Auto Huren Phoenix

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Phoenix Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Phoenix, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Phoenix . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Phoenix, Verenigde Staten.

Phoenix Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Phoenix maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Phoenix Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Phoenix

Luchthaven
 • Phoenix - Sky Harbor Luchthaven [PHX]
  Stad
  • North - Central Phoenix East Bell Road
  • North - Central Phoenix North Black Canyon
  • Phoenix - Centrum
  • Phoenix - Penske
  • Phoenix - Sears Auto

  Phoenix Auto Huren & Reisinformatie

  Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona evenals de meest bevolkte stad in de Amerikaanse zuidwesten en de zesde grootste stad in de Verenigde Staten. Phoenix is extreem heet in de zomer, dus altijd hebben zonnebrandcreme met u!

  Districten

  Centrum
  Dit gebied beslaat ongeveer twee tot drie vierkante mijl, met de belangrijkste slagaders die langs Central Avenue en Washington/Jefferson Streets respectievelijk. Drie van de vijf hoogste wolkenkrabbers in Arizona zijn in Downtown Phoenix.

  Midtown
  Er zijn een handvol van de officieel erkende en beschermde historische buurten en een scala aan culturele, prestaties en sportieve locaties in dit gebied van de stad.

  West Phoenix
  Omvat Maryvale en Estrella, dit gebied heeft de betere dagen gekend en lijdt stedelijk verval. Een hoogtepunt in het gebied bevat echter de Cricket Pavilion die is een geweldige plek om te zien van een concert.

  North Phoenix
  Deer Valley, Desert View, North Bergen, Noord-Gateway, Norterra/Happy Valley en nieuw dorp bevat. De Phoenix-bergen bevinden zich hier en bieden een overvloed aan wandel- en outdoor activiteiten.

  Desert East
  Een zeer luxe deel van de stad waarin de beroemde Biltmore Hotel, Papago Park, de dierentuin van Phoenix en wereldklasse resorts. De omgeving is ook bekend dat het beschikken over dure kantoorruimte, chique winkels en luxe woningen.

  Zuid-Phoenix
  Dit gebied is thuishaven van South Mountain regionale Park, het grootste stadspark in het land. Echter, de buurt op het honk is vrij verpauperde en vele secties zijn niet veilig. Laveen is een semi-plattelandsgebied die het toch zien van toenemende ontwikkeling.

  Ahwatukee
  Een luxe wijk in Phoenix, Arizona grenst in het noorden door South Mountain regionale Park, in het oosten door de I-10 en de steden Chandler en Tempe.

  Zie ook grotere Phoenix voor bestemmingen in het uitgestrekte Phoenix grootstedelijk gebied.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) is de belangrijkste lucht-toegangspoort tot Arizona. Het is in Oost-Phoenix 3 mi (5 km) van het centrum. Het is een hub voor American Airlines en Southwest Airlines.

  Er is ook een vliegveld shuttlebus uitgaan naar een externe autoverhuur terminal (ten westen van de kruising van de I-10/17) van de luchtvaartmaatschappij terminals ook.

  Phoenix Sky Harbor zowel Phoenix-Mesa Gateway luchthavens zijn bereikbaar via Skoot Airport Shuttle, die is een goedkope pendeldienst-bedrijf dat u naar of van de luchthaven om overal krijgt in het grootstedelijk gebied van Phoenix.

  Met de trein

  Als gevolg van een geschil tussen het Department of Transportation van Arizona, de unnion Pacific Railroad en Amtrak is trein passagiersdienst naar Phoenix stopgezet. Amtrak passagiers kunnen uitstappen op Maricopa, Arizona en het regelen van hun eigen reizen naar de stad.

  Met de auto

  Interstate 10 Phoenix komt uit het zuiden en westen, en Interstate 17 komt in uit het noorden. U.S. Route 60 is ook een belangrijke route in Phoenix uit het Oosten. Arizona State Route 87 vandaan komt het noordoosten van Payson.

  Omzeilen

  Metro van de vallei. Uitgebreide metropolitan bussysteem en lightrail lijn. De lightrail-lijn loopt van Île Phoenix, langs de centrale Ave.

  Auto huren is de meest handige vorm van vervoer voor bezoekers, met lokale bedrijven bieden betere prijzen, maar nationale ketens bieden meer gemak vis-à-vis terug beleid en tijden.

  Auto huren In Amerika verwijst de term "autohuur" voor het huren van een bestuurder & de auto, een duurder propositie. Voor gewoon de auto rijd je jezelf die het "autoverhuur" wordt genoemd.

  Wat te zien

  Afzonderlijke aanbiedingen vindt u in Phoenix de district artikelen

  In Phoenix-goede, zie:

  Arizona Science Center, 600 E. Washington St. wetenschap en technologie, samen met een planetarium en een IMAX theater. Zorg om te stoppen en één van de vele gerenommeerde reizende tentoonstellingen die een stop hier maken zien.

  Desert Botanical Garden, 1201 N Galvin Pkwy. Planten van de Sonorawoestijn en dorre landen over de hele wereld. Bevat ook veel voorbeelden van etnobotanie, of hoe de planten worden gebruikt om te overleven in de woestijn. Als gevolg van de vele planten in dit gebied zijn er ook veel woestijn dieren zoals hagedissen, vogels en af en toe roadrunners.

  Gehoord Museum, 2301 N centrale Ave. wereldberoemde museum viert Indiaanse culturen en Kunsten, met name die van Arizona en New Mexico. Zorg om hier de verbazingwekkende collectie van Hopi Kachina poppen.

  Pueblo Grande Museum en het Archeologisch Park, 4619 E Washington St. De VS de enige stad bediende archeologische vindplaats, verkennen en interpreteren van de pre-Columbiaanse Hohokam beschaving. Zeer boeiende kijk in de vroegere bewoners van de Phoenix-gebied.

  Ro Ho nl Japanse vriendschap Tuin, 1125 N 3e Ave. Japanse stijl tuin met koi vijver en thee huis. Gesloten in de zomer als gevolg van warmte.

  Te doen

  Carnaval van illusie, 2400 E. Missouri Ave. De Carnaval van illusie Parlour Show presenteert nationale kwaliteitsprogramma magie in een intieme setting in het historische Arizona Biltmore Resort en is beperkt tot een paar dozijn gasten. De gastheren zijn de nationale ontvangers voor excellentie in het Magic en hebben uitgevoerd als huis entertainers in's werelds top resorts, voor Fortune 100-CEO's, aan de 200 meest krachtige vrouwen in Amerika.

  Phoenix Symphony, 455 N 3e St. de stad's klassieke en pops orchestra, presenteren een seizoen 25 weken durende concerten.

  Arizona Opera, 4600 N 12e St. presenteren een seizoen van vijf grand operaproducties, met nadruk op Verdi, Puccini en Mozart.

  Arizona Theater bedrijf professionele theater in het centrum van Phoenix Herberger theater complex.

  Mesa Arts Center, 1 E Main St. Bezoek de nieuw gebouwde en award winnende MAC. Huis van hedendaagse kunst displays en studio's, evenals de Southwest Shakespeare Company en de Mesa Symphony Orchestra.

  Desert Storm Hummer Tours. Desert Storm Hummer is sinds 1995 gespecialiseerd in Sonoran Desert avonturen. Bent u echt avontuurlijk, beleef de donkere kant van de woestijn.

  Sea Life Aquarium, 5000 Arizona Mills cirkel. Beschikt over vele vreemde, prachtige en fascinerende wezens van de diepe met nauwe uitzicht van alles uit de nederige zeester aan tropische haaien, all-in-beeldschermen die zorgvuldig opnieuw hun natuurlijke habitats.

  Muziekinstrumentenmuseum, 4725 East Mayo Boulevard Phoenix, AZ 85050. Fascinerende plaats waar u gemakkelijk enkele uren kon doorbrengen. Enige afstand buiten de stad - is een auto nodig om er te komen.

  Phoenix Theatre, 100 E. McDowell Ave. professionele theater in een intieme setting. Viert haar 91e seizoen in het centrum van Phoenix Art Museum complex. Nieuwe werken Festival in juli.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen