Auto Huren Minsk

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Minsk Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Minsk, Wit Rusland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Minsk . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Minsk, Wit Rusland.

Minsk Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Minsk maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Minsk Wit Rusland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Minsk

Luchthaven
 • Minsk - International Luchthaven [MSQ]
  Trein Station
  • Minsk
   Hotel Aflevering
   • Minsk - Hotel Aflevering
    Stad
    • Minsk - Busstation
    • Minsk - Centrum
    • Minsk - Hotel Renaissance
    • Minsk - Victoria Hotel

    Minsk Auto Huren & Reisinformatie

    Minsk is niet alleen de hoofdstad en grootste stad van Wit-Rusland, maar ook de hoofdstad van het Gemenebest van onafhankelijke staten (GOS).

    Engels is zelden gesproken en toerisme is geen prioriteit in Minsk. Het zou verstandig zijn om te leren van sommige sleutelzinnen in Russisch (dat is de standaardtaal), maar Wit-Rusland kan ook worden gesproken of begrepen).

    Krijgen

    met het vliegtuig

    Alle vluchten aankomen op de nationale luchthaven Minsk (10MX5M) 37km ten noordoosten van de stad. Als u een aanvraag voor een visum in Minsk Airport of gewoon landing er, is het belangrijk om te weten van verschillende tips over verzekeringen, visum bureau en paspoort controle.

    De "aankomsthal" heeft enkele kleine kiosken met Wit-Russische souvenirs, alcohol, Kranten en wi-fi kaarten; ook ticket geldautomaten, wisselkantoor, Autoverhuur en trein/bus machines.

    Met de trein

    De breedte van de trein sporen verschilt in Polen en Wit-Rusland, dus als u ervoor kiest om met de trein komt neem dan bereid voor lange wiel veranderen. Echter als u aankomt vanuit zeggen, Kiev, Moskou of Lviv (Lvov) hoeft u geen zorgen te maken hierover. Plus als een toegevoegde bonus, de prijzen zijn aanzienlijk goedkoper uit de GOS-landen.

    Zie

    Musea en galerieën

    Nationaal kunstmuseum van de Republiek Belarus 20 Lienina St. Vele kunstwerken worden aangeduid in het Engels.

    Belarus National Museum of History and Culture, 12 Karla Marksa St. toelating BLR7, 000. Er is genoeg te zien hier, helaas is er alleen de Wit-Russische verklaring panelen.

    Palac Mastactva (Art paleis), Vulica Kazlova 3. Gratis toegang.

    Het Museum voor geschiedenis van de grote patriottische oorlog, Praspiekt Niezaliežnasci 12.

    Andere

    Voormalige residentie van Lee Harvey Oswald, Vulica Kamunistyčnaja 4 (de onderkant linker appartement). Lee arriveerde in de Sovjet-unnion in December 1959 bereid om afstand te doen van zijn Amerikaanse staatsburgerschap en werd gestuurd naar Minsk.

    Het hoofdkantoor van de KGB, Praspiekt Niezaliežnasci 17. Dit indrukwekkende gebouw, op een van de belangrijkste winkelstraten van Minsk heeft een gevel die wat wordt gevonden logenstraft binnen. Een of andere manier is het dienstig dat in een land als Wit-Rusland, de KGB moet worden gevestigd in een gebouw in het centrum van de hoofdstad.

    Te doen

    Minskaje Mora (Minsk zee) is een kunstmatige reservoir 5km ten noorden van het centrum van de stad. Er is een gratis openbaar strand, en pedaal-boot en catamaran verhuur. Bussen vertrekken regelmatig het centrale busstation. Suburban treinen gaan er - zij vertrekken vanaf een speciaal platform aan de rechterkant van het centraal station; hoeft niet voeren van het hoofdgebouw, enkel hoofd aan het recht om te komen tot drie weinig platforms (22-24) met hun eigen ticket cabines. Als u er met de auto, hoofd noorden langs de P28 en zoek voor tekenen na Ratamka dorp.

    Ice Skating Rink infront van de Palac Respubliki. In de Winter zijn er massa's mensen schaatsen hier. Het is open van 8.00 tot 22.00, en een paar schaatsen 3000-5000 roebel te huur moet kosten.

    Ski resorts gelegen op Siličy en Lahojsk zijn de meest populaire plek om een rust in Minsk. Gelegen niet ver van de stad die zij bieden breed scala van Winteractiviteiten: Skiën, snowboarden, skateboarden, buizen enz.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen