Auto Huren Ho Chi Minh

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ho Chi Minh Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ho Chi Minh, VietNam.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ho Chi Minh . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ho Chi Minh, VietNam.

Ho Chi Minh Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ho Chi Minh maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ho Chi Minh VietNam Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ho Chi Minh

Luchthaven
 • Ho - Chi Minh Stad Luchthaven [SGN]
  Stad
  • Centrum - Van Ho Chi Minh
  • Ho - Chi Minh Nha Trang
  • Ho - Chi Minh Tan Phu District

  Ho Chi Minh Auto Huren & Reisinformatie

  Vertragingen
  Als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is, adviseren wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de lokale autoverhuurder. Op deze manier zal de huurauto voor u worden vast gehouden.

  Andere inleverlocatie in Ho Chi Minh
  De meeste grote autoverhuurbedrijven in Ho Chi Minh bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

  Controleer uw huurauto voordat u uw huurcontract ondertekent
  Wij raden u aan uw huurauto te controleren op schade en/of krassen alvorens u de huurovereenkomst ondertekent. Op deze manier vermijdt u onaangename verrassingen.

  Een auto huren met meer dan 1 bestuurder
  Een huurauto kan alleen worden gereden door de hoofdbestuurder, maar er is een mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen wat meestal extra kost. U kunt erachter komen hoeveel het is door de “Gedetailleerde Huurvoorwaarden” te lezen. De extra bestuurder moet bij het lokale huurkantoor aanwezig zijn bij het ophalen van de auto om zijn rijbewijs te tonen. Beperkingen kunnen van toepassing zijn. Controleer de gedetailleerde voorwaarden voor deze informatie.

  Vergelijk autoverhuur prijzen in Ho Chi Minh
  Wil je de goedkoopste, beschikbare auto vinden? Rentalcargroup.com biedt goedkope huurauto's aan voor iedere gelegenheid. Van kleine economische auto's tot SUV's tot 9-persoons minibussen. Wij hebben altijd de juiste huurauto voor u.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen