Auto Huren Seattle

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Seattle Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Seattle, Verenigde Staten.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Seattle . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Seattle, Verenigde Staten.

Seattle Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Seattle maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Seattle Verenigde Staten Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Seattle

Luchthaven
 • Seattle - Luchthaven [SEA]
  Stad
  • Seattle - Ballard
  • Seattle - Hilton Hotel
  • Seattle - Stad
  • Seattle - University District

  Seattle Auto Huren & Reisinformatie

  Seattle, Washington is de grootste stad in de Pacific Northwest. Gelegen tussen de Puget Sound en Lake Washington in King County, waarvan het de hoofdplaats, en met uitzicht op Elliott Bay, is Seattle is de bijnaam van The Emerald City. De stad is een vochtige groene parel, met een overvloed aan groenblijvende bomen in, en een spectaculair uitzicht van de Cascade mountains naar het Oosten en de Olympic mountains in het westen. Het culturele en zakelijke centrum van de Pacific Northwest, de stad en de omliggende gebieden zijn de thuishaven van de Space Needle, Boeing vliegtuigen assemblagevestigingen, Microsoft, Amazon.com, Costco, Nintendo van Amerika, Starbucks, T-Mobile, en de Universiteit van Washington, evenals een levendige kunst en muziek

  Centrum en omliggende wijken

  Centrum
  Seattle retail core, thuisbasis van de waterkant, de Pike Place Market, en enkele van de meest prachtige architectuur in de stad

  Pioneer Square-International District
  De oudste buurten in Seattle, met kunstgaleries en ontelbare restaurants

  Queen Anne-South Lake unnion
  Gelegen op de heuvels ten noordwesten van het centrum en de thuisbasis van het Seattle Center en de Space Needle

  Capitol Hill-Central District
  Een divers, dichtbevolkte boordevol cluster van buurten, rijk en arm, uit het nachtleven van Pike-Pine aan de rustige woningen van Madison Park. Dit gebied wordt ook gezegd dat de homo-hoofdstad van Seattle.
  Ten noorden van het Lake Washington Ship Canal

  Ballard
  Een meestal woonwijk, thuisbasis van de sluizen. Het gebied staat bekend om zijn Scandinavische erfgoed en bloeiende historische centrum Ballard.

  Fremont en Wallingford
  De zelfbenoemde "center of the universe", een Boheemse (al snel gentrifying) gebied bekend om haar openbare kunst

  University District
  Thuisbasis van de uitgestrekte campus van de Universiteit van Washington en de aangrenzende buurten

  North Seattle
  Van de stad meestal residentiële noordelijkste tier, grenzend aan de kustlijn

  Ten zuiden van het centrum en I-90

  SoDo-Georgetown
  Deze industriële wijk bevat blijven ten zuiden van het centrum langs de stadions, het goed verborgen maar bloeiende Georgetown wijk.

  Beacon Hill-Zuid-Seattle-Columbia City-Reinier Beach
  Beacon Hill is de nieuwste wijk te exploderen met gemakkelijke toegang via Beacon Hill Lite treinstation. Columbia City ook gastheren vele restaurants, theaters en clubs. Één amostly woonwijk thats thuis van het prachtige Seward Park. Reinier strand is nog steeds een betaalbare residentiële wijk om te wonen.

  West Seattle
  Een schilderachtige woonwijk met vele parken en goed uitzicht over de haven
  De "Eastside" verwijst naar de regio ten oosten van Lake Washington, bestaande uit de buitenwijken van Redmond, Bellevue en Kirkland.

  Cultuur

  Seattle is historisch gezien een heel diverse stad en multiculturalisme wordt gezien als een deugd. Discriminatie op basis van RAS wordt beschouwd als uiterst beledigend.

  Locals hebben lang gesproken over de "Seattle bevriezen," verwijst naar de koude beleefdheid van bewoners. De theorie is dat terwijl locals zeer beleefd en warm op eerste interactie zijn, de meeste bewoners ook zeer gereserveerd zijn en interacties zelden tot echte daden van vriendschap leiden.

  Bewoners verlegenheid strekt zich ook uit tot boosheid en ergernis. Lokale bevolking maken vaak plezier van zelf voor hun passief agressief cultuur, waar zelfs in de meest verontrustende omstandigheden zij hun beleefd aard zullen behouden.

  Krijgen

  met het vliegtuig

  Seattle-Tacoma International Airport (SEA), bijgenaamd universeel "Zee-Tac", is gelegen in de zuidelijke buitenwijk van de stad. In het binnenland het is een belangrijke zendmast voor Noordwest en West Coast bestemmingen, en internationaal behandelt met name frequente trans-Pacific routes, evenals directe vluchten van de grote Europese luchthavens en naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De luchthaven is ongeveer 25 minuten rijden van het centrum van Seattle, wanneer er geen zwaar verkeer, veel langer tijdens het spitsuur.

  Alle internationale vluchten komen op de terminal Zuid-satelliet, maar na de immigratie en douane, passagiers zijn vervolgens geconcentreerd op een trein terug naar de belangrijkste terminal, buiten de veiligheidscontrole. Er zijn verschillende keuzes voor het verkrijgen van de luchthaven naar het centrum:

  Met het openbaar vervoer van de luchthaven

  Geluid doorvoer van Link Light Rail verbindt de luchthaven rechtstreeks naar het centrum van Seattle, nemen 37 minuten tot de terminal op Westlake Station in het centrale zakelijke centrum.

  Met de trein

  Amtrak biedt uit langs de westkust van King Street Station, gelegen S koning St tussen 2e & 4e Ave, zuiden van centrum in de buurt van Safeco Field.

  Met de auto

  Interstate Highway 5 (I-5) snijdt door het midden van Seattle Noord naar Zuid. I-90 loopt van de I-5 uitwisseling in Seattle helemaal naar Boston, en doorkruist een van de twee bruggen van Lake Washington naar Bellevue, samen met SR-520 verdere noorden. I-405 loopt parallel aan de I-5 aan de oostkant van Lake Washington. Weet echter, dat Seattle is een stad die bekend staat om de verschrikkelijke verkeer (derde slechtste in de natie achter Los Angeles en New York), vooral rond het spitsuur, dus klaar voor kruipen langs langzaam tijdens het invoeren van de stad, met name op schandalige overbelaste I-5, zuidelijke I-405 en de SR-520-brug.

  Omzeilen

  Voor een Amerikaanse stad van de grootte is Seattle vrij eenvoudig om rond te krijgen.

  Navigeren

  Seattle weg benamingen zinvol zijn zodra u ze begrijpt, maar als u ze niet begrijpt, u vele mijlen uit de buurt van uw bestemming eindigen kunt.

  Noord-Zuid wegen worden aangeduid als "Wegen" terwijl Oost-West wegen worden aangeduid als "Streets". De stad is grofweg verdeeld in een semi-3 x 3 grid met 7 directionele sectoren (NW, N, NE E, W, SW en S). Straat adressen zijn geschreven met de sector voor de naam, bijvoorbeeld NE 45e Street of gewoon NE 45e. Avenue adressen zijn geschreven met de sector achter de naam, bijvoorbeeld 45e Avenue NE of 45ste NE. "Avenue" en "na" beide beginnen met "a".

  Wat te zien

  Bezienswaardigheden

  Pike Place Market, 1501 Pike Place. In het centrum, de markt is Seattle's grootste toeristische gebied, en het is de oudste voortdurend operationele boerenmarkt in de Verenigde Staten. Is het thuis van de beroemde vismarkt, originele Starbucks koffiehuis en een grote indoor en outdoor markt. Vele andere bezienswaardigheden in het centrum zijn op loopafstand van de grootste toeristische omgeving van Seattle waardoor het de perfecte plek om te beginnen een uitstapje van de stad.

  Tours

  Argosy Cruises. Biedt bezienswaardigheden cruises van de haven, de sluizen en de omliggende meren. Zij bieden ook dagtochten naar Tillicum dorp op Blake eiland met een zalm bakken van 1201 Alaskan Way, Piers 55 & 56.

  Openbare markt Tours. Een één uur durende historische rondleiding van Pike Place Market gevuld met intrigerende verhalen, met inbegrip van de originele Starbucks en Sur La Table winkels, evenals de wereld beroemde vis gooien van Pike Place Fish jongens.

  Hete lucht ballon reizen. Ballonvaren is een nietje in Seattle voor de afgelopen 30 jaar. Zien van Mount Rainier van de een paar duizend voeten is een paradijs voor fotografen. Vluchten meestal plaatsvinden bij zonsopgang en zonsondergang.

  Genieten Seattle voedsel Tours is gerangschikt #1 voor de beste dingen te doen in Seattle! Bieden een bekroonde voedsel tours die Ontdek de spannende geschiedenis, cultuur en voedsel die Seattle een culinaire topbestemming maakt.

  SubSeattle Tour is een gewaagde, schilderachtige busrit door out-of-sight stad buurten, met een heleboel oneerbiedig humor, waarnemingen en verhalen van Seattle subculturen.

  Musea

  Seattle is huis aan een aantal top-notch musea. Centrum is thuis aan het gerenommeerde Seattle Art Museum, waarin een goed overzicht en een assortiment van kunst uit de hele wereld. In de centrale wijk is de Seattle Asian Art Museum, een off-shoot van het Seattle Art Museum dat zich op de Chinese en Japanse kunst richt.

  Rondom de Space Needle op grond van het Seattle Center zijn verschillende meer grote musea, zoals de Pacific Science Center, een interactieve science museum, de Experience Music Project, een Rock & Roll museum met een speciale tentoonstelling van Jimi Hendrix, en de Science Fiction Museum huis van de Science Fiction Hall of Fame.

  Op het noordelijke uiteinde van South Lake is unnion het onlangs heropende Museum voor geschiedenis en industrie, Mohai voor korte genoemd.

  Centrum is thuis aan het populaire Seattle Aquarium. De universitaire wijk houdt de de Henry Art Gallery, een van de grootste hedendaagse kunstgaleries in Washington.

  Het platform

  De meeste van de architecturale attracties in Seattle bevinden zich in een klein gedeelte van de binnenstad, gemakkelijk te voet doorkruist. Onder de hoogtepunten zijn de centrale bibliotheek van Rem Koolhaas/OMA ontworpen, een uniek, eigentijds gebouw met een enorme glas-fronted atrium; de Experience Music Project ontworpen om te lijken op van Jimi Hendrix's gebroken gitaar gedaan op een manier die alleen Frank Gehry bedenken kon; de toren van Smith.

  Natuurlijk, blijft de meest populaire weergave in Seattle vanaf de draaiende bovenkant van de Space Needle van het Seattle Center. En gezien het uiterlijk van de retro-futurisme van de Space Needle, een geschikte wijze om er te komen is via de Monorail, die het centrum van Seattle naar het centrum verbindt.

  Evenementen

  Seafair is in juli en begin augustus. Wijk gebeurtenissen zoals parades en straat beurzen uitgevoerd tijdens het festival, met de downtown Torchlight Parade in eind juli. Seafair culmineert in begin augustus toen watervliegtuig races en de blauwe engelen luid brengen, snelle boten en vliegtuigen naar Lake Washington.

  Bumbershoot. Een muziek en kunst festival, gehouden op Labor Day weekend (begin September) in het centrum van Seattle, met tientallen lokale en wereldklasse muzikale acts.

  Noordwest Folklife Festival. Een meer low-key en globale versie van Bumbershoot, gehouden in het centrum van Seattle op Memorial Day weekend (eind mei). Nog belangrijker is - het is gratis ($10 donatie per persoon per dag aangevraagd bij de posten - maar is niet verplicht).

  Hap van Seattle. Een deel van de Seafair festiviteiten. Gehouden in medio/eind juli in het centrum van Seattle. Eten tot je explodeert.

  Hempfest A tweedaagse cannabis festival in medio augustus. Gehouden in Myrtle Edwards park op de Seattle waterfront, is het de grootste rally van de marihuana in de wereld en de grootste jaarlijkse politieke gebeurtenis in Washington. Beschikt over politieke sprekers, verkopers, voedsel, verschillende stadia met vele bands, en veel van de open pot roken! Het is een demonstratie voor de politieke hervorming en de legalisatie van marihuana.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen