Auto Huren Harare

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Harare Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Harare, Zimbabwe.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Harare . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Harare, Zimbabwe.

Harare Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Harare maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Harare Zimbabwe Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Harare

Luchthaven
 • Harare - Luchthaven [HRE]
  Stad
  • Harare - Centrum

   Harare Auto Huren & Reisinformatie

   Harare is de hoofdstad van Zimbabwe, ooit bekend als Salisbury. Eenmaal een stad van moderne gebouwen, brede wegen, vele parken en tuinen, het leed aan toenemende verval dankzij Zimbabwes economische neerwaartse spiraal.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Harare de luchthaven is de belangrijkste toegangspoort voor vluchten naar het land. Een klein netwerk van binnenlandse vluchten bediend Air Zimbabwe ook voordat ophouden operaties. Een toenemend aantal buitenlandse maatschappijen vliegen echter in Harare deze dagen. Zij omvatten South African Airways met directe vluchten vanuit Johannesburg.

   Taxi vanaf het vliegveld naar de belangrijkste hotels kost $25. Deze vaste prijs, gezien de relatief korte afstand en de hoge leeftijd van de taxi's, exhorbitant wordt veroorzaakt door de drivers hoge kosten van de luchthavenautoriteit.

   Met de trein

   Treindiensten zijn zwaar getroffen door de economische problemen in Zimbabwe gedurende de afgelopen jaren maar meest binnenlandse treinen nu lopen dagelijks nogmaals.

   Met de auto

   Een goede weg van Johannesburg biedt gemakkelijke toegang. Maar wees voorzichtig van de soms beangstigend druppels aan de zijkant van de wegen, aan de rand van de tarmac, met name met de tegemoetkomende trucks nachts. In feite, wordt nacht rijden niet geadviseerd.

   Met de bus

   Bussen vanuit Johannesburg zijn gemakkelijk beschikbaar, variërend van Greyhound en Intercape tot de lokale applicaties. De bus neemt 16-24 h. vertragingen aan de grens komen zeer vaak en meestal variëren van 3-8 h.

   Hoewel minibussen tot Mbare uit de 4th Street Terminal in centrale vertrekt, kan men moeite waard het nemen van een taxi, die zal zitten kundig voor een bus naar uw bestemming voor u vinden. "Luxe" bussen (met inbegrip van de Greyhound/Intercape) naar Johannesburg en meest andere internationale bestemmingen aankomen en vertrekken uit de moderne Roadport terminal in 5e en Mugabe.

   Wat te zien

   Er is een sterke waardering voor de culturele en historische erfgoed van de stad en een aantal van de oudere gebouwen zijn bewaard gebleven.

   De mijnbouw pensioen fonds gebouw aan Central Avenue en de tweede straat is één voorbeeld en veel meer zijn te vinden op Robert Mugabe weg tussen de tweede straat en Julius Nyerere manier.

   De National Gallery herbergt niet alleen een waardevolle en interessante nationale collectie maar ook hosts reizen van internationale tentoonstellingen en heeft een permanente weergave van sommige uitstekende Shona soft-steen houtsnijwerk.

   De onschatbare verzameling Rhodesiana en Africana in de vorm van de dagboeken, notebooks en verslagen van verschillende oorsprong, zijn ondergebracht in het Nationaal Archief. Sommige van de oorspronkelijke werken van enkele van de grootste namen in de Afrikaanse exploratie en missionaris kunnen worden bekeken.

   De cafeetjes, een heuvel van de graniet stijgt boven de zuidwestelijke hoek van centrale Harare, is een geweldige plek om te gaan voor uitzicht over de stad.


   Chapungu Sculpture Park. Het grote aantal rotsen voor zwarte serpentine steen gevonden rond Zimbabwe en merkbaar, zelfs als u in van de luchthaven rijden, hebben de ontwikkeling van de stenen beelden van Zimbabwes getalenteerde kunstenaars aangemoedigd. Dit grote gebied heeft tentoonstellingen door tal van artiesten.

   Wat te doen

   Het Book Café heeft een breed scala aan livemuziek gedurende de week en er is een andere club die rechts naast de deur Afro-jazz speelt.

   Eten

   Het hoofdvoedsel van Zimbabwe is Sadza: een dikke witte PAP (een beetje zoals geprakte aardappel), die gemaakt van maïsmeel (maïs). Het wordt gegeten bij elke maaltijd, vergezeld van groenten of vlees in een bepaalde vorm.

   In Harare zijn er vele westernised restaurants met Europese of Amerikaanse stijl voedsel, maar veel spannender zijn de terrasjes:

   Cafe espresso op Cork Road, Avondale, Harare heeft een schitterend aangelegde tuin en een wifi spot met uitstekende koffie.
   40 Cork Road, Avondale, Harare is een outdoor cafe, kunstgalerie en beeldentuin. Zeer de plek om gezien te worden.
   167 Enterprise Road, Chisipite, Harare, is een oud huis omgebouwd tot een restaurant met een grote tuin met een zwembad, een kunstwinkel, Galerie, enz.
   Met de dollarisation van de economie, is er een grote stijging in het aantal restaurants en winkels van de koffie in Harare. De website toerisme van Zimbabwe heeft ook onlangs opgewaardeerd.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen