Auto Huren Durban

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Durban Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Durban, Zuid Afrika.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Durban . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Durban, Zuid Afrika.

Durban Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Durban maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Durban Zuid Afrika Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Durban

Luchthaven
 • Durban - Luchthaven [DUR]
  Stad
  • Durban - Centrum 1
  • Durban - Mobeni
  • Durban - Mobeni
  • Durban - South
  • Durban - Umhlanga Plaza
  • Durban - Umhlanga Rocks

  Durban Auto Huren & Reisinformatie

  Durban ligt aan de oostkust van Zuid-Afrika in de provincie KwaZulu-Natal en in de provincie eThekwini. Het is de derde grootste stad in Zuid-Afrika en de drukste haven van Afrika.

  Begrijpen

  Durban heette oorspronkelijk Port Natal, en werd opgericht door de Britse kolonisten. Indiase werknemers aangevoerd om te werken de suikerriet plantages, waardoor dit een van de grootste centra van de bevolking van de Indianen in de wereld, buiten India. Zulu en Engels zijn de meest voorkomende talen in Durban.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Durban International Airport is nu gesloten. De King Shaka International Airport, op La Mercy 40km ten noorden van Durban heeft afgerond en is volledig operationeel.

  Tarieven van de taxi vanaf de nieuwe luchthaven hotels Marine Parade en centrum van Durban kunnen kosten ruim R400 ZAR. Echter, naast de taxistandplaats, er is een pendeldienst van en naar bus die elk uur op het uur vertrekt.

  Met de bus

  Alle nationale luchtvaartmaatschappijen en de Baz Bus bieden lijndienst naar Durban.

  Met de trein

  Het centrale treinstation ligt in het centrum van de stad.

  Spoornet opereert overstapstation treinen naar Johannesburg en Pietermaritzburg. Er is niet langer een rechtstreekse betekening of kennisgeving naar Kaapstad. Een verandering in Johannesburg is vereist voor andere verre bestemmingen.

  MetroRail werkt frequent pendeltreinen naar verschillende voorsteden van Durban en steden in de buurt.

  Omzeilen

  Met de auto

  De beste manier om rond Durban is met de auto. Zorg om te controleren dat u de recentste bijgewerkte wegenkaarten en/of GPS-apparaat zoals een aantal straatnamen zijn veranderd in de afgelopen maanden. Het helpt ook om het hebben van een lijst van oude en nieuwe namen, zoals sommige van de nieuwe namen zijn vernield.

  Wat te zien

  Durban botanische tuinen. Bezoek op een zaterdag en een mengeling van culturele bruiloften Zie alle hebben hun foto's genomen.

  Berea. Dit is een lange bergkam met uitzicht op de haven, het stadscentrum en de stranden. Zodra bedekt met kust bos, is het nu volledig opgebouwd.

  Stadhuis. Er is een kunstgalerie en verouderde wetenschapsmuseum binnen, evenals een openbare bibliotheek.

  De Golden Mile The Golden Mile, de bijnaam voor de stranden in de buurt van centrum die zich langs de Indische Oceaan uitstrekken is bekend om haar uitstekende surfen, occasionele haai aanval en brede zandstranden.

  Crocodile Creek. In de 'stad van suiker' van Tongaat (slechts een paar mijl langs Umhlanga) vindt u Crocodile Creek, aan de rivier van de Tongaat in sub-tropische jungle.

  Mahatma Gandhi afwikkeling
  Durban North Japanse tuinen
  KwaZulu Natal nationale parken

  Festivals

  Poetry Africa - Internationaal Festival van poëzie. Begin oktober elk jaar.
  Tijd van de schrijver - International Festival of Writing - maart van ieder jaar.
  Durban International Film Festival - International Film Festival van - juli/augustus elk jaar.
  Jomba! Hedendaags dansfestival - Internationaal Festival van Contempary Dance - elk jaar.
  Awesome Afrika - wereld muziekfestival - September elk jaar.
  MTN Durban fashionweek - voor alle mode-liefhebbers! Juni elk jaar. Voor alle mode-liefhebbers!
  Durban juli - juli elk jaar. Africaâ™ s Premier Horse-Racing evenement, met tal van beroemdheden en wandel maniermodellen botsen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen