Auto Huren San Francisco

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

San Francisco Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Francisco, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Francisco . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Francisco, Verenigde Staten.

San Francisco Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Francisco maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Francisco Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Francisco

Luchthaven
 • San - Francisco Luchthaven [SFO]
  Stad
  • San - Francisco Convention
  • San - Francisco Fisherman's Wharf
  • San - Francisco North
  • San - Francisco O Farrell St
  • San - Francisco Sheraton
  • San - Francisco Stad
  • San - Francisco Union Square
  • San - Francisco Zuid

  San Francisco Auto Huren & Reisinformatie

  San Francisco is een grote stad in Californië, het middelpunt van de Bay Area, bekend om zijn liberale Gemeenschap, heuvelachtig terrein, Victoriaanse architectuur, natuurschoon, zomer mist en grote etnische en culturele diversiteit. Dit zijn slechts enkele van de aspecten van de stad dat San Francisco een van de meest bezochte steden ter wereld maken.

  Districten

  Elke wijk van San Francisco draagt zijn eigen unieke en verschillende cultuur. Deze kaart is voornamelijk gebaseerd op de 11 officiële gouvernementele districten van San Francisco, maar het heeft zijn aangepast aan de toepassing van deze Reisgids. Sommige districten van bijzonder belang zijn voor de reizigers hebben is opgesplitst in de populaire wijk groeperingen, terwijl anderen, vooral de woonwijken, samen zijn samengevoegd.

  Golden Gate
  Modieuze en chique buurten, bijvoorbeeld het Marina District, holle koe en Pacific Heights, met wijds uitzicht en historische monumenten, Fort Mason, het Presidio, en de iconische Golden Gate Bridge.

  Fisherman's Wharf
  Een toeristisch waterkant wijk die de lancering van de veerboot naar Alcatraz Island, evenals een overvloed aan visrestaurants en souvenir winkels, Ghirardelli Square en Pier 39 omvat.
  Nob Hill-Russian Hill
  Twee ritzy buurten met luxe hotels, kabelbanen, een panoramisch uitzicht en steile hellingen.

  Chinatown-North Beach
  Twee levendige migrantengemeenschappen; het overvolle en grootste Chinatown buiten Azië naast de stijlvolle legde terug 'Little Italy', zowel als Telegraph Hill en Coit Tower.
  unnion Square-Financial District
  unnion plein is het centrum van winkelen, theater en kunst in de stad, naast de vele wolkenkrabbers van Market Street en het centrum.

  Civic Center-ossenhaas
  De neoklassieke Civic Center naast het gruis van de ossenhaas. De San Francisco Opera, de San Francisco Symphony en SFjazz liggen hier. Terwijl de 'Loin' grittier vergeleken met zijn ritzier buren centrum, er is genoeg interessante architectuur en attracties hier te zien.

  SoMa (ten zuiden van de markt)
  Een snel veranderende omgeving van het centrum dat is het centrum van een heleboel nieuwe bouw, met inbegrip van nieuwe wolkenkrabbers, enkele van de nieuwste musea van de stad, en AT & T Park, thuisbasis van de San Francisco Giants.

  Westelijke toevoeging
  Een historische wijk met veel Victoriaanse huizen die ooit een broeinest van Afro-Amerikaanse cultuur was. Binnen het gebied is ook Japantown, eens het centrum van San Francisco's Japanse bevolking, nog steeds gevuld met veel Japanse winkels en restaurants en hotels die op Japanse reizigers inspelen.

  Haight
  Bekend als de thuisbasis van de Hippie-beweging, dit keer Boheems gebied is nog steeds een eclectische schat.

  De lanen
  Omvat de mistige Richmond. Zonsondergang en Parkside districten, gescheiden door schilderachtige Golden Gate Park, begrensd aan de westkant door Ocean Beach en in het zuiden door Sloat Blvd. Het District Richmond ligt ten noorden van de Golden Gate Park en de zonsondergang ligt ten zuiden van het park. Daarnaast hoort u vaak lokale bevolking verwijzen naar de binnenste en buitenste Richmond en innerlijke en uiterlijke zonsondergang. De afbakening in Richmond Park Presidio is en in de zonsondergang 19e Avenue.

  Twin Peaks-Lake Merced
  Dit gebied is die het grootste deel van de zuidwestelijke San Francisco, thuisbasis van vele van de taller heuvels van San Francisco en het grote park Lake Merced, waarin de San Francisco Zoo.

  Castro-Noe Valley
  Kleurrijk en samenhangend, is de Castro (Eureka Valley) historisch bekend als het culturele centrum van de stad LGBTQ Gemeenschap. Nabijgelegen Noe Valley biedt uitstekende restaurants en winkels langs aangenaam walkable straten.

  Missie-Bernal Heights
  Dit kleurrijke gebied is de thuisbasis van een grote Spaanse gemeenschap, alsmede de nieuwe stedelijke ambachtslieden, en is een centrum van San Francisco nachtleven. Voor bezoekers die willen uitstappen van de gebaande toeristische paden en vangen enkele lokale smaak, is dit de plek om te gaan.

  Zuidoost-San Francisco
  Een meestal lager inkomen woonwijk, deze wijk bevat verschillende baai-side buurten en vele mooie parken.

  Films

  San Francisco is het decor voor de vele films, wijten gedeeltelijk naar de Bay Area van levendige gemeenschap van film-maken en de nabijheid van de stad naar Hollywood. De productiebedrijven van George Lucas en Francis Ford Coppola, samen met het bedrijf van de animatie Pixar zijn enkel enkelen van de grote spelers die noemen van de San Francisco gebied thuis. Onder de betere films die in San Francisco:

  The Maltese Falcon (John Huston, 1941). De hoofdrollen Humphrey Bogart als een prive-detective van San Francisco, omgaan met drie gewetenloze avonturiers die concurreren om een prachtig juweel-encrusted beeldje van een Valk.

  Dark Passage (Delmer Daves, 1947). Een offbeat film noir met twee pictogrammen van het genre, Lauren Bacall en Humphrey Bogart. De donkere steegjes en de zijstraten van de stad zijn prominente tentoongesteld door de excentrieke verhaal van een man die ten onrechte beschuldigd van moord en een raadselachtige vrouw die in een royale art deco appartement op de top van de stappen van de hazelaar woont.

  Vertigo (Alfred Hitchcock, 1958). Hoewel het is niet de enige Hitchcock filmset in San Francisco (gedeelten van de vogels hier zijn ingesteld), verpakkingen Vertigo echt in veel van de stad, na een prive-detective die lijdt aan hoogtevrees als hij het mysterie van één vrouw eigenaardige gedrag onthult en van een San Francisco landmark naar de volgende reist.

  Bullitt (Peter Yates, 1968). Een zeer populaire en zeer invloedrijke misdaad thriller met in de hoofdrollen Steve McQueen (die ook starred in de lokaal-set The Towering Inferno) en voorzien van een van de beste auto achtervolging scènes in de geschiedenis van de cinema.

  Psych-Out (Richard Rush, 1968). Een ongelooflijk trippy film met psychedelische muziek (met inbegrip van een verschijning van de wekker van de aardbei), recreatieve drugs en Haight-Ashbury — Hippies aplenty op dit gebied.

  Dirty Harry (Don Siegel, 1971). Een andere cop filmset in San Francisco (bovendien allemaal maar één van de vervolgfilms waren ook ingesteld hier), met in de hoofdrol Clint Eastwood jagen naar beneden sadistische moordenaars en om mensen te vragen als zij zich gelukkig voelen. Nou doen ze, punk?

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  San Francisco Bay Area luchthavens

  San Francisco International, (SFO) ligt ongeveer 10 mi (16km) ten zuiden van de stad is een belangrijke internationale luchthaven, een van de grootste in de wereld en heeft talrijke passagier voorzieningen, waaronder een breed scala aan inrichtingen voor eten en drinken, winkelen, Bagage-opslag. Deze luchthaven is de belangrijkste hub voor Virgin America en Verenigd evenals een belangrijke internationale luchthaven met rechtstreekse vluchten naar Azië, Latijns-Amerika en Europa.

  Oakland International, (EIKEN) in de East Bay biedt naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten en Mexico alsmede Scandinavië. Het is een belangrijke zendmast voor Southwest airlines.

  Publieke luchthaven vervoer

  San Francisco en Oakland luchthavens zijn verbonden naar het centrum van SF door de Bay Area Rapid Transit (BART)-systeem.

  SFO is ook verbonden met San Francisco door SamTrans routes 292, 397 en KX. Routes 292 en 397 zijn $2 naar San Francisco, hoewel de KX is $5. Grote bagage is over het algemeen niet toegestaan op de KX-bus.

  Oakland Luchthaven nemen passagiers een shuttle trein naar het station van Colliseum BART; de kosten zijn $6 naast het reguliere tarief. BART treinen vanaf daar lopen direct naar San Francisco en kost ongeveer $4.00.

  Omzeilen

  Op voet

  Wandelen kan worden een verleidelijke optie om van een wijk naar de andere, zolang u zich bewust van waar je bent en houden uw street smarts. San Francisco is een stad van vriendelijke buurten, maar het is ook een grote stad dus wees bewust van je omgeving en houd rekening met de gevaren die vaak gepaard gaan met de grootte van een stad van San Francisco.

  Door openbaar vervoer

  San Francisco is een van de meest complete systemen voor openbaar vervoer in de Verenigde Staten, misschien wel het meest uitgebreide systeem ten westen van Chicago. Vervoer in San Francisco worden geleverd door diverse organen; het gaat om afzonderlijke organisaties en hoewel zij veel uitwisseling stations hebben, tickets zijn niet normaal overdraagbaar over de systemen (behalve voor maandelijkse of langere periode doorgegeven). De belangrijkste doorvoer systemen zijn:

  Muni — Metro Metro, trams, bussen, trolleybussen en kabelbanen in San Francisco juiste.
  BART — regionale metro in de San Francisco Bay Area.
  Caltrain — commuter treindiensten naar San José.

  Met de taxi

  Taxi's in San Francisco zijn, voor een grote stad, verrassend inefficiënt en duur, vanaf $3,50 net voor het krijgen in de cabine en $0,55 per vijfde van een mijl en per minuut wachten. Kunt u een idee van hoeveel bijzondere taxi trips kosten in San Francisco met behulp van de San Francisco taxi Commissie webpagina.

  San Francisco is thuis om verschillende startups die proberen om een beter rit-for-hire service, met inbegrip van UberCab, Lyft en zijspan, die over het algemeen goedkoper en betrouwbaarder dan een taxi. Download de gratis app voor elk bedrijf auto's in uw omgeving bekijken en aanvragen van een rit.

  Zie

  San Francisco is veel te zien — dit zijn net de meest belangrijke bezienswaardigheden. Zie de secties van de individuele district, vaak gekoppeld van dit bericht voor meer detail.

  Twee paspoorten zijn beschikbaar die bieden kortingen tot veel interessante bezienswaardigheden:

  San Francisco CityPASS. Een relatief goedkope en eenvoudige manier ter dekking van de vele bezienswaardigheden van de stad is de CityPASS.

  Go San Francisco kaart - een all-inclusive pass waarmee u bezoek meerdere attracties van San Francisco voor één prijs, beginnen bij $65.

  Luchtfoto tour als u avontuurlijk bent, u kunt San Francisco zien vanuit de lucht. Er is een nieuwe moderne macht gilder in Palo Alto luchthaven ongeveer 25 minuten ten zuiden van San Francisco. U kunt zien dat Stanford, krijgen een idee van hoe lang de SLAC is, en worden blootgesteld aan enkele van de mooiste natuurlijke vergezichten.

  Landsmarks

  Misschien het meest herkenbare landmark in San Francisco en een van de beroemdste bruggen ter wereld, de Golden Gate Bridge, verspreid over de Golden Gate, heeft geroepen een van de zeven wonderen van de moderne wereld en is het eerste wat u ziet van San Francisco als rijden in vanuit het noorden, want het is een van de belangrijke weg routes naar en uit de stad.

  Binnen het centrum van de stad, de beroemde kabelbanen lopen op en neer de heuvels van San Francisco tussen Market Street en Fisherman's Wharf en vrij een rit te bieden.

  Bovenop één van deze heuvels is Telegraph Hill in North Beach, Coit Tower, een glanzende witte toren gewijd aan de San Francisco brandweerlieden. Op 275' hoge, de heuvel is een gezonde wandeling van de nabijgelegen wijken net onder.

  Over is Russian Hill het beroemde traject van Lombard Street tussen Hyde en Leavenworth, de (bijna) crookedest straat in Amerika. De stad heeft ook een twistier maar minder schilderachtige stuk van straat, Vermont straat Potrero Hill.

  Musea

  Wanneer de ochtend mistig is, kan u wilt een paar uren doorbrengen in een van de vele wereldklasse musea van de stad. Golden Gate Park is de thuisbasis van de koper beklede M.H. de Young Memorial Museum, die beschikt over een indrukwekkende collectie van eigentijdse en inheemse kunst.

  De California Palace of the Legion of Honor is in Lincoln Park in het noordwesten van de wijk van Richmond. In Nob Hill, het Cable Car Museum biedt exposities op de beroemde bewegende bezienswaardigheden van San Francisco.

  De onlangs verplaatst en groter en beter dan ooit Exploratorium op Pier 15 ligt op loopafstand van Embarcadero en houdt je bezig voor een hele dag met hun wetenschap en perceptie exposities. In het Marina is district Fort Mason, waar een paar culturele musea.

  Vele musea bieden gratis toegang op bepaalde dagen tijdens de eerste week van elke maand.

  Wat te doen

  Haven tours

  Een van de beste manieren om te zien van San Francisco is uit de wateren van de baai van San Francisco. Er zijn vele aanbieders van haven tours van uiteenlopende duur en prijzen, maar ze alle bieden prachtig uitzicht op de baai, de bruggen, het eiland van Alcatraz, Angel Island en de stad.

  Alleen specifieke eiland tours zijn toegestaan om het land op Alcatraz, maar de typische haven tour zal het omcirkelen van het eiland op een langzame crawl, waardoor u volop gelegenheid om te fotograferen de nu-inactieve gevangenis uit het water.

  Ook overwegen een veerboot uit San Francisco over de baai naar Alameda, Tiburon en Sausalito. Dezelfde weergaven voor een fractie van de prijs.

  De meeste reizen vertrekken vanaf docks at Fisherman's Wharf in de buurt van Pier 39. Kaartjes kunnen gekocht worden bij de kiosken langs de waterkant lopen. Tickets kopen een dag of twee van tevoren tijdens het zomer hoogseizoen.

  Boten vertrekken meestal ongeveer elk uur starten rond 10u en eindigt ongeveer 5 pm. meertalige gidsen beschikbaar op sommige tours zijn. Prijzen variëren van $20-$40, meer voor zonsondergang, diner, of whale watching tours.

  Zelfs op een zonnige dag kan de baai koud worden, dus zorg ervoor om een trui evenals zonnebrandcreme.
  Sommige boten hebben snack bars aan boord, maar breng uw eigen water en voorkom hoge kosten te betalen of gaan zonder behandelt. Er zijn nu beperkt verfrissingen en een Souvenierwinkel op Alcatraz.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben San Francisco autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.86 gebaseerd op 2 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Zeer Aan Te Bevelen

  Geen commentaar

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Geweldige Site Voor Autoverhuur

  Geen commentaar

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen