Auto Huren Miami

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Miami Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Miami, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Miami . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Miami, Verenigde Staten.

Miami Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Miami maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Miami Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Miami

Luchthaven
 • Miami - Luchthaven [MIA]
  Stad
  • Miami
  • Miami - Intercontinental
  • Miami - Beach
  • Miami - Beach Collins Ave.
  • Miami - Beach Courtyard Marriott
  • Miami - Beach Lincoln Road
  • Miami - North Beach
  • Miami - South Beach

  Miami Auto Huren & Reisinformatie

  Miami is een grote stad in de zuid-oostelijke Verenigde Staten en maakt deel uit van de grootste agglomeratie in Florida. Deel uitmaken van de regio Zuid-Florida , is het 20 mijl uit Fort Lauderdale, 68 mijl van West Palm Beach, 106 mijl vanNaples (Florida) en 156 mijl van Key West.

  Hoewel Miami de tweede meest bevolkte stad in Florida is, is de metropool van Miami de grootste in de staat met een geschatte populatie van meer dan 5.4 miljoen (2007), waardoor het de 7e dichtstbevolkte metro gebied in de Verenigde Staten. Als gevolg wordt ingeklemd door de Atlantische Oceaan in het Oosten en het Everglades wetland gebied naar het westen, is het stedelijke gebied van Miami een langdurige 110 mijl (180 km) Noord naar Zuid, maar nooit meer dan 20 mijl (32 km) Oost naar west.

  Hoe is het klimaat in Miami

  Vanwege zijn lage latitude heeft Miami een subtropische savanne klimaat. Er zijn twee seizoenen in Miami, een warm en droog seizoen van November tot midden April... en een warm en nat seizoen van mei tot oktober. De natte of zomer maanden van juni-September ziet de meeste overdag hoogtepunten in de bovenste 80s Fahrenheit met dieptepunten in de lage tot mid jaren 70 met een hoge vochtigheidsgraad. De koudste wintermaanden van December t/m maart hebben in de hogere jaren 70 hoogte- en dieptepunten in de buurt van 60 ° F, met zonnig en droog weer met vaak zeer lage luchtvochtigheid. Tijde kan winter worden vrij droog met water beperkingen en koude snaps. Miami is de warmste Oceaan surfen na Honolulu in de Verenigde Staten jaarlijks - 85° F in de zomer en 73° F te bereiken in de winter.

  Praten in Miami

  Miami heeft de grootste bevolking van de Latijns-Amerikaanse buiten Latijns-Amerika. Toch blijft Engels de overheersende taal.

  Spaans is een taal vaak gebruikt voor dagelijkse discours in vele plaatsen, hoewel Engels de taal van voorkeur, is met name bij de behandeling van het bedrijfsleven en de overheid. Sommige lokale bevolking geen Engels spreken, maar dit is meestal gecentreerd tussen winkels en restaurants in residentiële gemeenschappen en zelden het geval is in de grote toeristische gebieden of het downtown district. Zelfs wanneer het ontmoeten van een lokale die geen Engels spreekt, kunt u gemakkelijk een ander lokaal om te helpen met vertaling indien nodig, aangezien het merendeel van de bevolking is vlot tweetalig vinden. In bepaalde buurten, zoals Little Havana en Hialeah, meeste locals zal het adres van een persoon eerst in het Spaans, en vervolgens in het Engels. "Spanglish", een mengsel van Engels en Spaans, is een enigszins gemeenschappelijk optreden (maar minder dan in het Amerikaanse Southwest), met tweetalige locals schakelen tussen Engels en Spaans medio zin en af en toe ter vervanging van een gemeenschappelijke Engels woord voor het Spaanse equivalent daarvan.

  Haïtiaans Creools is een andere taal die voornamelijk in Noord-Miami gehoord. Het is gebruikelijk voor een persoon om een gesprek in het Creools horen tijdens het rijden van openbaar vervoer of zittend in een restaurant. Veel tekenen en openbare aankondigingen zijn in het Engels, Spaans en Creools vanwege Miami's uiteenlopende allochtone bevolking. In tegenstelling tot Spaans, is Haïtiaans Creools over het algemeen gecentreerd onder de Haïtiaanse buurten in Noord Miami. De meeste Haïtianen zijn meer aangepast naar het Engels dan hun Spaanse buren. Portugees en Frans zijn ook andere talen die in Miami optreden kunnen. Deze talen hebben de neiging te worden gesproken vooral rond toeristische gebieden. De meeste sprekers van deze talen spreken zo goed Engels.

  De eenvoudigste manier om een reactie in het Engels is het gebruik van de "regel van de aanpak," waar de meeste locals zal reageren alleen in de taal die gesproken tenzij zij zijn niet in staat te spreken. Deze regel kan worden gebruikt op iemand, al dan niet hun eerste taal Spaans, Engels of een andere taal is.

  Miami met het openbaar vervoer

  Miami's openbaar vervoer systeem is de meest diverse en uitgebreide van elke plaats in Florida. Kortom, als reistijd geen prioriteit is, is het mogelijk om te reizen naar alle commerciële ruimtes en bezienswaardigheden binnen Miami zonder een auto.

  Miami's bussysteem heeft betrekking op de hele provincie en verbindt met buslijnen serveren Broward County en het Greater Fort Lauderdale gebied. Recente ontwikkelingen hebben het bussysteem betrouwbaarder dan in het verleden. Zelfs met de wijzigingen, en vanwege de hoge lokale verkeer vaak bussen hebben een harde tijd op schemaaa blijven. Bussen rijden echter vaak genoeg via elke route om niet te worden een last. Veel van de belangrijke busroutes functioneren van 24 uur per dag, zeven dagen week, met inbegrip van de Route S-bus, die downtown verbindt Miami aan allen van Miami Beach, tot beëindiging op Avenutra Mall in north Miami-Dade.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Miami autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.40 gebaseerd op 5 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Ik Heb Zeer Goed Georganiseerd.

  Geen commentaar

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Auto Te Klein

  Ik kreeg een upgrade (niet waar) en ik vroeg de clerk of de auto mij genoeg beenruimte zou veroorloven - waarvan ik het meegemaakt had, maar het was niet.rnhet was een goede nieuwe auto, maar niet waarvoor ik me aangemeld had.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Goed Zoals Altijd

  De titel zegt het allemaal.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Goede Opties Kwaliteit En Service

  Geen commentaar

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Goede Ervaring

  Goede ervaring

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen