Auto Huren Los Angeles

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Los Angeles Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Los Angeles, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Los Angeles . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Los Angeles, Verenigde Staten.

Los Angeles Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Los Angeles maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Los Angeles Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Los Angeles

Luchthaven
 • Los - Angeles Luchthaven [LAX]

  Los Angeles Auto Huren & Reisinformatie

  De stad van Los Angeles (ook bekend als L.A., en bijgenaamd het "City of Angels") is de meest bevolkte stad in Californië. Gelegen op een brede bekken in Zuid-Californië, is de stad omgeven door valleien, bossen, uitgestrekte bergketens, prachtige stranden langs de Stille Oceaan, en in de buurt van woestijn.

  Los Angeles is een belangrijk centrum van cultuur, geneeskunde, landbouw, business, financiën, energie, lucht-en ruimtevaart, wetenschap, voedselverwerking, media, internationale handel en toerisme.

  Deze districten zijn een deel van de stad van Los Angeles. Zie ook Los Angeles County voor bestemmingen in het stedelijke gebied van Los Angeles.

  Centrum
  De centrale zakenwijk en de thuisbasis van de Grand Avenue culturele corridor. De komst van de automobiel- en snelwegen leidde tot langzame daling van de wijk, maar het heeft gezien een bloeiende opleving in de afgelopen jaren, onder leiding van nieuwe woongebouwen, met trendy hotels, bars, winkels en restaurants.

  Eastside
  Een funkier gebied ten noorden van het centrum en oosten van Hollywood die snel is gentrifying.

  Havengebied
  Thuisbasis van de grootste zeehaven in de VS en het startpunt voor uitstapjes naar Catalina Island.

  Hollywood
  De plaats waar de films zijn gemaakt (of te zijn accuraat, werden gemaakt). Het heeft nogal een makeover ontvangen in de afgelopen jaren, aangewakkerd door de bouw van Hollywood en Highland en de terugkeer van de Academy Awards.

  San Fernando Valley
  De noordelijke voorsteden gedeelte van Los Angeles, liggen in een dal ten noordwesten van het centrum, met verschillende districten.

  South Central
  Het heeft lang een reputatie voor bende geweld, en het is beroemd voor de rellen van Rodney King. Maar zolang dat land nog uit de meeste mensen van radar, er dingen te zien, zoals de musea van Exposition Park, zijn zoals het gebied langzaam probeert te herstellen van haar imago gekneusd.

  Westside
  Over het algemeen beperkt rijkere gang binnen de stad dat ligt tussen het centrum van Los Angeles en de Oceaan.

  Wilshire
  Huis van de historische architectuur van Miracle Mile District, van de landbouwer markt en The Grove winkelgebieden, de Los Angeles County Museum of Art, Koreatown, CBS televisie stad, en de beroemde La Brea-teerputten.

  Meer begrijpen van deze stad

  Zelfs voordat de rollend stroomuitval of OJ van in de schandalige-langzaam Bronco chase of Arnold rijden "the Terminator" Schwarzenegger werd governator van de staat, Frank Lloyd Wright zei, "Tip van de wereld op zijn kant en alles losse terechtkomt in Los Angeles."

  De Los Angeles metro area is sinds de voltooiing van de transcontinentale spoorlijn in 1876, eerst het aantrekken van sommige "mensen" uit de Midwest en de oostkust met warme winters, een toegangspoort tot een opmerkelijke verscheidenheid van immigratie uit in de Pacific Rim en Latijns-Amerika steeds een "boomtown".

  De stad van Los Angeles is enorm. Uit de Sylmar district in het noorden aan de haven van Los Angeles in het zuiden, annuleerteken de toer zitten dicht bij een uur en een half lange; Misschien is eens meer verkeer ingecalculeerd. De metropool van L.A. omvat kleinere steden, zoals de Santa Monica, Burbank, Pasadena, Long Beach, Anaheim en Riverside waarvan sommige werden gesticht rond het einde van de negentiende eeuw en verschillende identiteiten te behouden.

  Luchthaven

  De Los Angeles en omgeving wordt bediend door vijf grote commerciële luchthavens en meer dan een dozijn particuliere luchthavens. De vijf luchthavens bevinden zich in Los Angeles, Burbank, Santa Ana, Long Beach en Ontario.

  Los Angeles International Airport (LAX) (Los Angeles Airport) is de grote internationale toegangspoort tot de Southland. LAX is gigantisch, met negen terminals gebouwd in verschillende tijdperken in een verscheidenheid van architecturale stijlen, waarvan het gemeenschappelijke element is dat ze allemaal nogal krap aan de binnenkant lijken.

  Omzeilen

  Fietsen in Los Angeles
  Fietsen voorwaarden in de stad van Los Angeles en de omliggende steden zijn een overgangsperiode staat. Terwijl strand steden zoals Santa Monica en Hermosa Beach neiging om moderne fiets infrastructuur als gevolg van een groeiend aantal fietsen bewoners en toeristen, gelden alle delen van de metro van LA ongeduldig en gemotiveerde verkeer, in grote hoeveelheid.

  Openbaar vervoer
  Openbaar vervoer in L.A., zoals in de meeste Amerikaanse steden, laat iets te wensen over. Hoewel de Los Angeles en omgeving beschikt over een uitgebreid bussysteem en vele transit agentschappen, en een vrij nieuw metro en verhoogde netwerk te starten, is dit nog niet voldoende, gezien de populatie en de grootte van de regio.

  Per spoor

  Vele buurten en sightseeing bestemmingen bereikbaar met Metro Rail, met inbegrip van centrum, Koreatown, Hollywood, North Hollywood, Santa Monica, Chinatown, Pasadena en Long Beach. Openbaar vervoer is beter, indien mogelijk, om de patstelling dat vaak op Los Angeles snelwegen en straten voorkomt.

  Hoogtepunten te zien in Los Angeles

  Bijna alle L.A. eerst bezoekers wil voor een bezoek aan Hollywood, Universal City (specifiek Universal Studios) en Venice Beach als hun topprioriteiten binnen de stad van Los Angeles zelf. Century City, Downtown Los Angeles, UCLA, USC, Griffith Park en de bruggen van de Los Angeles River ten oosten van het centrum zijn ook de moeite waard een kijkje. Ze zijn allemaal gebruikt voor het filmen van een groot aantal beroemde films, TV-shows en tv-commercials, en om die reden enigszins vertrouwd zal lijken.

  Vele andere bezienswaardigheden die doorgaans geassocieerd worden met L.A. technisch niet gelegen in de stad van Los Angeles, maar in aangrenzende steden of designated gebieden zijn. Bijvoorbeeld, komt Rodeo Drive in Beverly Hills; de Santa Monica Pier, de Third Street Promenade en Santa Monica Beach zijn in Santa Monica; Studio Faciliteiten voor NBC, Disney, en Warner Bros. zijn allemaal gevonden in Burbank; de Sony Pictures Entertainment studio is in Culver City; en Marina del Rey is een plaats (town) gebied onder de bevoegdheid van de county. Malibu is ongeveer een half uur van station ten westen van Santa Monica. Disneyland, Newport Beach en South Coast Plaza liggen meer dan een uur rijden naar het zuidoosten in Orange County.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Los Angeles autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.67 gebaseerd op 1 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Condicionado Van De Auto

  De. toyota. i. huur van fox, heeft hun voorwielen onevenwichtig, waardoor trillingen in het stuur worden veroorzaakt. en ik moest terug naar het agentschap waardoor ik tijd verloor. ik ding het merendeel van de auto's bij fox, zijn te veel gebruikt, met een gebrek aan mechanische zorg.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen