Auto Huren Santa Rosa

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Santa Rosa Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Santa Rosa, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Santa Rosa . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Santa Rosa, Verenigde Staten.

Santa Rosa Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Santa Rosa maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Santa Rosa Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Santa Rosa

Stad
  • Santa - Rosa
  • Santa - Rosa Luchthaven Nationale [STS]

Santa Rosa Auto Huren & Reisinformatie

Zorgeloos auto huren
Veel autoverhuurbedrijven bieden u een zorgvrije autoverhuur aan met verminderde eigen risico of volledige bescherming. Controleer de algemene voorwaarden om alle opties te zien.

Leeftijdsvereisten om een auto te huren in Santa Rosa
De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

Populaire autoverhuur bestemmingen
Santa Rosa is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Santa Rosa met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Santa Rosa en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Santa Rosa omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Santa Rosa
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Tolwegen in Santa Rosa
In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen