderdale Sunrise Blvd.
  • Fort - Lauderdale/galleria Mall
  • Ft - .
  • Port - Everglades

  Fort Lauderdale Auto Huren & Reisinformatie

  Fort Lauderdale is een havenstad aan de Atlantische Oceaan in de Amerikaanse staat Florida. Het is bekend als het "Venetië van Amerika" vanwege haar uitgebreide kanaal systeem. De bevolking van de stad ligt in Broward County in Zuid-Florida, op meer dan 170.000.

  De stad is het meest bekend om zijn stranden en boten, en terwijl de stad van Fort Lauderdale relatief klein gebied is, de term 'Fort Lauderdale' wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar de grotere metropool die eromheen is opgegroeid. Het is de hoofdplaats voor Broward county, en maakt deel uit van het grootstedelijk gebied van Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach, die meer dan 5,5 miljoen mensen heeft.

  Klimaat

  Fort Lauderdale heeft een subtropisch regenwoud klimaat, wat betekent dat alle maanden van het jaar een gemiddelde temperatuur van 18 C (F 65) of hoger. Zoals typisch in de meeste tropische klimaten, is er een "nat/droog seizoen". Veel van de regenval in Ft. Lauderdale valt in de warme en vochtige zomermaanden van mei al medio oktober. Dagelijkse thundershowers bouwen in de intense hitte en snel, maar intense, tropische stortbuien zijn gemeenschappelijk. Overdag temperaturen zijn meestal in de 80sF van de hoge of lage 90sF met een hoge vochtigheidsgraad; nachten zijn rond 77F. De droge of lage zon vanaf November t/m April beschikt normaal over warme, zonnige en droge weer met in het midden van de jaren 70 hoogte- en dieptepunten in de buurt van 60-F. Sommige winters kunnen heel droog en bosbranden en water beperkingen op zijn plaats. De warme tropische klimaat van Ft. Lauderdale geeft de stad een 12 maanden strand seizoen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Zuid-Florida heeft drie luchthavens met commerciële dienst:

  Fort Lauderdale/Hollywood internationale luchthaven (FLL) ligt slechts twee mijl Zuid-neer de stad Fort Lauderdale. Het is een grote luchthaven en de bestemming van de populaire low-cost luchtvaartmaatschappij. Dit is de meest geschikte luchthaven naar Fort Lauderdale. Spirit Airlines onderhoudt een hub hier; JetBlue, Southwest Airlines, Delta Air Lines en Virgin America alle hebben hier ook aanzienlijke operaties. FLL is de belangrijkste binnenlandse luchthaven voor de regio Zuid-Florida. Het is ook een opkomende hub voor vluchten naar en van het Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Er zijn sommige beperkte chartervluchten van en naar Europa. Veel passagiers zijn gebonden voor of komende van cruises met behulp van Port Everglades, ongeveer twee mijl afstand. Vele taxi's, bussen cruiseline en hotel/motel shuttles toegang tot ofwel maken gemakkelijk. Verschillende chartermaatschappijen, air met zuiger vliegtuigen, turbo rekwisieten en jets zijn hier gevestigd. Lucht ambulancediensten zijn ook beschikbaar.

  Monarch Air Group
  Kwik Jets

  Miami International Airport (MIA), is gelegen 25 mijl ten zuiden van Fort Lauderdale. Het is de belangrijkste internationale luchthaven in Zuid-Florida en bekend als 'De toegangspoort tot de Americas'. Huis van American Airlines Latijns-Amerikaanse hub met frequente vluchten naar Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Europa, en ons westkust. Het kan is een 40 minuten rijden, zuiden, uit Fort Lauderdale met behulp van I-95, maar veel, veel trager tijdens het spitsuur. U kunt de Tri-Rail van Miami airport naar Fort Lauderdale station vangen voor ongeveer $4 per hoofd. Vervolgens de koppeling bus nemen of krijgen van een taxi vanaf het station naar het hotel. (Meer op Tri-Rail hieronder).
  Kun je één van de shuttle busjes van Miami Airport naar Fort Lauderdale.

  Palm Beach International Airport (PBI), 1000 Turnage Boulevard, West Palm Beach. Deze luchthaven is een andere optie. PBI, echter voornamelijk serveert het Palm Beach gebied en is het minst geschikt van de drie luchthavens voor een bezoek aan Fort Lauderdale. Toch kunt u Tri-Rail te krijgen van Palm Beach Airport naar Fort Lauderdale.

  Voor algemene luchtvaart:

  Fort Lauderdale Executive Airport (FXE), gelegen tussen commerciële Blvd en Cypress Creek Road net ten westen van I-95 met ingangen uit West commerciële Boulevard op NW 12e Avenue, NW 15e Avenue en NW 21st Avenue en ingangen uit Cypress Creek Road op NW 10 terras en NW 24e en NW 28e manier. Een van de tien grootste Algemeneluchtvaart luchthavens in het land. De luchthaven wordt gelegen in Fort Lauderdale, begrensd door de steden van de Tamarac aan de West, Oakland Park in het zuiden en Pompano naar het noorden. Veel particuliere vliegtuigen zijn hangared of gebonden hier beneden. Verschillende chartermaatschappijen, air met zuiger vliegtuigen, turbo rekwisieten en jets zijn hier gevestigd. Lucht ambulancediensten zijn ook beschikbaar.

  Met de auto

  Interstate 95 is de belangrijkste slagader van het Noord-Zuid langs de oostelijke kant van de stad. Het Fort Lauderdale verbindt met de downtowns in Miami en West Palm Beach en noorden gaat naar Jacksonville en daarbuiten.
  Florida Turnpike loopt Noord-Zuid-westen van de stad. Naar het zuiden verbindt met Homestead en de Florida Keys. In het noorden verbindt het met Orlando en Noord-Florida.
  Ik-595/ik-75 verbindt Fort Lauderdale naar Florida's westkust (met inbegrip van Napels, Fort Myers, Sarasota en de Tampa Bay area).

  Per schip

  Port Everglades, aan de zuidkant van het centrum van de stad, is de meest actieve Containerhaven en de tweede meest actieve cruise haven in Florida. Het ondersteunt een groot aantal cruiseschepen met ongeveer tienduizend passagiers die aankomen en vertrekken per week.

  Degenen die kunnen rijden hier voor een cruise kunnen Port Everglades vinden iets meer handig en zuinig dan Miami te parkeren en overnachten in lokale accommodatie, dan vangen een pendeldienst van/naar de terminal van het schip. Talrijke hotel/motel ketens bieden park/verblijf/cruise-shuttle pakketten. De meeste zijn ook heel dicht bij het vliegveld.

  Omzeilen

  De oostzijde van Fort Lauderdale, tussen stad en het strand, wordt kriskras doorkruist met grachten. Het maakt niet uit als u in een auto, op de fiets, of te voet, je moet de grachten waar de bruggen zijn kruis. Dit is een stad waar een goede kaart u een heleboel terugkrabbelen bespaart kan. Verrassend de beste wegenkaart van de oostzijde van de stad is de ' Dolphus de binnenwateren kaart ".

  De VS 1 doet niet kruisen met Las Olas Boulevard. Uw kaart is verkeerd als het zegt anders. De VS 1 loopt onder de rivier in een tunnel en gaat onder Las Olas ook opnieuw opkomende alleen op Broward Blvd. naar het noorden. Dit verwart veel mensen die proberen om te navigeren van Fort Lauderdale.

  Wat te zien

  Air Tours over Fort Lauderdale en de Everglades

  Voor een uniek uitzicht over Fort Lauderdale, het strand, de Everglades en omliggende steden nemen een schilderachtige vlucht in een vliegtuig en zie het allemaal.

  Fort Lauderdale Air Tours, gelegen aan de zuidkant van Pompano Beach Air Park, op 1401 NE 10 Street, Pompano Beach, FL 33060 (tussen Atlantic Boulevard en Copans Road, enkel noordwesten van ons 1 / Federal Highway). Zie dat alle Fort Lauderdale te bieden op een schilderachtige tocht door lucht heeft.

  Fort Lauderdale Beach (de Strip)

  Het meest populaire gedeelte van strand is waar A1A loopt langs het strand, tussen Las Olas Blvd noorden tot zonsopgang Blvd.

  De "Strip" ook bekend als A1A behoort tot de meest populaire locaties, niet alleen stranden, in Fort Lauderdale. Er zijn een breed scala aan winkels, restaurants, bars en hotels onder de strip maken een zeer unieke ervaring direct aan het strand. De carrières van sfeer naar het strand zelf, namelijk die van aangelegd terug, leuk en ontspannend.

  De "Elbo Room" bar, gelegen op de Las Olas Boulevard en A1A werd gekenmerkt in de 1960's film Where the Boys Are'. De film leidde tot de stad vroegere reputatie als een Mekka van de voorjaarsvakantie. De balk gefixeerd, de zuidkant van de 'Strip', een strook van eten en drinken van inrichtingen die langs de kant van het land van de beach road lopen.

  Voorjaarsvakantie een piek in het midden van de jaren 1980 en de stad trekt nu een meer upscale menigte. Fort Lauderdale is in het midden van een luxe appartement gebouw boom, dit is de hotels die eenmaal bekleed het strand verdringt.

  De stad is meer kosmopolitisch dan de meeste, hebben veel Europeanen en homo bewoners. De strandcultuur weerspiegelt de laid back-aard van de Gemeenschap. Europese Autoriteit voor voedselveiligheid vindt u in de restaurants en zwemmers in thong zwemkleding.

  Centrum/Las Olas Blvd

  Las Olas is waarschijnlijk de beste plek om uit het huis en maak een wandeling op. Het is een goede, schone omgeving die heeft een heleboel gezinnen op de boulevard hetzelfde te doen. Het is het nieuwste deel van Fort Lauderdale en in dat opzicht, het is een leuke toeristische attractie. Het heeft ook de aantrekkingskracht van een veilige omgeving wordt, hoewel het zich bevindt "downtown" overweegt dat het is meestal nieuwe attracties.

  In het afgelopen decennium, heeft centrum/Las Olas Blvd gezien sommige aanzienlijke groei in bevolking. Wat was ooit voornamelijk winkels, boetieks en restaurants, is nu veranderd in een plaats waar ontwikkelaars en aannemers in veel hoogbouw en flatgebouwen komen. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn de zeer populaire gebieden uit te breiden en te brengen in een residentiële markt van new wave.

  De entertainment district loopt Oost-west langs de Las Olas Boulevard. East Las Olas Blvd heeft een mijl van luxe winkels en restaurants. Over het spoorlijnen, West Las Olas richt zich op een jonger publiek. Er zijn funky nachtclubs en restaurants tussen het spoorlijnen en het Broward Center for the Performing Arts. Tussen Oost en West is er een nieuwe set van winkels Riverside die op de RiverWalk zit genoemd. De RiverWalk loopt langs de noordkant van de rivier de new, de winkels op de Las Olas om de complexe podiumkunsten.

  Wat te doen

  Er zijn veel dingen te doen in Fort Lauderdale, maar het strand is een eersteklas attractie. Er is parkeergelegenheid net ten zuiden van Las Olas Blvd, of als die vol is, er is veel meer onder de Las Olas Blvd brug. De machines Neem contant geld of creditcards. Er is meer parkeergelegenheid op A1A, noorden van Sunrise Blvd.

  Atleten genieten loopt langs de weg aan het strand in de vroege ochtenden. Op zaterdagochtend is er een voortdurende stroom. Best bekeken van één van de talrijke cafés of restaurants aan de overkant van het strand.

  U kunt een fiets huren en verkennen langs het strand, of hoofd binnenland via Las Olas Blvd, om te verkennen van de chique winkels die lijn Las Olas richting de stad neer. Wijk van Las Olas die de RiverWalk met de kunst en amusement verbindt. Parkeren bij sommige strandhotels is beperkt en met dingen heel dicht vindt u fietsen zijn een goede manier om rond te krijgen. Fiets op de trottoirs als het verkeer u schrikt.

  U kunt gaan varen op de mijl van waterwegen, neem de watertaxi of neem één van de riviercruises als de koningin van de Jungle. Er is ook een sport- of diepe zeevisserij. Als varen niet uw ding, is dan kunt u gewoon kijken naar de boten gaan door van de vele waterkant bars en restaurants.

  Er is genoeg van het winkelen. De metropool heeft veel winkelcentra. Het dichtst bij het strand is de Galleria in Fort Lauderdale, ongeveer 10 minuten lopen van het strand langs de Sunrise Blvd. De grootste is veruit dat de Sawgrass Mills gelegen in Sunrise ongeveer 20 minuten ten westen van Fort Lauderdale. Het is een van de grootste afzetmarkten in de Verenigde Staten met meer dan 350 winkels. Er is ook de 'Swap Shop', die zelf facturen als 'de grootste Drive-In movie theater en dagelijkse vlooienmarkt in de wereld.'

  Uit Fort Lauderdale kun je een dagje uit naar Miami's South Beach downtown Miami of dichter bij huis, Hollywood Beach en Aventura. Popping tot bezoek is de nachtclubs en restaurants langs Hollywood Blvd in de buurt van jonge cirkel een nauwe en interessante avond uitje.

  Op vrijdag- en zaterdagavond de bars en clubs langs SW 2e straat tot leven komen met jonge mensen. Als je onder de 35 bent is dit de place to be op weekendnachten. Bekend door de lokale bevolking als Cooley hangmat, is dit de twee blokken op SW 2e St net ten westen van de rolbanen manier, in de buurt van het Science Museum en Preforming Arts Center. Voor toeristen of mensen boven de 35 bestaat de RiverSide complex met bars en restaurants net ten oosten van de dezelfde spoorlijnen.

  U kunt nachtelijke excursies ondernemen om de Florida Keys of de Bahama's, maar beide zijn net te ver weg om goede dag reizen. Ook zijn er georganiseerde bus trips naar de themaparken in Orlando maar weer een beetje te ver voor dagtochten. Bent u kan alleen hier voor een week het niet zinloos om enkele dagen uit naar bus honderden mijlen naar een andere stad wanneer er zoveel is te doen hier.

  Sport

  Golfen, Snorkelen, duiken en diepzeevissen zijn zeer populaire sport in het gebied. De metropool biedt ook het volgende toeschouwer sport:

  De Florida Panthers in de National Hockey League spelen bij BankAtlantic Center in suburban Sunrise, Florida. De organisatie van de Panthers woont in het BB & T Center in Hollywood, Florida. Er zijn eigenlijk een aantal bars en sport grills, waarmee u gemakkelijker een van de meer unieke ervaringen in de National Hockey League in de arena. Er is een Duffy's restaurant dat bekend in een paar verschillende locaties in Fort Lauderdale is, kunt u zitplaatsen met uitzicht op het ijs, zodat u kunt bekijken en dineren. De tickets voor de spelen van de Panthers ook goedkoop en ze bieden familie pakketten bent u met uw familie op vakantie.
  De Miami Dolphins spelen bij dolfijnen stadion in Miami Gardens, Florida. Het stadion is 17 mijl ten zuidwesten van Fort Lauderdale.
  De Miami Heat van de National Basketball Association speelt in AmericanAirlines Arena in het centrum van Miami, gelegen 23 mijl ten zuiden van Fort Lauderdale.
  International Swimming Hall of Fame is gevestigd in Fort Lauderdale Beach.
  Zuid-Florida ook gastheren de sportteams van de Universiteit van Florida Atlantic University, Florida International University, Nova Southeastern University en Universiteit van Miami.
  Fort Lauderdale Strikers van de North American Soccer League spelen Lockhart Stadium in North Fort Lauderdale slechts 12 mijl van het centrum.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen