Auto Huren Bulawayo

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bulawayo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bulawayo, Zimbabwe.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bulawayo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bulawayo, Zimbabwe.

Bulawayo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bulawayo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bulawayo Zimbabwe Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bulawayo

Luchthaven
 • Bulawayo - Luchthaven [BUQ]
  Stad
  • Bulawayo - Centrum

   Bulawayo Auto Huren & Reisinformatie

   Bulawayo is in Zimbabwe. Het is de tweede grootste stad van het land, na de hoofdstad Harare, en tot voor kort was de industriële hoofdstad van Zimbabwe. Het is een ontspannen en elegante stad met bomen omzoomde boulevards en een lucht van shabby deftigheid.

   Krijgen

   Bulawayo stad wordt bediend door een internationale luchthaven Joshua M Nkomo genoemd.

   Een trein loopt over eenmaal per dag van Victoria Falls naar Bulawayo. De reis duurt ongeveer 14 h met vertragingen verwachte-First Class heeft in het algemeen 4 bunks plaatsen per compartiment.

   Men moet zich ervan bewust dat deze trein meestal zonder elektriciteit, dus een toorts een must, is na 18:00 uur, wordt het als heel donker binnenkant van de trein.

   Minibus taxi's rijden van de township buiten Victoria Falls naar Bulawayo in de zeer vroege ochtend en nemen ongeveer 7 h.

   Omzeilen

   Lokale taxi's zijn licht blauw. Er zijn ook vele pick-up trucks fungeert als taxi's, vooral licht blauw maar ook witte. Taxi's tarief normaal US$ 1 per km.

   Bulawayo heeft een informele bussysteem met behulp van minibusjes om mensen te nemen rond de stad. Een enkele reis kost R5 (vijf Zuid-Afrikaanse Rand).

   Wat te zien

   National Art Gallery, Bulawayo en haar goede kunstwinkel
   Natural History Museum, die heeft ook een historische sectie
   Het Museum van de trein met goede historische tentoonstellingen. Het gaat hierbij om Cecil Rhodes van particulier vervoer. De kosten zijn $1, en de oude man loopt van de show is vriendelijk en enthousiast om uit te leggen zijn museum.
   Amakhosi Theatre Company

   Te doen

   Het buitenbad van de stad is als iets uit een film van de jaren 1920, met haar gelederen van fel beschilderde veranderende stands. Liggen op het gras en Bekijk de zitstok kranen in de torenhoge bomen van het naburige botanische tuinen

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen