Auto Huren Livingstone

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Livingstone Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Livingstone, Zambia.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Livingstone . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Livingstone, Zambia.

Livingstone Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Livingstone maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Livingstone Zambia Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Livingstone

Luchthaven
 • Livingstone - Internationale Luchthaven [LVI]

  Livingstone Auto Huren & Reisinformatie

  Livingstone gaat naar Zambia de stad van Victoria Falls naar Zimbabwe. Ook bekend als Maramba, het was ooit de hoofdstad van Zambia voordat het werd verplaatst naar Lusaka. Livingstone is in de zuidelijke provincie van Zambia.

  Krijgen

  Met het vliegtuig
  Livingstone heeft een eigen luchthaven (LVI) en vluchten dagelijks arriveren.

  British Airways en South African Airways vliegen tussen Livingstone en Johannesburg. Kulula (gerund door BA) heeft vaak grote prijzen
  ProFlight Zambia tussen Livingstone en andere bestemmingen in Zambia en heeft meerdere vluchten tussen Livingstone en Lusaka elke dag.
  SA Airlink vliegt tussen Livingstone en Nelspruit.
  De Livingstone die internationale luchthaven werd omgedoopt tot Harry Mwaanga Nkumbula International Airport - hij was een integraal onderdeel van Zambia de onafhankelijkheidsbeweging.

  U kunt ook vliegen naar Victoriavallen (Zimbabwe) (luchthavencode VFA), zuster van Livingstone de stad, op de Zimbabwe-kant van de grens.

  Met de trein

  Spoorwegdiensten zijn in de afgelopen jaren bezuinigd. Een tweewekelijkse 's nachts loopt trein van Kitwe via Lusaka, nemen ongeveer 40 uur nog. Ook, de enige trein van een derderangs verbindt met Mulobezi eenmaal per week.

  Met de auto

  Als u pijn te huur een auto en rijden zelf rond Zambia, zou dit de reis voor u. De wegen tussen Livingstone en Lusaka behoren tot de beste van het land, en de reis omvat slechts één linksaf.

  Voor de internationale bestuurder leiden wegen naar Livingstone van Victoriavallen (Zimbabwe). U kunt kopen een temp. de invoervergunning maakt gebruik op uw haven van binnenkomst, voor 1 maand, 3 maanden of langer. Ook is een Zambiaanse derden verzekering verplicht, naast reflecterende stickers of reflectoren aan de voorzijde van uw voertuig (wit) en aan de achterkant (rood). Dimensies moeten 5 x 5 cm, maar rechthoekige is eveneens toegestaan.

  Omzeilen

  De stad van Livingstone--waar het grootste deel van de accommodatie, restaurants, nachtclubs, etc. bevinden--is relatief klein. Waarschijnlijk zult u comfortabel wandelen rond de stad.

  De stad zit over 6 mijl / 10km van The Falls, waardoor het lang genoeg om niet willen lopen. Het gaan tarief voor een taxi is US $10 in elke richting tussen de stad en de watervallen.

  Wat te zien

  Victoria Falls, een UNESCO World Heritage Site, is een van de meest verbazingwekkende bezienswaardigheden in de wereld. Tweemaal zo hoog als de Niagara Falls, en meerdere malen langer, biedt Victoria Falls bezoekers een unieke bezienswaardigheden ervaring.

  Dankzij een goed ontworpen park, kunnen bezoekers de wateren van de Zambezi gewoon meter aanraken voordat het stort de watervallen, Zimbabwe; Kruis de gorge op een smalle brug die biedt een spectaculair uitzicht; en duizenden foto's - zonder één enkele overbodig wordt.

  Natte weer versnelling is huur tijdens het invoeren van het park. Draai weggegaan aan lopen voor de gorge en zie het water, nemen de track naar rechts om het water te zien net voordat het daalt. Overwegen eventueel de wandeling stroomopwaarts eerst, als het kan minder aantrekkelijk wanneer u zijn reeds drijfnat. Denk na over hoe je gaat uw camera om droog te houden.

  Een toegangsprijs is verschuldigd, tijdens het invoeren van het park. Het ticket is geldig voor meerdere items op dezelfde dag. Er is beperkte voedsel of drank binnen het park. Er is een kleine tribune die gebotteld water en koude drankjes verkoopt. Er zijn een paar eettentjes in de buurt van de markten curio

  Andere bezienswaardigheden

  Het Livingstone Museum is de moeite waard Briesende via. Heeft een natuurlijke historie afdeling, evenals een gebied met een beschrijving van de onafhankelijkheid van Zambia van (uiteraard) een zeer Zambiaanse perspectief. Er is een curio shop in het museum en vele touts uit de voorkant. Een nieuwsgierig stukje informatie is dat Zambianen hadden geen toegang tot een wiel totdat Europeanen in de 19e eeuw gebracht.

  Te doen

  Vergeet niet de activiteiten bij aan de andere kant van de watervallen.

  Avontuurlijke activiteiten

  Victoria Falls wordt een avonturier van paradijs. In de afgelopen jaren zijn veel "extreme sport" verschenen, met inbegrip van:

  White Water Rafting--het opscheppen van verschillende klasse V stroomversnellingen, de roiling wateren ten zuiden van de watervallen bieden 18 van's werelds beste stroomversnellingen letterlijk in de gorge van Victoria falls in de Pot van kokend, recht onder de Victoria Falls Bridge starten.

  U kunt lichaam aan boord van de eerste paar stroomversnellingen (het is raadzaam dat u kunnen redelijk goed zwemmen of je niet de meesten uit het krijgt)

  Bungi springen vanaf de brug spanning Zambia en Zimbabwe is erg populair. De locatie biedt een spectaculair uitzicht op de watervallen.

  Een andere must is de elephant back safari gerund door Elephant Trails, een echte spirituele ervaring.

  Het is mogelijk om te lopen met verschillende jonge leeuwen in een park in Zimbabwe. Het kost $160 en is zeer de moeite waard de kosten. Informeer bij uw hostel of hotel.

  Er is Extreme Jet, waarin u over de klasse vijf stroomversnellingen van de Zambezi rivier voor $95 vliegen, de tickets kunnen worden geboekt bij een van de back packers. De reis omvat ook een uur en half rijden door de bush en een verticale klim naar beneden in een kabelbaan ongeveer 220 meter. De sensatie van het tot stilstand spinnen uit 50 mph op 0 in een tweede is ook goed om te missen.

  African Queen River Safari met Livingstone van avontuur.

  Tot slot, er zijn verschillende nationale parken in de buurt, waarvan vele zijn goed de moeite waard het bezoek. Livingstone, heeft het bekende Mosi-Oa-Tunya Nationaal Park, dat is de enige witte neushoorns in Zambia.

  Neem een tour met de Royal Livingstone Express excursies aanbieden door een stoomtrein koloniale tijdperk.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen